Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 1. Twój nick:chu j 2. Nick oskarżonego:RudowozGruzNaDowoz 3. IP/SID oskarżonego:gra na ns ,a ip ma zmienne 4. Data i czas zdarzenia: 20,12.2022 5. Powód skargi: Gracz gra na aktywnym banie tylko zmienił nick. 6. Opis sytuacji: Ten gracz RudowuzGruzNaDowoz gra na aktywnym banie.Wcześniej dostał perma na nicku Muf4$A. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): Sprawdzalem tego gracza juz kilka dni zgadza sie wszystko.Ten sam glos na mikro,ten sam brak kultury,robienie kilka razy na mapie rekonektów(tylko nie zawsze dostaje za to bana bo adma nie ma),to samo sępienie o broń doopóki nie kupił sobie znowu svipa i skoczka jak na tamtym nicku.Ogólnie wszystkie te same zachowania bo sprawdzałem to jak wcześniej napisałem kilka dni. 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Ban dodany. [AB]. Grałem wczoraj na serwerze i do końca nie byłem pewny czy rzeczywiście, to ta sama osoba, ale teraz po tej skardze nie mam już wątpliwości. Nawet jego IP pokrywa się częściowo z banami na nick " Muf4$A" tylko końcówka jest inna za każdym razem. Dzięki za zgłoszenie! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi