Zasłużony Krip Posted December 21, 2022 Zasłużony Share Posted December 21, 2022 [P] - Pytanie [O] - Odpowiedź @ Hana_Montana [P] Ile masz lat? [O] Obecnie liczę sobie 22 lata. [P] Ulubione danie? [O] Spaghetti lub zapiekanka. Dwa najbardziej ulubione jako tako nie mam konkretu, bo wpieprzam co leci . [P] Pomidorowa czy rosół? [O] Zdecydowanie rosołek. [P] Matematyka czy Polski? [O] Matematyka. [P] Ulubiony sport? [O] Siatkówka i Piłka nożna oraz biegi. [P] Co byś zmienił na forum? [O] Szczerze? Na ten moment tylko sytuację z COD MODEM gdzie dzieje się samowolka spowodowana podejściem właścicieli i opiekunów. A jako tako nie ma nic do zmienienia wszystko jest na swoim miejscu i tak jak ma być :]. [P] Dlaczego Cs 1.6 a nie GO? [O] Jestem starym wyjadaczem CS'a 1.6. Nie powiem grywałem równie dużo w GO, ale poprzez podejście dewelopera do tej gry (VALVE) odbiłem po prostu całkiem na bok. Woleli sobie dodawać spieprzone skórki do broni zamiast naprawiać bugi w grze także od razu mnie to zniechęciło do nowej odsłony gierki i zabawę oraz radość daję mi stary poczciwy 1.6 . [P] Kto z Administracji forum do wywalenia? [O] Zdecydowanie @ LAN_CIECHOCINEK2K2 , bo obraża porządnych obywateli (czyt. mnie) . @ Torf [P] Czym się zajmujesz na co dzień? [O] Ogólnie jestem po szkole zawodowej w zawodzie ślusarz/stolarz, ale odkąd skończyłem szkołę pracuję jako dekarz. Czyli przy dachach. I nie powiem może nie jest to lekka praca, ale na pewno opłacalna. [P] Wolisz jeść na mieście czy w domu? [O] Jeżeli siedzę sam i mam smaka na jakieś żarełko, to raczej, że w domu, ale przy jakimś wypadzie ze znajomymi raczej siedzę na mieście i to tam zaspokajam swoje gastro przy jakimś miłym towarzystwie. [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Staram się regularnie biegać co 2-3 dni dawniej grałem w klubie sportowym w piłkę nożną, ale odkąd zacząłem pracować nie ma już zbytnio na to czasu zwłaszcza w tygodniu. [P] zagrasz kiedyś ze mną w CS:GO? [O] Jak nie będziesz zamykał, to czemu nie może akurat mnie wykerujesz po takiej przerwie . [P] Ile ci jeszcze tego wiedźmina zostało? [O] Przede mną jeszcze dwa duże rozszerzenia do Wiedźmina 3+ kilka zleceń i questów pobocznych z podstawowej wersji gry. Czyli na oko 50/70H dobrego grania przy niespiesznym przechodzeniu gry także nic tylko się cieszyć. Oczywiście gierkę polecam z całego serca tym co jeszcze nie grali. @ PawełSzmit [P] Co sądzisz o osobach homoseksualnych [O] Nie toleruję osobiście. Od zawsze uważam, że dwie dziewczyny wyglądają ogółem lepiej niż dwóch chłopów i chyba nie tylko ja mam takie zdanie w tej kwestii . [P] Co sądzisz o aborcji w Polsce? [O] Nie mam zdania na ten temat. [P] Kogo na forum bardzo lubisz? [O] Jest dużo takich osób na forum. Lanek, Błaszczyk, Paeel, 71., sh1nga, drako, Torf, Ohsuggary i tak dalej i tak dalej... Ogólnie jest tutaj mnóstwo ogarniętych osób na forum jak i na serwerze na którym grywamy razem także nie będę tutaj wymieniał wszystkich, bo by to trochę zajęło. [P] Zagrasz ze mną w Left 4 Dead 1 bądź 2? [O] Nie raz wieczorami siedziałem i mi się nudziło, to jakbyś napisał na pewno byśmy jakąś mapkę pyknęli w L4D2 . Można zagrać. [P] Dlaczego rzadko widuję Cię na ONLY DD2 [O] W tygodniu rzadko kiedy grywam, bo wstaję o 5 rano przeważnie i wracam dopiero po godzinie 18:30-19 także zanim człowiek się wieczorem ogarnie po pracy zanim co, to zaraz trzeba iść na wyrko i znowu w kimono uderzać żeby rano wstać w pełni sił. Weekendami grywam częściej, bo mam więcej czasu, to wiadoma sprawa. [P] Ogórki kiszone, czy konserwowe [O] Kiszony. [P] Budyń, czy Kisiel [O] Budyń. Kisiel fujka . [P] Twoje motto życiowe? [O] Żeby dążyć do swojego upragnionego celu. [P] Czego nie lubisz w ludziach? [O] Chamstwa i kłamstwa przede wszystkim. [P] Będziesz J@? [O] W głębi duszy na pewno chciałbym kiedyś być, ale jak się wszystko tutaj potoczy, to czas pokaże po prostu . @ wujas_ [P] Skąd pomysł na nick? [O] Za gówniarza czyli jak miałem 14-15 lat oglądałem kiedyś Twitcha. I z dupy wbiłem na jakiś stream gościa co miał nick Crip. Zmieniłem jedną literkę i tak po prostu powstał ten nick co mam obecnie. Historii tutaj jakieś nadzwyczajnej nie ma, ot takie moje widzi mi się. [P] Ulubiona potrawa wigilijna? [O] Zdecydowanie Karpik z ziemniakami [P] Yennefer czy Triss? [O] Miałem dylemat jak ogrywałem ostatnio Wiedźmina, ale ostatecznie wybrałem Triss. Yen sprawiała wrażenie zimniej su.. nie będę kończył . [P] Posiadasz jakąś konsolę do gier? [O] Niestety nie. Planowałem zakup nowego PS5, ale ostatecznie skończyło się tylko na pomyśle. [P] Ćwiczysz jakieś sporty? [O] Odpowiedziałem na to pytanie wyżej także nie będę pisał tego samego. [P] Ulubiony napój? [O] Lemon ICE TEA [P] Ulubiony napój alkoholowy? [O] Grants (Whiski) 40% + Pepsi @ Vashka [P] Czy jesteś zwolennikiem dotacji na Serwery/Forum i czy sam wziąłbyś w tym kiedyś udział ? [O] Na ten temat mam taką opinię. Kto chcę może wspomóc Administrację sieci, a kto nie, to po prostu nie i cudów tutaj wielkich nie ma. Sam gdybym miał, że tak to ujmę "nadstan" kasy, to przelewy szły by pewnie codziennie, ale jest jak jest i wydatki jakieś są w życiu zawsze. [P] Czy zamieniłbyś miejscem (funkcją) Trivora z Shingą na jeden dzień i czy Twoim zdaniem wywołało by to totalny kataklizm ? [O] Nie nie wywołałoby to żadnego kataklizmu. @ sh1nga na obecnej posadzie radzi sobie bardzo dobrze przede wszystkim pomaga każdemu użytkownikowi (wiem, bo mi tez nie raz pomógł gdy o coś pytałem) i przy tym zachowuję pełen profesjonalizm. Także czy @J czy @H czy nawet Właściciel dla mnie z każdą funkcją poradził by sobie bez problemowo na wysokim poziomie. [P] Czy masz aspirację do pełnienia jakiś innych funkcji prócz tych, które posiadasz obecnie lub chciałbyś zamienić obecne na inne ? Np masz skryte marzenie zostać redaktorem i robisz po nocy artkuły tylko nie ujrzały nigdy światła dziennego [O] Na pewno nie redaktor są na forum dużo lepsze osoby ode mnie jak chodzi o sprawy redaktorskie. Na pewno w przyszłości chciałbym się sprawdzić być może jako członek administracji czyli jako @J, ale tak jak pisałem wyżej czas wszystko zweryfikuję. [P] Czy uważasz, że któraś z dziewczyn na forum jest znacząco atrakcyjniejsza od innych ? (Nie musisz pisać która) [O] Na tej sieci nie ma brzydkich dziewczyn same dobre laski . [P] Czy spędziłbyś noc w "trupie" jeśli na duście wyłączyliby światło wiedząc, że Dumbik jest na serwerze ? [O] No raczej. Z takim bocikiem zawsze . @ Dumbik w porządeczku mordka pozdawiam serdecznie [P] Czy chciałbyś coś zmienić w szacie graficznej forum ? Coś dodać co poprawiło by jej look ? [O] Na ten moment nie. Chociaż może kiedyś chciałbym zobaczyć jeszcze jakiś inny "styl" graficzny forum, ale ten co jest teraz podoba mi się w 90% także ostatecznie może być. @ Błaszczyk [P] Kiedy jeszcze przyjedziesz do mnie ? [O] Kiedy tylko chcesz. Napisz dzień wcześniej i na drugi dzień już jestem u ciebie z jakimś browarkiem . [P] Smakowała kolacja pierwszego razu :D? [O] Pytasz się głupio. Raczej nie inaczej . [P] Jakie sniadania lubisz najbardziej? [O] Jajecznica z 5-6 jajek + pomidor + jakaś dobra szyneczka wszystko smażone na margarynie na patelni jednocześnie. [P] Pozdrowisz SZYBERDACHOWCA ? [O] Zrobiłem to tego samego dnia co wstawiłeś pytania. Również kazał mi cię pozdrowić i przy okazji powiedział mi żebym ci przekazał żeby zgolił w końcu tą brodę . Do następnego Q&A nominuję użytkowniczkę @ czarnaaa . W poście niżej czekam na zatwierdzenie Dziękuje wszystkim za pytania miło mi było niezmiernie na nie odpowiedzieć pozderki dla was i życzę wesołych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia!!!. 3 4 1 1 1 Link to comment
Stały Bywalec Paweł Szmit Posted December 21, 2022 Stały Bywalec Share Posted December 21, 2022 Może być, dupy nie urywa 1 1 Link to comment
Sponsor wujas_ Posted December 21, 2022 SPONSOR Sponsor Share Posted December 21, 2022 Też wybierałem Triss z tego samego powodu co Ty 🤣 1 1 Link to comment
Premium Vashka Posted December 21, 2022 Premium Premium Share Posted December 21, 2022 Napracowałeś się, żeby nam na to wszystko odpowiedzieć.Dzięki i plusik dla Ciebie 1 1 Link to comment
Donator Dumbik Posted December 22, 2022 DONATOR Donator Share Posted December 22, 2022 Minus za pytanie, daj namiary na tego co pytał 2 1 Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted December 22, 2022 Administrator Administrator Share Posted December 22, 2022 Bardzo fajnie wyszło 💪 @ czarnaaa podejmujesz wyzwanie? 1 Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted December 25, 2022 Administrator Administrator Share Posted December 25, 2022 @ czarnaaa nie odpowiada na wyzwanie to może @ PawełSzmit Podejmujesz rękawice? 1 Link to comment
Stały Bywalec Paweł Szmit Posted December 25, 2022 Stały Bywalec Share Posted December 25, 2022 2 minuty temu, Hana_Montana napisał: @ czarnaaa nie odpowiada na wyzwanie to może @ PawełSzmit Podejmujesz rękawice? Spoko 😆 2 Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted December 25, 2022 Administrator Administrator Share Posted December 25, 2022 1 Link to comment
Recommended Posts