Użytkownik∙ NieMaToJakMelanz Opublikowano 20 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) 1. Nick:NieMaToJakMelanz 2. Kto nadał warna: jakiś Torf 3. Czas: dzisiaj 4. Powód: spam 5. Dowody/SS: https://www86.zippyshare.com/v/3h2mPZf7/file.html Nie wiem co On sobie myśli ???? (Powiedz Mi ) Nowy użytkownik? Brak warna , pierwszy/drugi napisany komentarz i odrazu WARN? Człowieku , a gdzie jest pierwsze ostrzeżenie? Hmmm //Edit: Chłop daje Mi warna za niby ( Oznaczenie Administracji w celu "przyspieszenia" rozpatrzenia skargi ) brechta Chciałem tylko aby się z tym zapoznali a Ty chłopie dajesz kolejne warny /Edit: Chłopie wszystko spoko ale gdzie jest ostrzeżenie HMMM??? //Edit: Można zamknąć ponieważ odrobię z powodu iż i tak nic to nie zmieni Edytowane 22 Grudnia 2022 przez NieMaToJakMelanz Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 20 Grudnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Skoro jesteś nowy to powinieneś być zaznajomiony z regulaminem --> 1.2 Nieznajomość regulaminu nie zwalnia Cię z jego przestrzegania. Warn jak najbardziej słuszny, swoją wypowiedzią obwiniasz oskarżonego nie pokazując przy tym żadnych dowodów, mówiących że tak właśnie było. Puste słowa rzucone na wiatr. 4.7A) W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem. Twój post nic nie wnosi do tematu. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Warn odrobiony 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi