Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Ciekawostka o użytkownikach. {Jakie jest ich największe marzenie}

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

image.png.e5fe75be101532172df0e2790fae566d.png

Dzisiaj zapytałem użytkowników, jakie jest ich największe marzenie za chwilę poznamy ich marzenia. :)<3 

mmm.gif.d2a84d7cfa6afb26b87a0092270bd8ba.gif

:dittopog:ZACZYNAMY:dittopog:

mmm.gif.b341030987b911a958c47f005a7ddaa6.gif

@ Ctac29

[P] Jakie jest twoje największe marzenie?

[O] Moim największym marzeniem jest posiadać w przyszłości kochającą rodzinę, własny domek gdzieś w zaciszu, żebym mógł wrócić z wymarzonej pracy do domku z myślą, że czeka na mnie kochana żona z dziećmi. Akurat powoli zaczyna się wszystko spełniać, także warto wierzyć  <3 Wesołych Świąąąąąąt!!!  

@ Eqasus

[O] Moim największym marzeniem jest zbudowanie dochodu pasywnego z którego byłbym w stanie godnie żyć. Chciałbym pracować fizycznie, czyli wykonywać normalną pracę do 27 r.ż (r.ż - roku życia) i cały czas inwestować w różne rozgałęzienia (np. kryptowaluty / nieruchomości itp.), żeby właśnie od 27 roku życia żyć tylko z tych inwestycji, których dokonywałem do tych 27 lat.

@ Drako

[O] Nie mam jakiś super dużych marzeń, jestem raczej realistą i nie myślę o takich rzeczach. Kiedyś za dzieciaka, moim marzeniem było zostać astronautą i coś mi z tego zostało, więc jeżeli miałbym coś wybrać, to polecieć w kosmos.

@ KakaKola.`

[O]  Moje największe marzenie... hmm. W sumie to mam dwa na dość podobnym poziomie, ale skoro już muszę zdecydować to wybieram podróż po USA. Od dziecka mam zajawkę na punkcie Stanów Zjednoczonych (no, może pomijając ich motoryzację) i mega chciałbym kiedyś zwiedzić ten kraj, poznać go tak bardziej od środka, jak tam jest tak naprawdę, tak na co dzień. Rano pojechać do takiego baru gdzie je się typowe amerykańskie śniadania, a babka tylko donosi kawusię - jak w filmach! Zobaczyć Central Park, spróbować amerykańskiego burgera, zobaczyć Nowy York.

Od zawsze fascynowało mnie na maxa również Chicago. Pewnie dlatego, że mój ulubiony serial dzięki któremu wybrałem kierunek studiów był właśnie tam nagrywany, ale też mieszka tam największa Polonia.  Wiadomo, że zwiedzić całe USA byłoby niezwykle długie i niezbyt łatwe, ale odwiedzenie takich miejsc jak Miami, Hollywood, Wielki Kanion, Yellowstone i przejażdżka autem po takich pustych drogach jak w filmach czy mecz mojej ulubionej drużyny koszykarskiej San Antonio Spurs  byłoby PRZEKOZACKIM przeżyciem.

Może nie zabrzmi to dość dobrze, ale chciałbym też na żywo zobaczyć tornado (xD)! Jednak samo poczucie tamtego klimatu, kultury czy zwiedzenie chociażby części miejsc, które chciałbym zobaczyć byłoby czymś świetnym!

Kto wie? Może wkrótce się uda.

@ czarnaaa

[O]  Moje największe marzenie, jest takie abym mogła spełnić wszystkie marzenia swojej córki, żeby dawać jej jak najlepszy przykład i żeby była zdrowa i szczęśliwa ! 

@ marcinek;>

[O] Jakie jest moje największe marzenie? Zacznijmy od tego, że w tym kraju zwanym Polską niestety, ale marzyć o czymkolwiek jest nie oszukujmy się trudno. No, ale jakieś tam marzenia mam, a największe to, żeby stać się kiedyś na tyle zamożnym, aby zapewnić dobrobyt moim bliskim. Aby gdzieś za granicą wybudować willę z basenem i codziennie rano budzić się w objęciach wybranki i dwójki dzieci. 

@ Dumbik

[O] Moim największym marzeniem jest założenie własnej działalności, która przynosiłaby fajne zyski. Od jakiegoś roku zbieram fundusze na zrealizowanie mojego biznes planu, ktory mam nadzieję że się powiedzie. Nie musiałbym się martwić o finanse i miałbym sporo czasu na podróżowanie po świecie, co jest moim kolejnym małym marzeniem. Pozdrawiam

@ Bufen

[O] Aby moja rodzina była szczęśliwa, jeśli chodzi o mnie chciałabym mieć prawdziwych przyjaciół, i mieć od nich wsparcie każdego dnia i w końcu zrealizować swoje marzenie polecieć na Gran Canaria wyspa na Oceanie Atlantyckim no to wszystko o czym marzę  :) 

@ M4TEO

[O] Witam. Z Chęcią odpowiem na zadane pytanie :).W tej chwili moim największym marzeniem są wakacje za granicą, oraz lot samolotem. A Dlaczego takie skromne ktoś zapyta?. Odpowiem na to pytanie.Od małego lubiłem się bawić samolotami, helikopterami, oraz zabawkami, które mają coś związanego z lotem, więc pewnego dnia, powiedziałem sobie, iż jak będę większym chłopcem to bardzo chciałbym polecieć samolotem. No i dorastałem, dorastałem, miałem już polecieć do Tunezji, ze znajomymi moich rodziców, ale z dnia na dzień nadszedł Covid-19, rodzice bojąc się ryzyka, Zrezygnowali z mojej WYMARZONEJ wycieczki. Płakałem, płakałem ale zrozumiałem, że zdrowie jest troszeczkę ważniejsze niż jakaś tam wycieczka .Ale ale ale...  W przyszłym roku te marzenie się spełni, ponieważ mam zaksięgowaną Wycieczke do Grecji.Mam nadzieje że teraz się uda !

@ ^Mr.Yakuza^

[O] Hmmm, moje marzenie jest to dosyć ciężka sytuacja bo jestem osobą która nic nigdy nie planuje wcześniej, ale na ten moment jest coś co chciałbym kiedyś spełnić i można to nazwać moim małym marzeniem , bardzo ale to bardzo chciałbym wyjechać do Norwegi , dlaczego ? Podoba mi się ten kraj ma wszystko co człowiek potrzebuje.

Ps, marzenie na strefie …. Żeby Trivor rozpatrzył pozytywnie moja kandydaturę na Opiekuna. 

mmm.gif.67199096cd96949f9108758d38bd9f87.gifmmm.gif.71c372a52fdcdeb94a4484c4839910ec.gif

Możecie mi podsyłać na pv, ciekawe tematy, żebym zapytał oto użytkowników. To na tyle, gdy seria się spodoba będzie dalej ciągnięta. <3 

mmm.gif.1f396a446b1d64848f19320898d5ed51.gifmmm.gif.f389ede52cf8a8b7d39b02f746c92b16.gif

• Lubię to! 2
  • Super 4

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Stały Bywalec

Wszystko bardzo ładnie @ ^Mr.Yakuza^ 🤦🏻‍♂️😂😂

• Lubię to! 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Sponsor
SPONSOR
15 minut temu, Hana_Montana napisał:

Ps, marzenie na strefie …. Żeby Trivor rozpatrzył pozytywnie moja kandydaturę na Opiekuna. 

Nie zbyt dobrze się zestarzało :KEKW:

• Ha ha 2

image.png.99ec0a80bfee576449bc27cddd31c6e3.png

:poggies:

• Premium
Premium

dobrze wyszlo mordo :D 

• Lubię to! 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik∙
9 godzin temu, Hana_Montana napisał:

było blisko :kekw:

• Ha ha 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Premium
Premium

xD

winnam0nesy.png.9c5361a98ea6fde2a6585ed5b274ca3c.png

:KakashiHi::peepoSendNudes:

• Zasłużony

baner (2).png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]