Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

Konkurs z okazji Świąt Bożego Narodzenia

szynka

Recommended Posts

• szynka pinned and featured this topic
  • Sponsor
SPONSOR

Na zdjęciu gdzie są potrawy prawie wszystkie nie ma karteczki, ale znajduje się ona na zdjęciu, które zrobiłem na samym początku szykowania stołu. (Nie chciałem przy rodzinie z kartkami latać jakimiś)

swieta3.jpg

swieta2.jpg

swieta1wujas.jpg

To zdjęcie to z pierwszego dnia świąt (25.12)

IMG_20221225_160711.jpg

• Lubię to! 9
  • Premium
Premium

A tak jest u mnie w pokoju, z którego teraz do Was piszę :peepoClaus:

Easy.jpg

INFO. Jak ktoś nie zna Mlecznego Człowieka to warto się zapoznać przed przeczytaniem lektury.

Okuratna Opowieść Świąteczna

Zbliżała się Wigilia 2022 a nasi bohaterowie Rycerz @ Andrzej. z Zodiaka i @ sh1nga z Choroszczy przemierzali bezkresne stepy Podlaskiej ziemi w poszukiwaniu okuratnego Warmiańskiego Yeti.Wiedzieli, że cuda się zdarzają i gdzieś w ukrytej chatce za siedmioma kontenerami z buteleczkami nitro leży legendarna Dolina Szkolnej 17 blisko koszarów o nazwie Trójka, na którą fekalne Yeti z resztą często zagląda, żeby strzelić z ucha ale to już inna historia..

Wracając do tematu nasi bohaterowie byli bardzo dzielni ponieważ pochodzili ze Strefy, tudzież Ziem znanych ze skilla.Poza tym mieli w zanadrzu jeszcze parę przydatnych w podróży cech jak męstwo, skoliozę i nerwicę od długiego przebywania na strefie.Po drodze napotykali na różne przeciwności losu jak duch zmarłego Jana Ł. bo RODO, który do teraz nawiedza tamte tereny w poszukiwaniu swojej połówki lub Mexicano, który tym razem drzwi im nie otworzy.
Koniec końców dotarli do Doliny Szkolnej gdzie znaleźli Podlaską legendę czyli Mityczne Yeti i mimo, że wyglądało i pachniało trochę jak knur to zrobili sobie z nim zdjęcie aby pamięć i legenda o nim trwała wiecznie.Niestety czekała też na nich kara za zbytnie zbliżenie się do bramki Bestii i dostali za to do wyboru 50 zł lub 15 lat więzienia.Co wybrali sami już się domyślcie dodam tylko, że są tu dziś z nami :witaj:
Miejmy nadzieję, że wszyscy będą mieli tak dobry przyszły rok jak nasi bohaterowie podróż życia.

Happy New Year Wszystkim i Wesołego Alleluja ! :kononhee:

Jakbym się gdzieś położył z interpunkcją lub ortografią to wybaczcie, jestem tylko Vashką :kwist:

Edited by Vashka
  • Lubię to! 6
  • Super 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Premium
Premium

No to coś ode mnie <3 
Mój rysuneczek <3 
Sorry że tak mało towarzyszy, no ale i tak mi zajęło to troche czasu :D
PS: Wiem nie umiem rysować <3 

IMG20221228143439.jpg
Moi towarzysze :D, oraz ozdóbki

IMG20221228133150.jpg
Moja Choineczka <3 

IMG20221228132959.jpg

A tu mała opowieść o świętach od serca <3

-' Jak co roku, czekam na święta.
Święta to magiczny czas, w którym powinniśmy spędzać czas z rodziną, dobrze się bawić, 
Jeść potrawy wigilijne, oraz coraz bliżej się poznawać.
Jest to czas, w którym oglądamy Kevina :D, śmiejemy się z rodziną, w jednym słowie, dobrze się bawimy. 
Otwieramy prezenty, czasem i nawet przygotowywujemy te prezenty dla naszych najbliższych osób, które kochamy, lubimy...
Jest to czas, w którym w szkołach są wigilie, dzieci sobię przynoszą prezenty, siadają wszyscy klasowo razem do stołu, i spędzają czas ze sobą.
Jednym słowem, podsumowywującym cała historię, Święta nas jednoczą :D

Pozdrawiam <3 

Edit : intencja twórcza @ Drako

• Lubię to! 5
  • Trzymaj się 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Administrator
Administrator

IMG_20221228_142744.thumb.jpg.6422f36b3f8a1caffcd9f9ccd03ff0a5.jpg

IMG_20221228_142804.thumb.jpg.75b7ed7dd8669034040041a5f10adbb4.jpg

PS karteczki zaraz dodam 😃

• Lubię to! 5

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

Cześć, na start chciałbym wam zaprezentować krótką opowieść dotyczącą świąt, może pierw opowiem jak na to wpadłem, chciałem na początku na konkurs zrobić rysunek w klimacie świąt a na nim połowa administracji (ubteam,admini cs1.6/csgo itd.) ale niestety zabrakło mi czasu :( i tak właśnie wpadłem na to żeby napisać krótką opowieść o wigilii u rodzinny takahashi, całą opowieść napisałem sam więc możecie zostawić pod postem reakcje ;) w celu pokazania mi jak wam się podobała ta opowieść:

WIGILIA U RODZINNY TAKAHASHI

Pewnego świątecznego wieczoru, w małym miasteczku na południu Japonii, rodzina Takahashi szykowała się do wieczerzy wigilijnej na którą nie mogli się doczekać cały rok. Mama Takahashi, pani Yuma, przygotowywała potrawy oraz różne desery, takie jak kurisumasu keeki bardzo słodkie ciasto z białym kremem a na górze ciasta dekoracje bożonarodzeniowe i ozdobione po bokach truskawkami, pieczone kurczaki, oraz inne różne japońskie jak i zagraniczne potrawy. Ojciec Takahashi, pan Yuro, ustawił na stole świeżo przystrojonego baranka z bardzo słodkiej masy cukrowej oraz ozdobioną miniaturową kolorową choinkę. Natomiast dzieci Takahashi, Hitomi i Nanami, pomagały w przygotowaniach, układając na stole ozdoby, serwetki oraz szklane kulki.

Gdy wszystko było już przygotowane, rodzina usiadła do wieczerzy, a pan Yuro podał wszystkim opłatki i wszyscy zaczęli się dzielić nimi. Po pysznej kolacji, rozpoczął się czas rozdawania prezentów, to na co wszystkie dzieci najbardziej czekają podczas świąt Bożego Narodzenia. Najpierw dzieci otrzymały od rodziców nowe zabawki oraz ubrania. Następnie pan Yuro i pani Yuma otrzymali od dzieci koszule oraz swetry, które szyli dzieci, Nanami wraz z Hitomi. Po rozpakowaniu wszystkich prezentów, rodzina Takahashi usiadła przy domowym kominku i cieszyła się wspólnym spędzonym czasem, opowiadając sobie o swoich marzeniach oraz planach na przyszłość co by chcieli w swoim życiu robić. Zaczęła Nanami, powiedziała radosnym głosem że w przyszłości chciałaby otworzyć swój sklep z zabawkami bądź z ciuchami, wszyscy zaczęli się smiać wraz z Nanami i powiedzieli jej że napewno jej się to uda. Potem przyszła kolej na Hitomiego, on chciał robić kompletnie co innego, chciał pracować jako CEO w wielkiej firmie produkującej samochody, powiedział, że się do tego nadaje, ponieważ zna się na samochodach tak dobrze jak nikt inny w rodzinie, po tym wszystkim rodzice Takahashi powiedzieli tylko że chcieliby w przyszłości w spokoju mieszkać i zawsze budzić się z uśmiechem na twarzy, dzieci na to odpowiedziały, że na pewno tak będzie, patrząc na to jak teraz to wygląda.

Późnym wieczorem, gdy już wszyscy byli zmęczeni po posiłku oraz opowiadaniu o planach na przyszłość, położyli się spać, marząc o tym, co przyniesie im nadchodzący nowy rok. A gdy nadeszła północ, wszyscy zasnęli spokojnie i szczęśliwie, otuleni ciepłymi kołdrami, z uśmiechem na twarzy, z radością i nadzieją w sercu.

Świąteczna historia rodziny Takahashi kończy się tutaj, ale ich radość i wspólnie spędzony czas pozostanie z nimi na zawsze, jako piękne wspomnienie, do którego zawsze będą mogli wracać w myślach.

tutaj zdjęcie mojego biurka w świątecznym klimacie, niestety za dużo tutaj nie ma ale zawsze coś, jakaś choineczka mała, tapeta a na niej komineczek, oraz czerwone światełko, jeszcze jak może nie zapomnę to rano zrobię zdjęcie choinki ;)

1097310414_nakonkurs.thumb.jpg.a8284b7e9c0dd1fcea210546730c0082.jpg

828206132_Beznazwy-1.png.33f46c1159089a783a7d2dd3fe5dd17b.png
image.thumb.png.c6215aad84fd1820ea00f2a6276e261c.png

Edited by D3X
  • Lubię to! 3
  • Super 1

43456103_sygnaturadlamnie.png.f661c2bf0168aba6622df274f8b944cb.png

• 420

eeeereee.png.1b89fb3ee3ab69f906c91b45ed096bb0.png

winnnn.thumb.jpg.eee8beaae35b9171ddf69794c8a7887c.jpg

• Lubię to! 4
  • Super 3

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

Prawdziwa wigilia

EDIT: karteczki dam jutro jesli to nie problem bo nie jestem w stanie xd

F06AA29C-E0DD-4647-B07B-5A1BAAD741F5.jpeg

2503E52A-CE21-4A3F-914E-4DDCEDC85C45.jpeg

Edited by Raku
  • Ha ha 1
  • WTF 2

WYNIKI KONKURSU

Pierwsze miejsce @ wujas_

Nagroda: 30zł (przelew, psc, wybrana gra na steam) + unikatowa ranga na forum 

Drugie miejsce @ Vashka

Nagroda: 20zł (przelew, psc, wybrana gra na steam) + unikatowa ranga na forum 

Trzecie miejsce @ D3X

Nagroda: ranga premium

Rangi otrzymaliście, a po odbiór nagród pieniężnych zapraszam do @ Trivor  na PW.

• Super 2
  • Dzięki 1
  • LAN CIECHOCINEK 2K2 unfeatured and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]