Użytkownik TADZIQ Opublikowano 25 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Nick:TADZIQ Wiek:15stka Program, którym się posługujesz:PS W czym się specjalizujesz? (Awatary, sygnatury, plakaty, tła, itd.):Awatary,sygnatury,tła,itd Jak długo zajmujesz się grafiką?Wcześniej zajmowałem się bardzo długo,lecz przerwałem i musiałem zacząć od nowa. Dlaczego ty?:Mhh,ponieważ na sieci jest mało grafików,jestem do dyspozycji codziennie,mogę robić dla każdego coś innego :D.Miałem już nieraz grafika,więc nie jest to dla mnie coś nowego. Linki do 2 realizowanych zleceń:Na Sieci jestem od wczoraj,więc nie wykonałem zlecenia na forum,lecz na ts'ie wykonałem avatarek waszemu moderatorowi Twoje prace (minimum 3) oraz załączone do nich bazy:Bazy jeśli to potrzebne to mogę wysłać właścicielowi. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Ola :) Opublikowano 25 Czerwca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Jestem na Tak - Prace ładne - Wiek - Chęci Przyda się para dodatkowych rączek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ESSA Opublikowano 25 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Natural + prace - wiek - jest już 3 grafików + chęci 1 [align=center]GŁUPI DZBAN[/align] Odnośnik do komentarza
Użytkownik krzycho112 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Jestem na TAK +Autorskie wykonania +Perfekcyjna robota +Wiek -Staż Forum 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Na okres próbny + Ładne pracę. + chęci +/- wiek. - staż na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Team Alko | Hluda Opublikowano 25 Czerwca 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Jestem na Tak +/- wiek +Starania ( Bardzo dobre prace) +Ambitny wie co robi 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 26 Czerwca 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi