Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - serwer TP paczajonovicz

paczajonovicz

Rekomendowane odpowiedzi

• paczaukowiec

Jaką masz propozycje?: serwer scisle TeamPlay
Screenshot/Nagranie/Przykład: no mysle, ze tu raczej napisze

Rozwijajac propozycje, sprawa wyglada sie tak, ja moge miesiecznie oplacac serwer na hostingu jakims ktory polecicie, oczywiscie bede jakos wlasciciel ale to mniejsza, bylby to serwer dajmy na to 18 slotow +2 na rezerwacje (lacznie 20slotow), na serwerze mozna by tak jak na innych serwerach kupowac vip/svip/rezerwacje slota co zasilalo by siec, no ale bez double jumpow skoro ma byc to TP,  serwer bylby bez zbednych pluginow, tylko pluginy czysto TP, czyli antyrush do pewnego czasu, friendly fire itp

co sadzicie na ten temat?

• Lubię to! 4
  • Super 3
  • Dzięki 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Właściciel

Only Steam?

• Użytkownik

Mega zaje..sty pomysł!!
Od siebie mogę pomóc zarówno finansowo jak i technicznie przy budowaniu serwera (pluginy itp). Pomysł w 10, bo jak każdy wie serwerów TP jak na lekarstwo.

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Użytkownik

Myśle, że sam bym pograł na TP pomysł SPOKO ! moge się coś dorzucić, oczywiście z COD'a nie zrezygnuje haha 

153255689_3823332501083529_2473058944358434899_n.jpg.ff846a6346d02327adee20691558ec24.jpg

• Zasłużony

Jeżeli byłby to Only steam, to jak najbardziej na tak :)

Pamiętam z dawniejszej sieci, że był taki serwer ( bodajże 15-20 slotów ) i przeważnie jego zapełnienie wynosiło ponad 70%. Każdy wbijał tam żeby na spoko sobie poklikać bez większego ruchu, bo co jak co, ale do serwera 32/32, to nie ma porównania. Całkiem inna gra. 

Można z tym spróbować jeżeli by to wypaliło, to od siebie również dorzucę jakąś "cegiełkę" na serwer. 

spacer.pngspacer.png

• BeerM@n

NA tak, pograłbym sobie na takim TP, jak był dawno dawno temu na soplicy albo haszjamie. 

Również mógłbym tam rzucić kilka złotówek na serwer.

• Super 1
  • 2 tygodnie później...
  • paczaukowiec

moze byc i only steam, chociaz mysle ze nie znajdzie sie za duzo ludzi do gry aczkolwiek only steam by mi bardzo pasowal, pomysl jest dalej aktywny takze mozemy cos dzialac, mam nadzieje @ Trivor , ze nie odpiszesz za kolejne 2 msc, ja stawiam serwa Ty robisz reklame, ja go robie pod wzgledem pluginow i tyle ;)

• 4 tygodnie później...
  • Junior Admin
Junior Admin
W dniu 12.02.2023 o 00:42, paczajonovicz napisał:

moze byc i only steam, chociaz mysle ze nie znajdzie sie za duzo ludzi do gry aczkolwiek only steam by mi bardzo pasowal, pomysl jest dalej aktywny takze mozemy cos dzialac, mam nadzieje @ Trivor , ze nie odpiszesz za kolejne 2 msc, ja stawiam serwa Ty robisz reklame, ja go robie pod wzgledem pluginow i tyle ;)

Widze, ze temat stoi i ludzie nie chcą sie juz wypowiadać co o tym pomysle myślą, ale czy ropozycja jest dalej aktualna lub dogadaliscie sie z trivorem na pw? Bo temat stoi a wypadałoby go już rozwiązać 

heh1111.png

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony

propodrz.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]