Użytkownik TorabisuSukotto Opublikowano 15 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Nick z CS:Torabisu Sukotto Admin banujący:Axel Serwer:call of duty Data zdarzenia:dzisiaj Opis sytuacji:kontynuacja wątku stąd: Nie dam się zbanować za darmo przez domysły jakiegoś dzieciaka czy jest tutaj ktoś ogarnięty i mógłby sprawdzić logi i udowodnić że ip pokrywa mi się z osobą zbanowaną? Bo dostałem bana za domysły przez podobne ip... Chłop mówi coś o przypadku a na amx bans nie było mojego żadnego ip które by się świeciło na czerwono że jest ban... Rozmowa na pw z Axelem: TorabisuSukotto 0 Rozpoczęcie rozmowy: 40 minut temu Gościu co Ty kminisz? Cytuj TorabisuSukotto 0 Odpowiedziano: 39 minut temu 185.246.208.35 moje ip gdzie niby mialem bana? Cytuj TorabisuSukotto 0 Odpowiedziano: 39 minut temu wczesniej? Cytuj Axelek 129 Odpowiedziano: 38 minut temu twoje kolejne zmienne ip 185.246.208.52 peter - 185.246.208.147 185.246.208.53 przypadek XDDDDD Cytuj Axelek 129 Odpowiedziano: 38 minut temu daj sobie spokoj juz XD Cytuj TorabisuSukotto 0 Odpowiedziano: 37 minut temu Co Ty gościu kminisz? wiesz ze jest cos takiego jakzmienne ip? Cytuj TorabisuSukotto 0 Odpowiedziano: 37 minut temu neta mam z orange i ip mi sie zmienia co kilka godzin? Cytuj Axelek 129 Odpowiedziano: 36 minut temu napisz do Alca na forum podaj mu IP i moze Cie odbanuje Cytuj TorabisuSukotto 0 Odpowiedziano: 35 minut temu dales mi bana bo mam ip podobne do zbanowanego goscia? XD Cytuj TorabisuSukotto 0 Odpowiedziano: 35 minut temu mieszkam w centrum Wwa i wiekszosc ludzi ma pewnie taki początek ip XD Cytuj Axelek 129 Odpowiedziano: 33 minuty temu to nie jest początek tylko calutkie zmienila się koncówka z 52 na 53 to jest nie realne Cytuj TorabisuSukotto 0 Odpowiedziano: 31 minut temu Gościu rozumiesz ze mam taka umowe w orange? nie mam stałego ip bo kasują dodatkowo 20 zl do rachunku miesięcznie Cytuj TorabisuSukotto 0 Odpowiedziano: 29 minut temu Ten cały ALCMDZ grał dzisiaj ze mną na serwie z pół dnia i jemu jakoś do głowy nie wpadło nic takiego. Ty nie ogarniasz wgl niczego chyba. Gram na steam + mam zmienne ip co pare godzin, czym zawiniłem? Bo mam początek ip jak zbanowana osoba? Cytuj TorabisuSukotto 0 Odpowiedziano: 8 minut temu 38 minut temu, Axelek napisał: twoje kolejne zmienne ip 185.246.208.52 peter - 185.246.208.147 185.246.208.53 przypadek XDDDDD tutaj ten peter ma koncowke 147 a mi sie zmienia z 52 na 53 XD 2 sprawa ze czasami mam poczatek ip 195. Cytuj TorabisuSukotto 0 Odpowiedziano: 5 minut temu sprawdź sobie logi czy coś takiego i zobaczysz ze na żadnym ip które mi się zmieniło nie było aktywnego bana więc twój argument to tylko jakieś domysły Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Proszę o zbanowanie go za multikonto - rozmawiałem z alcem zobaczył logi ten pan grał na aktywnym banie . 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Axel Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi