Marves Posted December 23, 2018 Share Posted December 23, 2018 Idzie facet i spotyka bacę. Baca mówi: - Skąd masz takie kozaki? - Baco jedziesz do Afryki, krokodyla na plecy i rach ciach ciach i kozaki masz Baca pojechał do Afryki. Po kilku dniach wrócił i spotyka faceta. Facet się pyta: - Baco gdzie masz kozaki? - Pojechałem do Afryki, krokodyla na plecy rach ciach ciach a kozaków nie miał. Bacę zaproszono w karnawale na bal przebierańców. Pytają go znajomi, za co się przebrał. - A za łoscypka. - A jak to, baco, za oscypka? - A siadne se w kąciku i bede śmierdział. Link to comment
Użytkownik DeMoNeK Posted December 23, 2018 Użytkownik Share Posted December 23, 2018 Jak do mnie mówią Baca ? to o mnie ta opowieść ? heh Link to comment
Marves Posted December 24, 2018 Author Share Posted December 24, 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted August 24, 2023 Administrator Administrator Share Posted August 24, 2023 Link to comment
Recommended Posts