paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 25 Grudnia 2022 paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 Jaką masz propozycje?: serwer scisle TeamPlay Screenshot/Nagranie/Przykład: no mysle, ze tu raczej napisze Rozwijajac propozycje, sprawa wyglada sie tak, ja moge miesiecznie oplacac serwer na hostingu jakims ktory polecicie, oczywiscie bede jakos wlasciciel ale to mniejsza, bylby to serwer dajmy na to 18 slotow +2 na rezerwacje (lacznie 20slotow), na serwerze mozna by tak jak na innych serwerach kupowac vip/svip/rezerwacje slota co zasilalo by siec, no ale bez double jumpow skoro ma byc to TP, serwer bylby bez zbednych pluginow, tylko pluginy czysto TP, czyli antyrush do pewnego czasu, friendly fire itp co sadzicie na ten temat? 4 3 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 2 Lutego 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Only Steam? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nie umiem w te kąkutery Opublikowano 2 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Mega zaje..sty pomysł!! Od siebie mogę pomóc zarówno finansowo jak i technicznie przy budowaniu serwera (pluginy itp). Pomysł w 10, bo jak każdy wie serwerów TP jak na lekarstwo. Odnośnik do komentarza
Użytkownik .niktwazny Opublikowano 3 Lutego 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Myśle, że sam bym pograł na TP pomysł SPOKO ! moge się coś dorzucić, oczywiście z COD'a nie zrezygnuje haha Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 3 Lutego 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Jeżeli byłby to Only steam, to jak najbardziej na tak . Pamiętam z dawniejszej sieci, że był taki serwer ( bodajże 15-20 slotów ) i przeważnie jego zapełnienie wynosiło ponad 70%. Każdy wbijał tam żeby na spoko sobie poklikać bez większego ruchu, bo co jak co, ale do serwera 32/32, to nie ma porównania. Całkiem inna gra. Można z tym spróbować jeżeli by to wypaliło, to od siebie również dorzucę jakąś "cegiełkę" na serwer. Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 3 Lutego 2023 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 NA tak, pograłbym sobie na takim TP, jak był dawno dawno temu na soplicy albo haszjamie. Również mógłbym tam rzucić kilka złotówek na serwer. 1 Odnośnik do komentarza
paczaukowiec paczajonovicz Opublikowano 11 Lutego 2023 Autor paczaukowiec Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 moze byc i only steam, chociaz mysle ze nie znajdzie sie za duzo ludzi do gry aczkolwiek only steam by mi bardzo pasowal, pomysl jest dalej aktywny takze mozemy cos dzialac, mam nadzieje @ Trivor , ze nie odpiszesz za kolejne 2 msc, ja stawiam serwa Ty robisz reklame, ja go robie pod wzgledem pluginow i tyle Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Marca 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 W dniu 12.02.2023 o 00:42, paczajonovicz napisał: moze byc i only steam, chociaz mysle ze nie znajdzie sie za duzo ludzi do gry aczkolwiek only steam by mi bardzo pasowal, pomysl jest dalej aktywny takze mozemy cos dzialac, mam nadzieje @ Trivor , ze nie odpiszesz za kolejne 2 msc, ja stawiam serwa Ty robisz reklame, ja go robie pod wzgledem pluginow i tyle Widze, ze temat stoi i ludzie nie chcą sie juz wypowiadać co o tym pomysle myślą, ale czy ropozycja jest dalej aktualna lub dogadaliscie sie z trivorem na pw? Bo temat stoi a wypadałoby go już rozwiązać Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 17 Marca 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi