Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[Odpowiedzi] Q&A [Krip] #[142]

Krip

Recommended Posts

• Zasłużony

q&a.png

[P]  - Pytanie

[O] - Odpowiedź

@ Hana_Montana

[P] Ile masz lat?

[O] Obecnie liczę sobie 22 lata. 

[P] Ulubione danie?

[O] Spaghetti lub zapiekanka. Dwa najbardziej ulubione jako tako nie mam konkretu, bo wpieprzam co leci :D.

[P] Pomidorowa czy rosół? 

[O] Zdecydowanie rosołek. 

[P] Matematyka czy Polski?

[O] Matematyka.

[P] Ulubiony sport? 

[O] Siatkówka i Piłka nożna oraz biegi. 

[P] Co byś zmienił na forum? 

[O] Szczerze? Na ten moment tylko sytuację z COD MODEM gdzie dzieje się samowolka spowodowana podejściem właścicieli i opiekunów. A jako tako nie ma nic do zmienienia wszystko jest na swoim miejscu i tak jak ma być :].

[P] Dlaczego Cs 1.6 a nie GO? 

[O] Jestem starym wyjadaczem CS'a 1.6. Nie powiem grywałem równie dużo w GO, ale poprzez podejście dewelopera do tej gry (VALVE) odbiłem po prostu całkiem na bok. Woleli sobie dodawać spieprzone skórki do broni zamiast naprawiać bugi w grze także od razu mnie to zniechęciło do nowej odsłony gierki i zabawę oraz radość daję mi stary poczciwy 1.6 :D.

[P] Kto z Administracji forum do wywalenia?

[O] Zdecydowanie @ LAN_CIECHOCINEK2K2 , bo obraża porządnych obywateli (czyt. mnie) xD :kekw:.

@ Torf

[P] Czym się zajmujesz na co dzień? 

[O] Ogólnie jestem po szkole zawodowej w zawodzie ślusarz/stolarz, ale odkąd skończyłem szkołę pracuję jako dekarz. Czyli przy dachach. I nie powiem może nie jest to lekka praca, ale na pewno opłacalna.

[P]  Wolisz jeść na mieście czy w domu? 

[O] Jeżeli siedzę sam i mam smaka na jakieś żarełko, to raczej, że w domu, ale przy jakimś wypadzie ze znajomymi raczej siedzę na mieście i to tam zaspokajam swoje gastro przy jakimś miłym towarzystwie.

[P]  Uprawiasz jakiś sport? 

[O] Staram się regularnie biegać co 2-3 dni dawniej grałem w klubie sportowym w piłkę nożną, ale odkąd zacząłem pracować nie ma już zbytnio na to czasu zwłaszcza w tygodniu.

[P]  zagrasz kiedyś ze mną w CS:GO? 

[O] Jak nie będziesz zamykał, to czemu nie może akurat mnie wykerujesz po takiej przerwie :kekw:.

[P] Ile ci jeszcze tego wiedźmina zostało? [O]

Przede mną jeszcze dwa duże rozszerzenia do Wiedźmina 3+ kilka zleceń i questów pobocznych z podstawowej wersji gry. Czyli na oko 50/70H dobrego grania przy niespiesznym przechodzeniu gry także nic tylko się cieszyć. Oczywiście gierkę polecam z całego serca tym co jeszcze nie grali. 

@ PawełSzmit

[P] Co sądzisz o osobach homoseksualnych 

[O] Nie toleruję osobiście. Od zawsze uważam, że dwie dziewczyny wyglądają ogółem lepiej niż dwóch chłopów i chyba nie tylko ja mam takie zdanie w tej kwestii xD.

[P] Co sądzisz o aborcji w Polsce? 

[O] Nie mam zdania na ten temat.

[P] Kogo na forum bardzo lubisz? 

[O] Jest dużo takich osób na forum. Lanek, Błaszczyk, Paeel, 71., sh1nga, drako, Torf, Ohsuggary i tak dalej i tak dalej... Ogólnie jest tutaj mnóstwo ogarniętych osób na forum jak i na serwerze na którym grywamy razem także nie będę tutaj wymieniał wszystkich, bo by to trochę zajęło. 

[P] Zagrasz ze mną w Left 4 Dead 1 bądź 2? 

[O] Nie raz wieczorami siedziałem i mi się nudziło, to jakbyś napisał na pewno byśmy jakąś mapkę pyknęli w L4D2 :D. Można zagrać. 

[P] Dlaczego rzadko widuję Cię na ONLY DD2 

[O] W tygodniu rzadko kiedy grywam, bo wstaję o 5 rano przeważnie i wracam dopiero po godzinie 18:30-19 także zanim człowiek się wieczorem ogarnie po pracy zanim co, to zaraz trzeba iść na wyrko i znowu w kimono uderzać żeby rano wstać w pełni sił. Weekendami grywam częściej, bo mam więcej czasu, to wiadoma sprawa. 

[P] Ogórki kiszone, czy konserwowe 

[O] Kiszony. 

[P] Budyń, czy Kisiel 

[O] Budyń. Kisiel fujka :D.

[P] Twoje motto życiowe?

[O] Żeby dążyć do swojego upragnionego celu.

[P] Czego nie lubisz w ludziach? 

[O] Chamstwa i kłamstwa przede wszystkim. 

[P] Będziesz J@? 

[O] W głębi duszy na pewno chciałbym kiedyś być, ale jak się wszystko tutaj potoczy, to czas pokaże po prostu ;).

@ wujas_

[P] Skąd pomysł na nick?

[O] Za gówniarza czyli jak miałem 14-15 lat oglądałem kiedyś Twitcha. I z dupy wbiłem na jakiś stream gościa co miał nick Crip. Zmieniłem jedną literkę i tak po prostu powstał ten nick co mam obecnie. Historii tutaj jakieś nadzwyczajnej nie ma, ot takie moje widzi mi się. 

[P] Ulubiona potrawa wigilijna?

[O] Zdecydowanie Karpik z ziemniakami <3 

[P] Yennefer czy Triss?

[O] Miałem dylemat jak ogrywałem ostatnio Wiedźmina, ale ostatecznie wybrałem Triss. Yen sprawiała wrażenie zimniej su.. nie będę kończył xD.

[P] Posiadasz jakąś konsolę do gier?

[O] Niestety nie. Planowałem zakup nowego PS5, ale ostatecznie skończyło się tylko na pomyśle. 

[P] Ćwiczysz jakieś sporty?

[O] Odpowiedziałem na to pytanie wyżej także nie będę pisał tego samego. 

[P] Ulubiony napój?

[O] Lemon ICE TEA 

[P] Ulubiony napój alkoholowy?

[O] Grants (Whiski) 40% + Pepsi  <3 

@ Vashka

[P] Czy jesteś zwolennikiem dotacji na Serwery/Forum i czy sam wziąłbyś w tym kiedyś udział ?

[O] Na ten temat mam taką opinię. Kto chcę może wspomóc Administrację sieci, a kto nie, to po prostu nie i cudów tutaj wielkich nie ma. Sam gdybym miał, że tak to ujmę "nadstan" kasy, to przelewy szły by pewnie codziennie, ale jest jak jest i wydatki jakieś są w życiu zawsze. 

[P] Czy zamieniłbyś miejscem (funkcją) Trivora z Shingą na jeden dzień i czy Twoim zdaniem wywołało by to totalny kataklizm ?

[O] Nie nie wywołałoby to żadnego kataklizmu. @ sh1nga  na obecnej posadzie radzi sobie bardzo dobrze przede wszystkim pomaga każdemu użytkownikowi (wiem, bo mi tez nie raz pomógł gdy o coś pytałem) i przy tym zachowuję pełen profesjonalizm. Także czy @J czy @H czy nawet Właściciel dla mnie z każdą funkcją poradził by sobie bez problemowo na wysokim poziomie.

[P] Czy masz aspirację do pełnienia jakiś innych funkcji prócz tych, które posiadasz obecnie lub chciałbyś zamienić obecne na inne ? Np masz skryte marzenie zostać redaktorem i robisz po nocy artkuły tylko nie ujrzały nigdy światła dziennego 

[O] Na pewno nie redaktor są na forum dużo lepsze osoby ode mnie jak chodzi o sprawy redaktorskie. Na pewno w przyszłości chciałbym się sprawdzić być może jako członek administracji czyli jako @J, ale tak jak pisałem wyżej czas wszystko zweryfikuję. 

[P] Czy uważasz, że któraś z dziewczyn na forum jest znacząco atrakcyjniejsza od innych ? (Nie musisz pisać która)

[O] Na tej sieci nie ma brzydkich dziewczyn same dobre laski :D.

[P] Czy spędziłbyś noc w "trupie" jeśli na duście wyłączyliby światło wiedząc, że Dumbik jest na serwerze ?

[O] No raczej. Z takim bocikiem zawsze xD.  @ Dumbik  w porządeczku mordka pozdawiam serdecznie :pagobabol:

[P] Czy chciałbyś coś zmienić w szacie graficznej forum ? Coś dodać co poprawiło by jej look ?

[O] Na ten moment nie. Chociaż może kiedyś chciałbym zobaczyć jeszcze jakiś inny "styl" graficzny forum, ale ten co jest teraz podoba mi się w 90% także ostatecznie może być.

@ Błaszczyk

[P] Kiedy jeszcze przyjedziesz do mnie ?

[O] Kiedy tylko chcesz. Napisz dzień wcześniej i na drugi dzień już jestem u ciebie z jakimś browarkiem :D

[P] Smakowała kolacja pierwszego razu :D?

[O] Pytasz się głupio. Raczej nie inaczej xD

[P] Jakie sniadania lubisz najbardziej?

[O] Jajecznica z 5-6 jajek + pomidor + jakaś dobra szyneczka wszystko smażone na margarynie na patelni jednocześnie. 

[P]  Pozdrowisz SZYBERDACHOWCA  ? 

[O] Zrobiłem to tego samego dnia co wstawiłeś pytania. Również kazał mi cię pozdrowić i przy okazji powiedział mi żebym ci przekazał żeby zgolił w końcu tą brodę :kekw:.

Do następnego Q&A nominuję użytkowniczkę @ czarnaaa . W poście niżej czekam na zatwierdzenie :PeepoPats:

Dziękuje wszystkim za pytania miło mi było niezmiernie na nie odpowiedzieć pozderki dla was i życzę wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia!!!.

• Lubię to! 3
  • Super 4
  • Dzięki 1
  • Wrr 1
  • Fuu 1

spacer.pngspacer.png

• Stały Bywalec

Może być, dupy nie urywa

• Lubię to! 1
  • Super 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Sponsor
SPONSOR

Też wybierałem Triss z tego samego powodu co Ty 🤣

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Premium
Premium

Napracowałeś się, żeby nam na to wszystko odpowiedzieć.Dzięki i plusik dla Ciebie :feelsokayman:

• Lubię to! 1
  • Super 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Donator
DONATOR

Minus za pytanie, daj namiary na tego co pytał 

• Ha ha 2
  • Wow! 1
  • Administrator
Administrator

Bardzo fajnie wyszło 💪

@ czarnaaa podejmujesz wyzwanie?

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Administrator
Administrator

@ czarnaaa  nie odpowiada na wyzwanie to może @ PawełSzmit  Podejmujesz rękawice?  

• Lubię to! 1

• Stały Bywalec
2 minuty temu, Hana_Montana napisał:

@ czarnaaa  nie odpowiada na wyzwanie to może @ PawełSzmit  Podejmujesz rękawice?  

Spoko 😆

• Lubię to! 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Administrator
Administrator

baner (2).png

• Lubię to! 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]