Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - `speed^hS ツ

_ramp4ge.

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Nick z CS:`speed^hS ツ
Admin banujący: Spanish...
Serwer: DD2 #1
Data zdarzenia: 14.12.2022 - 23:53:28
Opis sytuacji: No to tak, zacznijmy może od tego. Napisałem, wczoraj temat w sprawie problemu wbicia na Serwer, dzisiaj wbijam po pykać trochę, i wyskakuje mi komunikat "Zostałeś zbanowany"
No dobra, okej mogło mi się pokryć z jakimś Banem ip czy ID, ale jeden problem jest bo ja nie grałem Na nonsteam'ie jakoś długi czas, bo teraz zazwyczaj siedzę na Steam'ie i tam pykam bo mam tam więcej gierek.
Ale nie zmienia tego, że niby moje IP, próbowałem nawet na szybko reset neta i nie pomogło a ja nie używam wspomagaczy, no może kilka lat temu za nim założyłem Steam. To fakt, wtedy używałem Wspomagaczy jak WallHack i Aim.
A co najlepsze, że wczoraj o tej godzinie 23.53.28 To byłem, ze znajomymi może i nie uwierzycie lecz Tak było na słowo. dopiero koło 00.15 taksówką wróciłem. Dobra nie będę już się rozpisywać, prosiłbym o wytłumaczenie tej sytuacji i ewentualnie i pozytywne rozstrzygnięcie Bana. Pozdrawiam :D
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): <BAN>
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): -

• Użytkownik

Zaproś kolegów do wypowiedzi bo ewidentnie ktoś jechał odpalony na Twoim IP. Bufen poinformował o takiej sytuacji, sam patrzyłem na oponenta z 10sekund i wystarczyło do bana.

Załączam demko z hltv (nie spodziewałem się odwołania), https://drive.google.com/file/d/1cg77bA_dEz0nrrTJvampeDbKJK3Ta3VY/view?usp=sharing :

Start 1:12 - runda się zaczęła i już sgsy na auto

1:35+ ładna gra z wspomagaczami nic doda ć nic ująć, później nawet 'gracz na TWOIM IP' na tym longu to by stracił prawo jazdy przy tej prędkości.

Ban słuszny, chcesz to się wypowiedz dalej :drakeyes:

ezgif-22fd2c938434c622.gif.4357c7465a24591534c1497701bf84c8.gif

W jakimś stopniu masz zmienne IP, widzę to w ACP forum więc w sumie ban powinnien Ci zejść po restarcie routera. W sumie nie będę wnikał czy to twój ban czy nie, bo cokolwiek zrobię to nie da się tego powiedzieć na 100%.

Jeśli Ci IP się zmienia to ban na to IP zostaje. Nie wiem w jaki sposób Ci się zmienia skoro restart routera podobno nie zadziałał, ale no cóż. Jest jak jest.

Oczywiście jak uda Ci się na serwer wejść to nie dostaniesz bana za AB, ale z tym banem nie robię nic.

• Przykro mi 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]