Użytkownik BeeRus Opublikowano 17 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Nick podejrzanego: Terminus Serwer: Surf codmod cs 1.6 SteamID/IP: STEAM_0:0:218066689 Data i godzina: 21:00 jakoś tak Dowody (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www109.zippyshare.com/v/zB6HOipV/file.html Podejrzane momenty, rozpiska: Od miesiąca próbowałem uchwycić cokolwiek lecz gdy ktokolwiek był na spec ten gracz w tym momencie nie potrafil NIC, teraz siedzialem 3 mapy afk i go chyciłem moment podejrzany (ewidentny skok celownika) czas: od 16:45 do 16:50( w zwolnionym tepie polecam) w demku, nie mam nic wiecej do dodania mam nadzieje na szybkie rozpatrzenie sprawy gdyz wiecej dowodow nie posiadam mimo zbierania ich od miesiaca tylko to jest najlepsze @ Admin CS 1.6 SURF SKI Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Jeśli ta akcja to najlepsze co zebrałeś przez miesiąc to może po prostu dana osoba nie jest spalona? To nie jest przeskok tylko flick z awp. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi