Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Grudnia 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Witam w kolejnej serii pt. "Pod Ostrzałem" Dziś na naszym celowniku znalazła się opiekunka only awp @LandrynCia Oto opinia paru użytkowników na jej temat:--> Anonim użytkownika nr. 1: -->Nie znam jej za bardzo, ale wydaje się bardzo miła i sympatyczna Dziewczyna Anonim użytkownika nr. 2: --> Landryncia jest fajną i miłą osobą pomocną i znaną można powiedzieć ze z niej jest tu taka celebrytką jest najlepszym moderatorem czeatbox. Anonim użytkownika nr. 3: --> Jest bardzo miła i uczciwa oczywiście ja ją lubię bardzo fajna kobitka. Anonim użytkownika nr. 4: --> Nie znam jej Ale wydaję się być spoczko Anonim użytkownika nr. 5: --> Ciężko jest mi wypowiadać się o osobie, z którą prawie nie mam do czynienia, ale wydaję się być miłą osobą Anonim użytkownika nr. 6: --> Luba Dyla, cukierkowa i słodka. Bardzo pomocna, ma poczucie humoru, fajnie się z nią pisze, no-life na AWP serwerze haha Blondi. Anonim użytkownika nr. 7: -->Super kobieta miła sympatyczna umie pomagać jest otwarta na nowe znajomości zawsze jest pogodna, śliczna ;-) lubię Landryncie jest ok fajnie że jest ;-). Anonim użytkownika nr. 8: --> Wsm jest spoko Anonim użytkownika nr. 9: -->Ewka to największy agresor na sieci zawsze bije krzesełkiem XD ? Anonim użytkownika nr. 10: --> Myślę, że sprawia ona osobę miłą i sympatyczna. Anonim użytkownika nr. 11: -->Miła, spokojna, opanowana, trochę się czasem z nią przekomarzam, ale wydaję mi się że oboje wiemy że to żarty Anonim użytkownika nr. 12: -->Nie znam jej jakoś szczególnie, ale wydaje się być mila i sympatyczną kobieta. Jest ładna to na pewno. Zawsze pomocna, kulturalna. Stroni od wszelkich konfliktów. Anonim użytkownika nr. 13: --> Jest naprawdę miłą osobą, z którą można popisać na czatboxie i na serwerze też czasem coś pykniemy. Anonim użytkownika nr. 14: --> Ma fajne blond włosy i sexy dupeczkę. Lubię gdy zadziera nosa, podejrzewam, że jest dobra w łóżku. Anonim użytkownika nr. 15: --> Myślę, że jest miłą (zazwyczaj) i aktywną osobą na forum Edytowane 22 Grudnia 2018 przez ♥ Dusia ⚝ 3 3 Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 22 Grudnia 2018 cannabis Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Dobra robota łap + Edytowane 22 Grudnia 2018 przez NaturalnY 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik 510masari Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Anonim nr 6 ahhahahaah 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Anonim nr 7 The Best 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Haha zobacz nr 16 beka 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 14. xd 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Dziękuję Wszystkim za te miłe słowa, nie wiedziałam, że będzie Was tak dużo Strasznie mi miło ? 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 22 Grudnia 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) Ciekawe kto pisał nr 1 xdd Łap + Edytowane 22 Grudnia 2018 przez NoMercy. 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi