Premium Vashka Opublikowano 22 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Twój nick: @ Vashka Nick oskarżonego: @ Drako Powód skargi: Niewłaściwe zachowanie na forum. Opis sytuacji: Chciałbym zwrócić uwagę na sygnaturę jednego z Moderatorów @ Drako ponieważ moim zdaniem osobie na tym stanowisku nie przystoi mieć "kur*wy i dzi*ki* na sygnaturze nawet jeśli nie on to pisał.Nie ma wytycznych ani regulaminu odnośnie sygnatur ale jakieś zasady ogólno-forumowe kultury osobistej obowiązują ZWŁASZCZA osobę z tak ważną funkcją, która powinna być dla nas przykładem.Nie interesuje mnie jak z kimś na priv prowadzisz rozmowy, to wasza rzecz.To, o co składam skargę dotyczy stricte tego, co jest pod każdym Twoim postem i non stop to widzę od x czasu. Mam nadzieję że na ocenę tej skargi nie wpłynie bliska znajomość Drako z Administracją co wnioskuje po jego sygnaturze i skarga zostanie oceniona obiektywnie.Jezeli widzę coś nie "na miejscu" to o tym mówię i nie ma to związku z ostatnim Warnem od niego, zresztą pisałem to przy okazji otrzymania go. Data i godzina zdarzenia: X - teraz Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Coś od siebie: 1 6 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 22 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Jestem jak widać tylko użytkownikiem z ranga zasłużonym.. lecz jako weteran starej strefy o ile moge tak się nazwać.. śmiało moge stwierdzić, iż skarga jest jak najbardziej trafna. Moderator powinien być wizytówką forum, godnie reprezentować dane *społeczeństwo*. Wiadomo, ze każdy jest człowiekiem i każdy jest inny. - Głównie mam na myśli podchodzenie do różnych spraw z dystansem. Niektórzy również maja prowokatorskie sygnatury, lecz jak na moderatora przystało, myśle, ze przydałoby się zmienić ta kwestie i ubrać strój, który jest adekwatny do posady. Podsumowując.. Jeżeli posiadamy rangę która jest wizytówka forum, zachowujmy się jak godny reprezentant z pełna świadomość zachowanej kultury i dane *prowokatorskie* sygnatury zostawmy sobie na inne fora, czy tez komunikatory. Nie ma co tutaj degradować, nie ma co krzyczeć, nie ma co również wytykać palcem, wystarczy zmiana sygnatury dla spokoju obydwu stron i problem rozwiązany, a skarga do kosza z podpiętym tytułem *Przyjęta*. 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 23 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Nie mam za bardzo nic do powiedzenia, jeżeli administracja uzna że sygnatury są nie odpowiednie to je usunę. Nie zmienia to faktu, że będę zdziwiony. Mam je od długiego czasu, miałem je podczas pisania podania oraz cały czas później, jakoś nikt nie wracał nigdy na to uwagi. 3 1 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Stycznia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 W dniu 22.12.2022 o 23:10, Vashka napisał: ponieważ moim zdaniem osobie na tym stanowisku nie przystoi mieć "kur*wy i dzi*ki* na sygnaturze Ale to tylko Andrzej a nie kufy i dzifki A moim zdaniem, to Andrzejowi nie wypada używać takiego języka pisząc z użytkownikami forum lub właśnie jakimiś niższymi rangami i to on powinien dawać im przykład, Darko z tych X ssów w sygnaturze ma dwie z przekleństwami nie nawiązującymi do siebie i autor tych wpisów nie miał nic przeciwko, że ma on to w sygnaturze i przy przyjmowania jego podania tez nikt nie wspomniał o tym w minusach jego podania, ani funkcjonalne rangi nie miały nic przeciwko, więc dziwne bybyło gdyby nagle z pupy po X czasie pojawił się o to problem, co innego by było gdyby to były wpisy Darko z taką kulturą. Problem można mieć trochę jedynie o to że Darko pokazuje nowym użytkownikom, że mamy niezbyt kulturalnego j@ zamiast puścić to w niepamięć, no ale tak jak wspomniałam wyżej administracja wyższa przy przyjmowaniu podania widziała tą sygnature i nikt problemu nie miał, w podaniu tez nikt tego jako minus nie wypisał, więc nie będziemy nagle od niego wymagać by zmienił sygnaturę, będzie chciał to sam zmieni z własnej woli 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Stycznia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi