Premium _ramp4ge. Opublikowano 14 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Witam, przychodzę do was z problemem, nie dawno wróciłem z miasta tak około 10 min temu nie skłamać, odpalam Kompa, wbijam na steam, żeby odpalić 1.6 wbijam klikam na serwer, ładuje nie wiadomo ile, potem retry coś tam? # 6 "`speed^hS ツ" 1906 STEAM_0:1:515242448 0 00:10 5 0 Wytłumaczy mi ktoś? @ wujas_ Właśnie nic nie miałem, po prostu odpalam serwery wbijam na FAVORITES i klikam na dd2, czekam i czekam i nie ładuje się. I nie wiem co robić. @ ALCMDZ Net mi nie może mulić, bo mam światłowód XDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Exsecratio Opublikowano 15 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Ciekawe co jest tego przyczyną Edytowane 15 Grudnia 2022 przez Spanish_Inquisition Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 15 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Mogłeś jeszcze wrzucić to co pojawiło Ci się w konsoli, oczywiście jeśli się coś pojawiło po próbie połączenia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 15 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Internet Ci muli, to się nie ładuje. Tez to jest spowodowane tym ze np na serwerze jest 32/32 nagle 30 czytam 31 na 32 i probojesz wejsc i Cie wywala i sie nie ładuje. Sprawdz czy masz tak samo gdy chcesz wejsc na inny serwer, ewentualnie : Start > Uruchom > wpisz regedit > HKEY_CURRENT_USER > Software >Valve usun to i przeinstaluj cs'a. Ja tak mialem, to po prostu odczekalem 5minut i wszedlem. Wylaczajac przedtem wszystkie bzdury na kompie co lacza sie z netem @ dLpussss1337. to nie ma znaczenia czy masz swiatlowod czy radiowke czy z telefonu Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi