Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - Bufen

Bufen

Rekomendowane odpowiedzi

Imię: Dawid
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym pomóc przy serwerze + podliczaniu adminów oraz dbanie o serwer i również dbać o serwer jako opiekun serwera widzę że nikt na to stanowisko nie składa podania więc postanowiłem spróbować coś nowego w nowej roli jako opiekun myślę że dacie szansę na tym stanowisku dużo gram na dd2 nie mam problemów z adminami z serwera dużo mogę poświęcić serwerowi oraz admina i użytkownikom serwera myślę że wystarczy to na tyle
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only DD2 #1
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Jeszcze nie ale myślę że dam sobie radę na tym stanowisku 
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 - Chętnie mogę się nauczyć więcej 
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jeśli będzie potrzeba to tak 
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Bufenek/
Coś o sobie: Jestem miły i pomocny zawsze się starać każdemu pomóc każdego traktuje normalnie lubię grać w piłkę i w siatkówkę oraz lubię grać na serwerku dd2 myślę że 

administracja serwera @ @ Admin CS 1.6 ONLY DD2 ma dobre zdanie nigdy nie robię problemów

• Lubię to! 2
  • Super 2
  • Trzymaj się 1
  • paczaukowiec

+ skladka
+ brak opiekuna
+ argumenty
+ aktywnosc
+ pomocny

na TAK :)

• Dzięki 1
  • Premium
Premium

Kurwa bierzcie zanim się rozmyśli !

+Wiek

+Składka 

+Argumenty

+Aktywność 

+/- trochę pijak ale jest git :hkKek:

Na tak :pepolove:

• Dzięki 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik∙

Jestem na tak

+podanie ładnie napisane

+checi pomocy w rozwoju serwera

+aktywność na serwerze

+wsparcie finansowe 

• Dzięki 1

copy_88C6DF48-94A2-45E6-AD41-8C1.gif.812805b55f49b8f897efb4dd3c40404d.gif

• Stały Bywalec

Jestem na TAK, ale krótkie podanie jak na Opiekuna serwera :CattoBlush:

+ Chęć pomocy w rozwoju serwera 

+ Nie kłótliwy

+ Miły, pomocny 

+ Kultura jest 

+GT 

- podanie

• Dzięki 1

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik∙

Zawsze minusem który skreśla na starcie podanie jest pisanie jego podczas rangi Urlop. Tutaj akurat to nie gra roli, bo jednak ranga była brana z powodu spędzenie świąt z rodziną, a nie brakiem czasu, wiec jak najbardziej uzasadnione. Wracając do sedna.. Nie wiem jakim jesteś adminem na serwerze, bo aż tak często nie grywam na nim, lecz ocenie Cię jako użytkownika forum, gdzie opiekun również musi się wykazać zainteresowaniem, kulturą osobistą wobec innych graczy jak i aktywnością. Wszystkie ww. 3 cechy posiadasz, co jak najbardziej na plusik. Co do podania, nie jest to już admin, więc moim zdaniem powinno być trochę bardziej rozwinięte i bardziej przekonywujące. - (Mam nadzieje, że nadrobisz podanie wykonywaniem i zaangażowaniem na danym stanowisku jak już zostanie Ci ono przydzielone). - Lecz doszukujmy się we wszystkim plusów jakichkolwiek, więc grunt, że nie kolorowanka zbędna. Argument niekiedy dla innych mało ważny, lecz dla administaracji jeden z najważniejszych to fakt, iż wyciągasz pomocną dłoń aby wspierać serwer i odciążyć z pewnych tematów. - Każda para rąk się przydaje. 

Podsumowując, nigdy nie posiadałeś opiekuna, więc nie wiesz z czym się co je, dlatego też jestem najpierw za daniem okresu próbnego.

*PS: 

Cytat

Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6 - Chętnie mogę się nauczyć więcej

Lepiej brzmi jakbyś napisał, że jesteś stanowczy i że chcesz/masz zamiar uczyć się więcej. - Bądź twardy i stanowczy, a nie jak c*pka.:kekw:

Edytowane przez hk.
  • Super 1
  • Dzięki 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Zasłużony

Przebywam nieraz na serwerze i zawsze kiedy wejdę to znajdzie się tam także @ Bufen  i nigdy nie widziałem, jakby się kłócił, wyżywał z graczami. Wiek na + aktywność także na. + Lubiany na serwerze oraz na forum nigdy nie miał opiekuna i nie ma doświadczenia, ale musi kiedyś zacząć, więc ja dla mnie okres próbny. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

+Wiek

+Admin na serwerze

+Wsparcie finansowe 

+Aktywny

+/-Podanie

-Brak doświadczenia, ale nauczysz się :)

Na tak.

• Dzięki 1

sygnatura.gif.630f32a18fab12e10a4b52a1207ac4be.gif.9c6e88d78c2731f0488115e488a39fde.gif

• Użytkowniczka

+wiek 

+Wsparcie finansowe 

+/- podanie 

+ Kultura 

NA TAK

• Dzięki 1

:heart:amelia.gif.8535766efe5ade6f890607925e67a3ff.gif:heart:

• Użytkownik

Na Tak
+ aktywny
+ pomocny
+ wsparcie finansowe
+ GT
+ spokojny
+/- podanie 
+/- brak doświadczenia jako opiekun, ale są chęci nauki

• Dzięki 1

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Premium
Premium

Oczywiście ze na tak 
+ aktywny
+ pomocny
+ wsparcie finansowe
+ GT
+ mega fajna osoba 

- doświadczenie 

Co do samego bufena , grzeczna osoba , fakt faktem nie miał nigdy opiekuna a od czegoś trzeba zacząć . Myśle ze da rade ! 

• Dzięki 1

essa.png.c12bbdc75cba61c22781aed2c337428b.png

1201477641_Zrzutekranu(7).png.f0a33ecf2dacb43346f503fd0ad5046c.png

• Strefowicz

Oczywiście jestem na Tak

+Chęci do pomocy

+składka

+GT

+aktywność

+mega miła osóbka

Co do podania to mogłoby być lepiej napisane ale jestem jak najbardziej za okresem próbnym dla tego pana 😎 powodzenia!

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Przebywam często na serwerze i nie widzę,aby owy admin sprawiał problemy:

+ Kulturalny

+ Umie być pomocny, gdy ktoś jej potrzebuje

+ Ogólna postawa Bufena.

Doświadczenie nabierzesz,więc oto się nie martw. 

Ogólnie to jestem na tak.

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Na tak:

+/- Kultura

+/- Postawa

+ Finansowo ok

+ Chęci

• Dzięki 1

ezgif-22fd2c938434c622.gif.4357c7465a24591534c1497701bf84c8.gif

• Użytkownik∙

+ wiek

+ aktywność

+ wsparcie finansowe

- urlop

- doświadczenie

Jestem na tak :)

• Dzięki 1
  • Użytkownik

No to skoro po świntach to wypowiem się i ja skoro wróciłem już na stałe...

Jakie są plusy naszego spamera Bufena?

+ aktywność? PRZEDE WSZYSTKIM.

+ GT

+ składka

+ nie ma opiekuna DD2, a on ma chęci 

+ to jakim jest człowiekiem

I takie ogólne zdanie na podsumowanie tego... Bufen jest moim zdaniem jednym z trzech adminów na DD2 (razem z Paeelem i Spanishem), który się na to stanowisko nadaje - Paweł podanie składał, dostał opiekuna i ostatecznie z jakichś powodów coś nie zagrało i nim nie został. Spanish? Ma przede wszystkim ogromną wiedzę o tej grze, ale jest za wcześnie.

A Bufen? Według mnie podoła temu zadaniu. Jest aktywny, na serwerze zachowuje kulturę, ogólnie człowiek bardzo miły i myślę, że IRL mógłby być naprawdę dobrym kumplem. Jest dość długo adminem i sądzę, że wie co jest pięć... Jedynym minusem jest to, że nigdy tego opiekuna nie miał, ale przecież Opiekun też nie ma Bóg wie jakich zadań z tego co wiem, więc czasowo również powinien podołać.

Na ten moment serwer potrzebuje po prostu opiekuna i Bufen się na niego nadaje. 

Tylaaa! Odbjuuuurrrrr.

• Dzięki 1
  • Właściciel
Właściciel

Napisz pw,

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik

Ja jestem na nie. Już byłeś jednym opiekunem. Szybko straciłeś posadę. Pchasz się wszędzie gdzie się da, opiekun ts, moderator, a ledwo co admina ogarniasz. Żadnego demka, bo twierdzisz, ze masz ludzi od tego. Jak jestem z Tobą na serwerze to nic nie robisz, może raz się zdarzyło. Nie zgłaszasz żadnych błędów, nie składasz żadnych propozycji. Chcesz być opiekunem po to żeby być. Nie znasz podstawowych zasad ortografii czy interpunkcji „kondrat”. Zostań przy adminie, bo jak się znowu najebiesz „to nas wszystkich wypierdolisz i zbanujesz”. Myśle, ze reszta chłopaków po akcji na tsie tez zmieniła zdanie na ten temat. 

Edit. No i nie zapominajmy, ze nie jesteś godny zaufania, bo chyba coś tam sobie na tsie dodałeś dodatkowo, permisje to się nazywa?

Edytowane przez paeel
  • Lubię to! 1
  • Super 1
  • Ha ha 1

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• Zasłużony

Na prośbę autora tematu odrzucam. 

• Super 1
  • Dzięki 1

spacer.pngspacer.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]