Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - V3nom

Paweł Szmit

Rekomendowane odpowiedzi

• Stały Bywalec

Twój nick: Paweł Szmit 
Nick oskarżonego: @ V3nom^^
Powód skargi: Prowokacja
Opis sytuacji: Wbijam na forum, publikuje moje ulubione piosenki, wiadomo jest, iż publikuje się piosenki to wyświetlają się na StrefoBoxie. Potem kolega @ V3nom^^  napisał Szeryf Teksasu wrócił. Jak dziwnie to brzmi to ewidentnie skierowanie do mnie, żebym mu odpisał wulgarnie ale tego nie zrobię.
Data i godzina zdarzenia: 14 grudnia 2022 około 5:30
Miejsce zdarzenia: StrefoBox
Dowody:

Screenshot_2022-12-14-06-54-17-549_com.android.chrome.thumb.jpg.d99efb85e4298da1d087fe43f1855863.jpg

Coś od siebie: Ja oczywiście, nic nie odpisałem, bo wiadomo kłótnii byłby ciąg dalszy. Tak więc proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej skargi według tego Pana. Nie pozwolę sobie wchodzić na głowę. Pozdrawiam 

PS. Parę osób też bym oznaczył, które zaczęły mnie prowokować. 

• Ha ha 17
  • Wow! 1
  • WTF 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik

Te łysy ty już nie fikaj i ochłoń troche bo to nawet w twoja stronę nie było tylko Torf napisał wyzej żeby ludzie przestali emotkami spamowac. I to nie była żadna prowokacja, co juz nic napisać nie można bo potężny PAWEŁ SZMIT poczuje się odrażająco dotknięty słowami strażnik teksasu? Ja bym zrozumiał jakbym cie oznaczył i to napisał, ale przecież wszystko co jest pisane na SB jest kierowane w twoją stronę, sory zapomniałem. Boli dupa za te warny czy o co ci chodzi, czy to jakiś sposób na odpracowanie ich? 

Przestan się zachowywać jak małolat, który na słowo debil reaguje jakby mu dom podpalili. 

Kompletnie nie rozumiem tej skargi, a to że napisałem Strażnik Teksasu powtórzę było skierowane do Torfa, który zwrócił uwage na emotki i tyle XDD

Oj pawełku, pawełku idziesz w złą stronę, ale powiedz po co? Chcesz zaistnieć? Pokazać jaki dobry z Ciebie użytkownik? Jaki z Ciebie obrońca SB? Tylko jeszcze bardziej się pograzasz pisząc skargi o takie głupoty XDD 

A i jak coś to nawet nie zwróciłem uwagi, ze ty sobie muzyczkę wrzuciłeś tak mnie interesuje twoja osoba, ze wcale, wiec sobie nie dodawaj ze Strażnik Teksasu był skierowany w twoja stronę.

23 minuty temu, PawełSzmit napisał:

Potem kolega @ V3nom^^  

A to my od kiedy kolegami jesteśmy oponencie?

23 minuty temu, PawełSzmit napisał:

Pozdrawiam 

A ja nie.

• Super 6
  • Dzięki 1
  • WTF 1
  • Stały Bywalec
5 minut temu, V3nom^^ napisał:

Te łysy ty już nie fikaj i ochłoń troche bo to nawet w twoja stronę nie było tylko Torf napisał wyzej żeby ludzie przestali emotkami spamowac. I to nie była żadna prowokacja, co juz nic napisać nie można bo potężny PAWEŁ SZMIT poczuje się odrażająco dotknięty słowami strażnik teksasu? Ja bym zrozumiał jakbym cie oznaczył i to napisał, ale przecież wszystko co jest pisane na SB jest kierowane w twoją stronę, sory zapomniałem. Boli dupa za te warny czy o co ci chodzi, czy to jakiś sposób na odpracowanie ich? 

Przestan się zachowywać jak małolat, który na słowo debil reaguje jakby mu dom podpalili. 

Kompletnie nie rozumiem tej skargi, a to że napisałem Strażnik Teksasu powtórzę było skierowane do Torfa, który zwrócił uwage na emotki i tyle XDD

Oj pawełku, pawełku idziesz w złą stronę, ale powiedz po co? Chcesz zaistnieć? Pokazać jaki dobry z Ciebie użytkownik? Jaki z Ciebie obrońca SB? Tylko jeszcze bardziej się pograzasz pisząc skargi o takie głupoty XDD 

A i jak coś to nawet nie zwróciłem uwagi, ze ty sobie muzyczkę wrzuciłeś tak mnie interesuje twoja osoba, ze wcale, wiec sobie nie dodawaj ze Strażnik Teksasu był skierowany w twoja stronę.

A to my od kiedy kolegami jesteśmy oponencie?

A ja nie.

To mogłeś napisać wcześniej, nie wtedy kiedy ja wbiłem na forum to po pierwsze, kiedy wszyscy się na mnie rzuciliście jak na mięso w Biedronce po przecenie bo coś tam, bo coś tam, to zrobiłem, inaczej zareagowałem itp. Nie wydaje Ci się, że to jest podejrzane kiedy A,B,C ,D osoba kierowała we mnie nie miłe teksty, ty też tam byłeś? Torfa też nie oznaczyłeś, więc mogę myśleć co mi się podoba.

Po drugie Pozdrowienia nie były skierowane do Ciebie tylko dla Administracji.

• Ha ha 11

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]