Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - HeaveN_ mp3

paeeltokretyn

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS: HeaveN_ mp3
Admin banujący: zaczynał się na P. - jak pajac, a kończył się na L . - jak lamus. Hmmm. Mogł mieć nick "paeel", ale dokładnie nie pamiętam, chwila, zerknę do AMXbans.. Tak, paeel (żałosny nick strasznie niczym dziecka neostrady) (czyli nic nie znaczące literki, bo słowem tego nazwać nie można, ani ksywą)
Serwer: DD2 
Data zdarzenia: 19 gru 2022 - 06:31:55
Opis sytuacji: Zadałem pytanie (ogólnikowo, nie do konkretnej osoby), na ch** jest te auto demo recording jak się na serwa wbija (przecież jest HLTV), później modele jednych z graczy są opóźnione, drugich nie. Ot całe pytanie, oczywiście, nie dostałem na nie odpowiedzi.  Następnie po paru sekundach jakiś przegryw życiowy (tak stwierdzam, że nim jest, po tym, co chwilę po uczynił) o nicku "paeel" (zaznaczę jeszcze raz mój wstręt do takiego bezsensownego, pokemońskiego, śmiesznego nicku, który nic nie znaczy, a jak na głos miałby ktoś to wypowiedzieć, to już w ogóle jak to żałośnie brzmi, wyobrażam sobie jak ktoś do niego tak się zwraca, np na micro "ej, paeel" (XD) a za monitorkiem siedzi taki przegryw życiowy (mowa o tym paeelu śmiesznym) i ło Jezu, nawet mi się tego wizualizować nie chce, ale dałbym sobie rękę uciąć, że w rzeczywistości jest to zwykła ci**czka, pewnie nie ma kolegów, rówieśnicy go cisną, tzn. zwykła pała, w sumie możliwe, skoro matce zaje*ał telefon i kupił sobie admina na serwerze żeby chociaż w grze "sprawować jakąś władzę".. Także  tak.. Po pytaniu, które zadałem, mianowicie jeszcze raz przypomnę, ZAPYTAŁEM (OGÓLNIKOWO) PO KIEGO GRZYBA TU JEST AUTO DEMO RECORDING, etc etc)
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV)      : -- ,, -- ,, -- ,, -- ,, -- 

"

*SVIP* [Silver IV] *DEAD* HeaveN_ mp3 :  na ch*j tutaj jest auto demo recording jak sie wbija na serwa ?

*SVIP* [Silver IV] *DEAD* HeaveN_ mp3 :  pozniej k*rwa ten i tamten maja opoznione modele

*SVIP* [The Global Elite] *DEAD* paeel :  po to zeby admin nie musial nagyrwac                                      (ode mnie pytanko, WHAT? Kasztanie, czego nie nagrywać, gdzie ty mózg zgubiłeś, czy przez chorobę twojej głowy już nie myślisz logicznie?

*SVIP* [The Global Elite] *DEAD* paeel :  a co"       (g*ówno, ty bity leszczu)

*SVIP* [The Global Elite] *DEAD* paeel :  wpisales stop?        -------->          (już na bank zacierał swoje brudne, spocone, śmierdzące "rączki" (on jest niby płci męskiej, ale raczej  bardziej przypomina on kobietę i dłonie ma niczym kobieta (albo dziewczynka - słabiutkie), licząc na odpowiedź "TAK, WPISAŁEM" i jak tylko taka odpowiedź padnie (akurat z mojej strony) to w końcu jakiegoś bana będzie mógl dać ("za stop w konsoli" - gdzie w ogóle gdybym nie napisał o tym, to by nie wiedział, btw. ja nie byłem świadomy. że za takie coś, tzn wpisanie "stop" może być perm (największy ból, że to taki leszcz banuje, porządnego chłopa, w realu bym cię dzieciaczku opluł i do kąta odesłal, naprawdę, żałosne, to, co się dzieje, że jakiś łachmyta co matce zaje***** telefon żeby kupić admina na serwie ma możliwość właśnie uczynienia tego.. Szkoda, że nie można ci pokazać przez neta, jakim petem jesteś w realu, byś nawet nie szczeknął dzieciaczku, bys się bał spojrzeć na człowieka) - tak mi się prezentuje w wyobraźni twoja żałosna osoba.. Bez kitu, co za żałosna sytuacja, to tak jakby mrówka miała fizyczną przewagę nad człowiekiem, tyle, że jesteśmy w wirtualnym świecie (wiem, wiem, dzieciaku, dla ciebie idealnie, bo nikt nie widzi, jakim leszczem jesteś, na necie przecież tylko zobaczą model postaci, a uważać się możesz za kogo chcesz (ale pokazałeś, że jesteś LAMUSEM. Gorzej bym z tobą pocisnął mała kur**, ale powstrzymam się jakoś z nadzieją, że przeczyta to ktoś, kto potrafi myśleć, interpretować otoczenie itp itd., i odniesie się do tej sytuacji i napisze co o tym myśli, że taki łak admin daje perma o tak o, bo musi leczyć kompleksy i dowartościowywać się, wiadomo, w realu nic nie znaczysz, typowe popychadło. Także czekam na komentarz logicznie myślących..

Ja, osobiście, gdyby to był mój serwer to bym tego pseudo admina wyjaśnił raz dwa, mogę napisać  w jaki sposób bym to uczynił, ale poczekam najpierw i zobaczę, czy reszta "wyższych" na forum ma coś w sobie z człowieczeństwa i krytycznego myślenia, czy też nie, i na darmo pójdzie całe te pisanie (okaże się) 

*SVIP* [Silver IV] *DEAD* HeaveN_ mp3 :  ja wpisuje zawsze

*SVIP* [Silver IV] *DEAD* HeaveN_ mp3 :  ale inni nie

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl
[AMXBans] Reason: 'stop w konsoli'
[AMXBans] Duration: 'permanently'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:175377357' (2137)
[AMXBans] Your IP: '666'
[AMXBans] ===============================================

żal, że muszę powstrzymać emocje i nie jechać ci od kur*w, chory dzieciaczku, chcę sprawdzić resztę forum (adminów głównie) czy  zaliczają się do gatunku tego samego co ten niedorozwinięty, pseudo-"admin", czy też mile się zaskoczę  (interesujący eksperyment społeczny) - zapraszam do dyskusji

PS. Zaraz sprawdzę "regulamin" (czego z reguły nie robię) i zobaczę, czy jest coś wspomiane o tym "stop" w konsoli :> Ajjj dzieciaku, ale bym ci lepca sprzedał na ten łeb, może byś zszedł na Ziemię i zrozumiał to, że masz na bani, leszczu.

• Ha ha 4
  • Torf zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - HeaveN_ mp3
  • Użytkownik

Ja tu tylko napomknę z prośbą do administratorów o natychmiastowe usunięcie i zablokowanie temu osobnikowi jakiejkolwiek rejestracji przez IP. 

Nie dość, że wyzywa się z adminem na czacie forum przy czym 3/4 jego składni zdań to są wyzwiska, których wymieniać nie będę , to jeszcze w odwołaniu dokłada ich coraz więcej.

Jestem za całkowitym zablokowaniem temu użytkownikowi jakiejkolwiek komunikacji z członkami forum i wstępu na którykolwiek z serwerów, ponieważ sprawę mógł wyjaśnić na spokojnie.

Niestety jest to osoba niedojrzała i zbulwersowana, strasznie toksyczna, a konto jest zrobione w sumie pod wyzywanie admina na czacie forum, a następnie pisanie mocno wulgarnego odwołania, jeżeli jemu to przejdzie płazem obawiam się, że PR jak i zaufanie do tej sieci legnie w gruzach. Nie ważne, że to jego pierwszy taki przypadek, jest zbyt dużo toksyczności, a ta jak widać w jego przypadku jest nagminna. Nigdy nie powinno dojść do takiej sytuacji, ponieważ psuje to reputację serwera jak i forum.

• Użytkownik∙

słuchaj mnie dzieciaczku kolejny, nie zesraj się, w ogóle jakim trzeba byc leszczem zeby takie coś pisać? Zamiast odnieść się do sytuacji, to ty próbujesz zmanipulować moderację, jaka to klęska nie spadnie na to forum po moim poście, O Boże, słuchaj, pało. Bo ja nie lubię dyskutować o oczywistych sprawach, szczególnie nie z takimi zjebami jak ty. Legnie w gruzach to zaraz twoja psychika ty kretynie mały, odnieś się do sytuacji pajacu a nie tutaj odwracasz kota ogonem żeby sytuację którą opisałem zamieść pod dywan, a żeby mnie banować wszędzie, "zaufanie do tej sieci legnie w gruzach" ??????? hahahaha weź daunie mały, chyba jesteś tym petem adminem, tylko pod innym kontem, albo jego kolegą z kółka wzajemnej adoracji (pizdeczek i ofiar życiowych) i próbujesz zmienić narrację (nie ze mną takie numery, leszczu, ale nice try jak to mówią, nie wątpię, może to kupią moderatorzy, bo przywykłem, że zamiast wyjaśnić sprawę, to spłaczą się pizdeczki, które tworzą cały ten burdel dając permy za nic, ooooo jeej, przecież tu są wyzwiska, o jezu, jak tak mozna wyzywac??? Nie no, szczerze nie rozumiem takiego myslenia, bo ja nie jestem taka ciota jak wy, którzy w realu pewnie obrażać obrażają, a tutaj udają wielce urażonych, bo co? Bo o tobie mowa, jeden z drugim, leszcze?? Pffffff.. W jaki sposob ma tutaj ucierpiec reputacja forum?  Podaj przykład ty daunie, a nie piszesz takie farmazony bez pokrycia, starając się zmanipulować moderatorów czy resztę z "góry" serwera, odwracając sytuację od głownego problemu? No, dawaj, jak ma reputacja ucierpieć? Poprosze przykład. Chyba, ze zrobisz (na pokaz) pierwszy krok i będziesz udawał, że takie rażące są moje teksty i "OBELGI", że tak nie może być, odchodzisz z tego serwera,  jesteś cieniasem, płaczkiem, który tutaj udaje grzecznego, a w innych kwestiach jestes największą kur*ą, znam takich petów..  Tobie najwidoczniej ucierpial juz dawno leb, dzieciaczku, "akeno", pewnie z jakiejs bajeczki kreskóweczki nick zaje*ał, avatar też z bajeczki (widać, co takie przypadłości muszą mieć w głowie XD BTW. Boli cię to, w jaki sposób się wyrażam? Próbujesz komuś wkręcić, że przez te parę wyzwisk, na które jak najbardziej zasługuje ten leszcz, ucierpi forum, reputacja serwera? HAHAHAHHA, farmazoniarz, widać, że dziecko rozpieszczone jesteś, matce też i ojcu pewnie takie kity się nauczyłeś wciskać, robiąc z siebie ofiarę tylko po to aby coś od nich dostać... Kolejny, któremu bym kopa zaje*** za bycie CIOTĄ! Bo do chłopa to cię nie ma co porównywać, cienka psychika, manipulator, płaczek, odwracasz kota ogonem, dupoliz, no najgorszy typ osobowości jakie mi się kojarzą. Pisząc, jak to serwer nie utraci na reputacji przez moje "wyzwiska" (BUAHAHAHAH, DOBRE, KIDZIE)  i napisałeś "obawiam się, że PR jak i zaufanie do tej sieci legnie w gruzach." (HAHAHAHHAHAHA, czego to ty nie wymyślisz, zeby bronić swojej dupy i swoich cieniackich "kolegów"? :> Przyznaj wprost, że najwyżej ty zbulwersowany byś focha strzelił i nie grał na serwie SS (w co szczerze wątpię - a nawet jeśli, to jednego dzieciaczka mniej, tzn. -1 taki zjeb jak ty = +10 oporowych graczy jak ja ( :) ).. Jeszcze cos chcesz napisać leszczu? Najlepiej pakuj wroty, idz do starych sie wyplacz, i szukaj innego serwa.. Ale zmienisz co najwyzej nick i bedziesz udawal innego, nowego gracza... Ehhhhhh, ale smutne charaktery, nie wiem co z Polską będzie jak takie pizdeczki wyrastają, farmazoniarze, próbujesz jeszcze manipulować (dosyć sprytne zagranie, ale ja takich leszczy jak ty to od razu przejrzę na wylot) - wystarczyło, że nic nie wspomniales o sytuacji, ktora ja opisalem, a zaczales pisać o zupełnie innych rzeczach, jak ci nie wstyd leszczu ? To jak, może od razu się pożegnaj, popłacz raz jeszcze, i zgrywaj poszkodowaną osobę i udawaj, że przenosisz się na inny serwer itp itd :) leszczyku  :) 

• Użytkownik∙

djacie sobie na chwile siana z tymi smiesznymi notatkami, ostrzezeniami itp itd. Krótko, zwięźle i na temat. Wypowie się ktoś w końcu ??!! Zamiast wypowiedziec sie na temat sytuacji, napisac swoje zdanie i opinie no to nie, notateczki, ostrzezenia, a temat wisi dalej w powietrzu i zaden typek ze Strefy nie napisze, czy pseudoadmin zrobil dobrze, czy nie. Czy to takie dla was skomplikowane? Patologia normalnie. Ja, gdybym mial taką sieć serwerów jak Wy, nie pozwoliłbym na to, zeby admina mial byle gnojek, jakbymi takiego HeaveNa za stop w konsoli zbanowal permanentnie to bym mu powiedzial krotko "co ty dzbanie jebany robisz, wypierdalaj w pizdu" flagi pozabiral, dla zasady masz, perma za takie permy za nic i nara  łbie.  Krotko Admina powinien miec naprawde godny i zaufany czlowiek, a nie byle pizda, co daje perma za stop w konsoli, bo napisalem, ze napisalem stop w konsoli ?!????!!!!! NIE DO RZECZ NE. Toć to naprawdę żal. Ile ten psedo admin ma lat? 16 ma?  Pierwszy raz w zyciu ma admina. ,jara sie jak bana da? Czuje "wladze"? bo na to wyglada, Tylko w pakiecie z tym, ze lubi dawac bany, to nie zdaje sobie sprawy kogo on naprawde banuje, Mozliwem, ze mierzy reszte swoja miara, i mysli, ze kazdy to taki dzieciaczek co se gra na komputerze, chodzi do szkoly, wraca ze szkoly, i tak w kolko. Ja sie Stonodze nie dziwilem nigdy, ze on tak cisnie z ludzmi czasami, albo ostro na PIS. A znam ludzi, dla ktorych to jest "olaboga, jak on tak moze??" - powiem wam. Narobi wam ktos takiego gowna w zyciu, "WŁADZE POLSKIE" wykorzystuja te prawa, ktore sobie na kolanie pisza, i niszcza ludzi. Temat rzeka, doświadczycie tego na własnej skórze to tez tak bedziecie gadac. Czego nie życzę nikomu. Wkurwilem sie tyle powiem. Moze ktos załapię o co mi chodzi. Juz mi sie nie chce pierdolic. Jak do słupa. 
A do tego kasztana @ Akeno i @ paeel - chuj wam w dupy za to co robicie. Może dojrzejecie z czasem

Brak dema = brak UB. Nie nasz problem, że ktoś w chuju ma regulamin.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]