Użytkownik marcinek;> Opublikowano 15 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Trochę mało tych pytań, ale no cóż poradzę. [P] Pytanie. [O] Odpowiedź. @ Hana_Montana [P] Ile masz lat? [O] Mentalnie 12. [P] Ulubione danie? [O] Schabowy z ziemniakami. [P] Pomidorowa czy rosół? [O] Pomidorowa. [P] Jaką sytuację ze swojego życia bardzo miło wspominasz? [O] Ciężko powiedzieć... ale jak już to pomoc innym. Jak nie ich w moją stronę to na odwrót. [P] Matematyka czy Polski? [O] Zupełnie szczerze to ani to, ani to, ale jak już muszę wybierać to polski. [P] Skąd zamiłowanie do tworzenia grafik? [O] Zamiłowanie? Osobiście nie nazwał bym tego zamiłowaniem. A wzięło się to z różnych filmików na YT; Bannery, avatary itp. [P] Ulubiony sport? [O] Raczej nożna, ale bardziej preferuję (e)sport. [P] Kto wygra mundial? [O] Argentyna. Osobiście bardziej jestem za Messim niż za tym wkurwiającym Mbappe z wyjebanym ego. @ Krip [P] Ile lat zajmujesz się grafiką? [O] Z 5 lat już będzie myślę. [P] Czy zdarzyło ci się zarobić już jakieś pieniądze na przykład przez jakieś zlecenie graficzne i tym podobne? [O] Nie, bo nie robię tego na co dzień (w sensie dla zarobku). Grafiki to w sumie tylko tu na sieci. Wszystkie propozycje zapłaty tu na sieci odrzucam, bo to nie jest jakieś forum graficzne ani inne tego typu duperele. Ja osobiście za moje "grafiki" nie dał bym ani grosza, dlatego nie wymagam tego od innych. [P] Osoba która nigdy nie miała nic wspólnego z tworzeniem grafiki może osiągnąć wysoki poziom w robieniu prac graficznych czy raczej trzeba mieć do tego "talent" ? [O] Pytanie na które odpowiedź jest w sumie oczywista. Dlaczego? W każdej dziedzinie, hobby itp. działa to tak samo - żeby być w czymś dobrym trzeba się pierw tego nauczyć. Jeśli jesteś zdeterminowany do nauki i masz chęci oraz czas to oczywiście. @ Amelia2115 [P] Czego powinniśmy się wystrzegać w codziennym życiu? [O] Moim skromnym zdaniem to osób które chcą wbić Ci nóż w plecy. [P] Jakie są Twoje najważniejsze zasady kiedy idziesz na randkę? [O] Jakbym jeszcze chodził na randki . Wydaje mi się, że żeby nie wyjść na jakiegoś kompletnego debila oraz żeby stypy nie było. [P] Jak na pewno nie nazwałbyś swojego dziecka? [O] Jessica, albo Brian. [P] Jaki najgorszy komplement usłyszałeś w swoim życiu? [O] Że moje życie ma sens. (z dystansem proszę moim drodzy). [P] Jaki jest Twój najgorszy przykład odkładania rzeczy na później? [O] Ranga na sieci serwerów... [P] Jaki jest Twój ulubiony alkohol? [O] Wszystko co ma %. @ PawełSzmit [P] Dlaczego jesteś taki cichy, w sensie nie udzielasz się na forum , tylko te grafiki [O] Przez kilka lat siedzenia na sieciach czy to serwerach stwierdziłem, że nie wpierdalam się tam, gdzie nie ma to zbytnio sensu. Na randze robię to co mam robić, a posty i reputacja to tylko marne cyferki. Po za tym nie udzielając się nigdzie indziej niż w swoim dziale nie mam jak pokazać się na tej sieci ze złej strony, a to raczej na plus na przyszłość. [P] Twoja ulubiona marka samochodowa? [O] BMW. [P] Twój ulubiony polski klub piłkarski? [O] Ruch Chorzów [P] Wielkanoc czy Boże Narodzenie? [O] Wielkanoc bo śniegu nie ma.. [P] Jak chcesz być pochowany w urnie, czy w trumnie? [O] Raczej w urnie. Nominuję @ Krip 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Super @ Krip podejmujesz wyzwanie? 1 1 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 15 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Ciekawych rzeczy mogłem się dowiedzieć o Tobie @ marcinek;> dziękuję redaktorowi jak i odpowiadającemu. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi