haxemberg1337q Opublikowano 15 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Nick z CS: NAKURW1AMKRYDZtaL Admin banujący: bufen Serwer: Only dd2 Data zdarzenia: wtorek? Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Witam serdecznie szanowna administrację tego wspaniałego serwera. Chciałbym przeprosić za swoje niedojrzale zachowanie i uprzejmie prosić o okazanie jeszcze jednej szansy i odbanowanie. Nie byłem świadom swoich czynów, ale ban wyprowadzaony przez bufens w tamtym momencie był dla mnie niczym cios w serce, gdyż będąc pod wpływem (nie ważne czego ale było dobre) nie miałem już co robić i zastanawiałem się nad swoim zywotem (poryciawa). Screeny oczywiście były czyste. Liczę na wasze dobre serduszko i odrobinę empatii. Much love ❤️ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Grałeś na aktywnym banie = Brak UB. Mogłeś wcześniej pomyśleć i po prostu wstawić od razu screeny na forum, a nie grać na ab. Wyjątków nie ma. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi