Użytkownik !J0K3R! Opublikowano 22 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 1. Twój nick: !J0K3R! 2. Co chcesz zmienić: WItam wychodze z propozycja zeby cos usnac albo cos dodac zeby była płynnośc tych strzałow, bo tu juz nie chodzi o dobry komputer czy internet. Na tym serwerze poprostu cos jest nie tak nie wiem czy hosting czy co ale fajnie zeby sie zmienilo bo naprawde gra sie super. Ja jestem zwolennikiem aim/awp zawsze kochałem to ale musi byc płynoosc. 3. Dlaczego chcesz to zmienić:Ponieważ napewno doda do duzo wiecej rozrywki z gry 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 23 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Z tego co tam posiedziałem to jest płynnie. Może to jednak problem u Ciebie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik !J0K3R! Opublikowano 24 Grudnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Czekamy na wypowiedzi innych graczy. Ale tak jak napisałem w temacie jak dla mnie to nie chodzi o komputer czy internet , bo nieraz pogrywam na innych serwerach nie ma tego problemu. Dodam jeszcze że kilku graczy z którymi współpracuje też mają takie samo zdanie, ale no coż jak nic nie zrobimy no to trudno. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 30 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Sprawdzcie teraz Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Dla Mnie jak dzisiaj grałem to było w porządku 🤣 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Git jest Odnośnik do komentarza
Użytkownik !J0K3R! Opublikowano 1 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Dużo dużo lepiej się gra jak dla mnie do zaamkniecia /cls Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi