Spamer Strefoboxa FunnyPuma Posted December 13, 2022 Spamer Strefoboxa Share Posted December 13, 2022 Imię: Przemek Wiek (dokładna data urodzenia): 22 lata | 31.10.2000 Doświadczenie: Brak, jednak szybko się uczę nowych rzeczy, więc nauczyć się owej funkcji nie będzie problemem. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chcę pomóc obecnym typerom w wypełnianiu ich obowiązków. Nie miałem styczności z rangą typera, mimo to chciałbym spróbować czegoś nowego. Nie boję się wyzwań i sądzę, że sobie poradze w typerce. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Sztuki walki, piłka nożna, CS:GO 4 Link to comment
Stały Bywalec Paweł Szmit Posted December 13, 2022 Stały Bywalec Share Posted December 13, 2022 Na TAK + Wiek + Chęci + Znany, lubiany - doświadczenie, ale można nadrobić 2 Link to comment
Użytkownik∙ Eqasus Posted December 13, 2022 Użytkownik∙ Share Posted December 13, 2022 + Wiek + Aktywność na forum - Aktywność Na skromne tak 2 Link to comment
Torfowisko Torf Posted December 13, 2022 Torfowisko Share Posted December 13, 2022 Powiem tak, odkąd tu jesteś widać u ciebie dość duże zaangażowanie forum. Takie coś mi się właśnie podoba. Jesteś aktywny, uczynny oraz z tego co obserwuję nie sprawiasz żadnych problemów. Swoje obowiązki wykonujesz dobrze i sumiennie. Jedynym tak naprawdę minusem jest brak doświadczenia, lecz człowiek nie jest robotem i wszystkiego od razu umieć nie będzie. Myślę że ogarniesz wszytko bardzo szybko, bo nie ma tam nic trudnego. Jeśli dasz radę podzielić obowiązki, oraz "dołożyć" sobie już czwartą dość wymagająca poświęcenia range, oraz przy tym nie będziesz zaniedbywał poprzednich, to jestem na TAK 1 Link to comment
Zasłużony Apple Posted December 13, 2022 Zasłużony Share Posted December 13, 2022 @ Typer 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Premium Sławomir Mentzen Posted December 13, 2022 Premium Premium Share Posted December 13, 2022 +wiek +aktywność +chęci +/- podanie -doświadczenie Jestem na tak. 1 Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Link to comment
Premium ''YAKUZA'' Posted December 14, 2022 Premium Premium Share Posted December 14, 2022 Szczerze czułem ze tu napiszesz podanie 🤣⚡️ + Wiek + Aktywny + Podanie ładnie napisane ! - doświadczenie ( od czegoś trzeba zacząć ) +++ Chęci ! Jestem oczywiście na tak ! 1 Link to comment
Zasłużony Apple Posted December 16, 2022 Zasłużony Share Posted December 16, 2022 Tutaj zastanawiałem się pomiędzy Tobą, a @ M4TEO , jednak postanowiłem postawić na Ciebie. Mam nadzieję, że podołasz na wszystkich rangach, okres próbny 2 tyg. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Zasłużony Apple Posted December 16, 2022 Zasłużony Share Posted December 16, 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Recommended Posts