Jump to content
Wielkanocny turniej 1vs1 ONLY AWP - CS 1.6 ×
[KONKURS] Wielkanocny ×
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

KUP VIP'A NA SERWER

Zakup usługę na ulubiony serwer!

WEJDŹ

Odbierz darmowego VIPA

ONLY MIRAGE

Zobacz szczegóły

GŁOSOWANIE NA SERWERY

Za każdy oddany głos otrzymasz +1 do reputacji!

Zobacz szczegóły

USŁUGI SIECIOWE

Kup unikatową rangę premium!

Zobacz szczegóły

KONKURSY

Weź udział w konkursach z super nagrodami!

Zobacz szczegóły

[SKARGA] - OskareKK [b] 800x600

Awes

Recommended Posts

• Użytkownik

1. Twój nick: Awes
2. Nick oskarżonego: OskareKK [b] 800x600
3. IP/SID oskarżonego: Brak
4. Data i czas zdarzenia: 21.12.2022  3:26 w nocy 
5. Powód skargi: Smooth aim + WH
6. Opis sytuacji: Gram na serwisie od 2dni i za każdym razem gdy ten piesek wchodzi to dzieją sie magiczne rzeczy a po śmierci i oglądaniu go nagle skilla brak - trafiła się jednak akcja która nie wymagała spectowania którą widać na załączniku poniżej (Link do pobrania nagrania) ew moge wrzucic na yt. Co najlepsze smieć sobie dobił topke w ten sposób xD
7. Świadkowie: Chronchał, Jimlok
Nagranie: https://megawrzuta.pl/download/a0b63a48249b15872c37a01427c87eaf.html

Edited by Awes
  • Zasłużony

Coś chyba się popsuło, bo po pobraniu dowodu (w tym wypadku filmiku z gry) cały czas jest czarny ekran.

Najlepiej by było jakbyś wrzucił demko z tej godziny co robiłeś filmik bądź nagrał typowi na którego piszesz skargę POV'a, a następnie rozpisał podejrzane czasówki.

24 godziny na poprawę oczekuję tutaj chociaż jakiegoś demka potem skargę odrzucam. 

spacer.pngspacer.png

• Użytkownik

@ Krip Czarny ekran jest ze względu na wybieranie mapy - nikt nic nie widział (takie jest rtv na tym serwie ze ekran gasnie ;d)  a on nagle zaczął walić banie oto dowód ;) moge ew wrzucić 2sek wcześniej tez zeby był normalny ekran ale on zgasnie i tak xD widac prawy gorny rog ze zabija odliczanie etc

Edited by Awes
  • Użytkownik

@ Krip poprawka sory za oznaczenie sprawdziłem moje nagrania to ze zgaśnietym ekranem jest o godzinie 3:26 pozdrawiam

• Użytkownik

Chłop bez przerwy odjebany gra, a tu 0 responsywności, sam zara haxa załączam i chuj mnie to obchodzi

• Ha ha 1
  • Zasłużony

https://w82.hltv.org.pl/74626?data=2022-12-21

Niestety coś stało się z demkami, bo z wczorajszego dnia nic się nie nagrało, więc tyle mogłem zdziałać.

Skargę zostawiam któremuś niebieskiemu niech on podejmie decyzje co z tym delikwentem zrobić. 

spacer.pngspacer.png

@ Awes  Jesteś w stanie dać demko z tej akcji? W sensie POV, nawet jeśli grasz na nim i nie oglądasz typa.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

@ LAN_CIECHOCINEK2K2 Ciężko może być bo demka osobiście wam sie wysypały a nie było okazji cyknąć demka typowo z jego POV ze względu na granie w 4 osoby przez godzine i szybko się rundy kończył w jego wykonaniu xD wydaje mi się tak całkiem szczerze ze sytuacja jest jasna chyba wiecie na jakiej zasadzie działa wasz serwer a jak chłop zabił na blackscreenie podczas głosowania to mówi to samo za siebie inaczej jakby trafił luckyshota bo sie wcelował ale on zrobił 2fragi na osobach które były w zupełnie innych miejscach 

26 minut temu, Awes napisał:

@ LAN_CIECHOCINEK2K2 Ciężko może być bo demka osobiście wam sie wysypały a nie było okazji cyknąć demka typowo z jego POV ze względu na granie w 4 osoby przez godzine i szybko się rundy kończył w jego wykonaniu xD wydaje mi się tak całkiem szczerze ze sytuacja jest jasna chyba wiecie na jakiej zasadzie działa wasz serwer a jak chłop zabił na blackscreenie podczas głosowania to mówi to samo za siebie inaczej jakby trafił luckyshota bo sie wcelował ale on zrobił 2fragi na osobach które były w zupełnie innych miejscach 

Bardziej liczyłem na twojego pova, bo po prostu jak masz steama to automat Ci nagrywa. Na razie zostawię ten temat, bo bez konkretnego dowodu to ciężko coś zdziałać. Nie jestem pewny czy tego blackscreena nie można obejść.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Privacy Policy oraz regulaminem forum Guidelines

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]