Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 15 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 (edytowane) Nick z CS: k1ll3r Admin banujący: SERWER Serwer: ddw #1 Data zdarzenia: 14.12.2022 Opis sytuacji: Poszedł crash serwera wczoraj jakoś w południe, po crashu już nie mogłem wejść na serwer i tak jest do teraz..... Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): ----- Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): ------ Retrying 54.38.58.82:27015... You have been banned from this server. Po wczorajszym crashu nie mogę podłączyć się do serwera. Bufen miał to samo, ale on już grać może. Ja niestety dalej nie mogę..... @ Trivor zerknij proszę w pliczki serwera czy tam mojego IP nie ma czasem (IP widzisz zapewne w tym poście lub w Acp) EDIT: Restartowałem router wielokrotnie i nie pomogło, steam też resetowałem EDIT2: Już bana nie ma. Temat można zamknąć. Edytowane 15 Grudnia 2022 przez k1ll3r 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Siemka że miałem ten sam problem to się wypowiem Otóż też miałem taki problem i inni użytkownicy też mieli i mają problem ale już widzę grają mi pomogło tak jak napisał ci @ Axelek zresetowałem router poczekałem z 1 godz + zresetowałem steam i działa Spróbuj tak zrobić i poczekać a nie sprawdzaj co chwilę czy możesz wejść bo będziesz dużej czekał Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi