Użytkownik ILLEGAL_Official Posted December 25, 2022 Użytkownik Share Posted December 25, 2022 1. Twój nick: ILLEGAL 2. Nick oskarżonego: Krip 3. IP/SID oskarżonego: - 4. Data i czas zdarzenia: 25.12.2022r. godz. 10:05 5. Powód skargi: Niesłuszny ban 6. Opis sytuacji: Gram sobie normalnie, jedynie używam mikrofonu do podawania jakiegokolwiek infa, a tu nagle ban na godzinę czasu za rzekome "obrażanie". Tak jak wspomniałem na początku, używam tylko i wyłącznie mikrofonu do podawania infa. Nikogo nie obrażałem, ani nie wyklinałem. Możecie sprawdzić nawet logi. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'Obrazasz' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:174862393' [AMXBans] Your IP: '185.254.7.26' [AMXBans] =============================================== 1 Link to comment
Zasłużony Krip Posted December 25, 2022 Zasłużony Share Posted December 25, 2022 Już chyba zapomniałeś co powiedziałeś przez mikrofon jak padłeś. Info infem rzecz jasna. Tu cytuję "Ty kurwo". = Nie wiem do kogo był ten tekst, ale coś takiego na pewno nie przejdzie, bo co można to można, ale bez przesady. //edit. Sprawdzałem demko z tej mapy czy może nie walnąłem rzeczywiście gdzieś pomyłki z tym banem, ale niestety nie nagrywają się mikrofony, więc nie mam jak tego sprawdzić. Przysiągłbym, że widziałem twój nick być może po prostu powiedział to ktoś inny, a ja zbanowałem nie tego co trzeba. Na ten moment ciężko mi to stwierdzić, bo różnie mogło z tym rzeczywiście wyjść. Link to comment
Użytkownik ILLEGAL_Official Posted December 25, 2022 Author Użytkownik Share Posted December 25, 2022 Po pierwsze, ani razu nie wyklinałem na serwerze. Druga rzecz jest taka, że inni robili taki spam na mikrze, że jedynie co napisałem na czacie, to "admin to chyba śpi". Gdzie również można to sprawdzić, a co do Ciebie, to chyba żeś pomylił osoby. Na logiczne myślenie, gdybym użył niestosownych słów czy zrobiłbym cokolwiek nie tak, to bym nie pisał skargi, ani podania o UB. Ja rozumiem, że człowiek rano wstał, dobrze oczu nie otworzył i ledwo co na oczy widzi, ale następnym razem weź się bardziej przypatrz kto co piszę jak i mówi. Bo na serwerze jestem gdzieś po godz. 07:00 i inni wyklinali i w ogóle i nikt bana nie dostał, a ja dostałem za coś, czego nie zrobiłem. 1 Link to comment
LAN CIECHOCINEK 2K2 Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Ciężko określic kto ma rację jak mikrofony się nie nagrywają. Odrzucam skargę, bo po prostu nie ma dowodów ani na jedną ani na drugą stronę. Link to comment
Recommended Posts