Użytkownik Forever Posted December 26, 2022 Użytkownik Share Posted December 26, 2022 (edited) Imię: Mateusz Wiek: 15 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Przede wszystkim dlatego, że nie ma opiekuna od dłuższego czasu, oprócz yakuzy, który niestety zrezygnował nie ma wielu kandydujących na to stanowisko, więc chciałbym spróbować czegoś nowego. Na serwerze nie mam z nikim konfliktów czy problemów, tak samo na forum. Również chciałbym podliczać minuty innym administratorom czy przyczynić się w pomocy przy serwerze. Adminem jestem już trochę czasu, a same komendy SM nie sprawiają mi trudności. Z adminami nie mam żadnych zgrzytów, szanujemy się nawzajem. Jestem aktywny, niestety przez święta czy też poprawy w szkole moja aktywność była zmniejszona, ale teraz już wszystko wróci do normy, nawet już wróćiło ;). No nic, jak to się mówi, raz się żyje. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Niestety nie, ale bardzo szybko odnajduję się w nowych rolach, szybko się uczę i na pewno dam z siebie wszystko, aby jak najlepiej sprawować owe stanowisko. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): Coś koło 7,8/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Zależy ile, do dogadania na pv. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198830068832/ Coś o sobie: No to przede wszystkim mam na imię Mateusz i mam skończone 15 lat. Pochodzę z Kalisza, gram w różne gierki jak np. CS:GO, Lol czy Fivem, a jutro do tego grona dołączy Fifa 23 ;). Jestem osoba miłą jak i kulturalną, która nie szuka zaczepek czy konfliktów. Zazwyczaj staram się je rozwiązywać, gdyż nie lubię, gdy mam z kimś nieprzyjemne relacje. Nie wyzywam kogokolwiek z graczy, zawsze wychodzę z założenia, że trzeba trzymać rękę na wodzy oraz kulturę w każdej możliwej sytuacji. Oprócz tego jestem pracowity, co można zobaczyć chociażby na serwerze czy forum. Nawiązując, mam redaktora na którym sprawiam się według mnie równie dobrze, chociaż to pozostawiam do oceny własnej. Lubię mieć wszystko dopracowane i przemyślane w nawet najmniejszym stopniu. Myślę, że nie ma co się więcej rozpisywać, liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Do zobaczenia! @ Drako jakbyś chciał wiedzieć, każdy z drużyny w której byłem nie widział jego głowy, po prostu jakby jej nie miał, więc nie wiem co śmiesznego. Edit// spytałem na pv paru graczy których miałem w znajomych, a poza tym jak odpisałeś, że tak to się nie dziw xd Edited December 26, 2022 by Forever 5 3 Link to comment
Premium M4TEO Posted December 26, 2022 Premium Premium Share Posted December 26, 2022 Hmmm... +/-wiek (przy wieku jak dla mnie to jest na + wiek ale dla większości osób jest to minus więc zostawiam +/- +/- argumenty ( co tu mówić... Jedni powiedzą że nie czytelne, drudzy że złe, a jeszcze inni że dobre, ja jestem mocno na +/- więc zostawiam +/- +/-nie był opiekunem. ( Powiedzą... Dlaczego +/- ? , Z różnych względów, uważam że jeśli ktoś nie był na danej posadzie to jeszcze bardziej będzie się starał na owej posadzie po dostanie jej pierwszy raz. A drugim przykładowym względem, że wszystkiego można się nauczyć . 😃 - Jak dla mnie za krótko jesteś na posadzie admina żeby pisać podanie o opiekuna... Ale To jest subiektywna opinia więc ten podpunkt jest w tylko małej części ważny. +Amx / SM ( co tu rozpisywać... Dla mnie no załóżmy te 7 jest wystarczające do bycia opiekuna. + Bezkonfliktowość Ja oczywiście jestem na Okres Próbny Jeśli będą jakieś malutkie błędy nie hejtujcie bo na telefonie pisane. Pozdrawiam Peace. 1 1 Link to comment
Administrator Hana_Montana Posted December 26, 2022 Administrator Administrator Share Posted December 26, 2022 Cześć. +/- wiek ( Dużo zależy od twojego zachowania na serwerze czy nie jest dziecinne i czy umiesz się zachować dobrze do jakiejś losowej sytuacji. +Amx / SM + Brak opiekuna - Twoja aktywność na serwerze nie jest jakaż bardzo duża Podsumowując: Wszystko zależy od graczy i innych adminów serwera om#2, jaką mają o tobie opinie, ale ode mnie masz małe TAK, bo chcesz pomóc serwerowi i każdy kiedyś musi zacząć jako opiekun szybciej czy później myślę, że będziesz miał tę rolę. 1 1 Link to comment
Spamer Strefoboxa FunnyPuma Posted December 26, 2022 Spamer Strefoboxa Share Posted December 26, 2022 +Bezkonfliktowość +Kontakt z adminami +SM +/-Wiek +/-Aktywność -Brak doświadczenia, ale do nauczenia Ode mnie okres próbny. 1 1 Link to comment
Użytkownik mati Posted December 26, 2022 Użytkownik Share Posted December 26, 2022 Wiek - Twoja aktywność na serwerze z tego co widzę po gt nie jest jakas najlepsza - Brak doświadczenia - sm+ Serwer od dawna nie ma opiekuna to fakt, ale według mnie nie odnajdziesz się na tej randze. Na nie. 1 1 Link to comment
Użytkowniczka Amelia2115 Posted December 26, 2022 Użytkowniczka Share Posted December 26, 2022 +/- wiek +sm - Brak doświadczenia ale każdy musi kiedyś zacząć Powiem tak zależy wszystko od innych adminów i graczy serwera czy jesteś lubiany na serwerze i kulturalny A ode mnie ma okres próbny 1 Link to comment
Zasłużony Apple Posted December 26, 2022 Zasłużony Share Posted December 26, 2022 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #2 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Użytkownik Frankovsky Posted December 26, 2022 Użytkownik Share Posted December 26, 2022 Na tak +/-gt +argumenty +sm +bezkonfliktowość 1 1 Link to comment
GROSZEK GRROSS Posted December 26, 2022 GROSZEK Share Posted December 26, 2022 Na tak - wiek + kontakt z adminami +/-GT +SM +argumenty - jest bezkonfliktowy 1 1 Cytat „Tak bowiem Bóg umiłował świat, że Syna swego Jednorodzonego dał, aby każdy, kto w Niego wierzy, nie zginął, ale miał życie wieczne.” Link to comment
Premium ''YAKUZA'' Posted December 26, 2022 Premium Premium Share Posted December 26, 2022 Pewnie ze na tak +/-gt +argumenty +sm +bezkonfliktowość miła i grzeczna osoba ! @ ohSugarry Chyba czas i pora , skoro oni tak lubią pisać i wyciągać brudy . 1 Link to comment
Użytkownik W/S/A/D Posted December 26, 2022 Użytkownik Share Posted December 26, 2022 Na Tak +Gt +Argumenty +Sm +Bezkonfliktowosc 1 Link to comment
Użytkownik mikey Posted December 26, 2022 Użytkownik Share Posted December 26, 2022 Oczywiście, że na nie XDD Masz zerowy kontakt z graczami na mirku. Masz 15 lat jesteś niekompetentny, a jedyne osoby które dają Ci na tak to Twoi "kumple" z którymi prowadzicie kółko wzajemnej adoracji w administracji oprócz jedynego normalnego admina @ V3nom^^ . To tylko moje zdanie w końcu każdy może mieć swoje zdanie. Bierzecie przykład wszyscy z YAKUZY któremu tak na psychikę siadł hejt na jego adminowanie że musiał złożyć rezygnację, a teraz płacze pod postem Venoma. Jesteście żałośni. Najśmieszniejszy jest fakt gdzie piszecie -GT, bo chłopak nie grał w ŚWIĘTA na serwerze XDDD. Nie każdy jest uzależniony od komputera. Poza tym GT nie jest potrzebne na OPIEKUNA XDD Z mojej strony: - wiek +/- SM - bardzo słaby kontakt z graczami - wolne reagowanie na u@ - ignorowanie graczy podczas pytań na chacie/u@/czacie głosowym - nie posiadanie opiekuna Nie widzę żadnych plusów. Pozdrawiam @ ohSugarry Dlatego Twoja wiadomość była totalnie z dupy, przyczepiłeś się do tematu o którym nic nie wiesz i szukasz atencji tak to odbieram. Nie robie dramy tylko TAK JAK TY NAPISAŁEŚ, wyraziłem swoje zdanie. Problem czytania ze zrozumieniem bo nie wiem o co chodzi? Sorki, staram Ci się pokazać co to jest ta inteligencja. Miałem Ci nie odpisywać ale kurcze jest zabawnie! Słuchaj mój ukochany 16 latku jestem w szoku, że ty siedząc na discordzie z 20+ letnimi kumplami i koleżankami jesteś w stanie sam napisać bez udziału osób trzecich 1 zdanie! Super Ci idzie maturka jest Twoja chyba że sie poddasz wcześniej. Nie wiedziałem, że znamy się na tyle lub w ogóle i wiesz co robię i czy ktoś za mnie pisze i że żyjesz w moich gaciach chyba wygodnie musi być! Ja się nie kłócę, a ty wciąż dajesz się prowokować śmiesznymi komentarzami. Idź pograj w to GTA bo to już 2 dzień kiedy grasz 10h w tą samą grę! Pamiętaj, że za tydzień wracasz do szkoły trzymam za Ciebie kciuki i rozwijaj się, a może rozprawkę na maturce napiszesz na 4 punkty! 3 6 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Link to comment
Sponsor Drako Posted December 26, 2022 SPONSOR Sponsor Share Posted December 26, 2022 5 godzin temu, Forever napisał: Jestem aktywny, niestety przez święta czy też poprawy w szkole moja aktywność była zmniejszona, ale teraz już wszystko wróci do normy, nawet już wróćiło ;). Z ostatniego miesiąca twoja aktywność na serwerze to średnio jakaś godzina dziennie. Wiek na minus, niektórzy piszą +/-, ale jak dla mnie jesteś dzieckiem, które na siłę stara się zachowywać jak dorosły. Bawi mnie jedna sytuacja z serwera, gdzie dałeś jakiemuś typowi kick'a, za "nie masz głowy" Na nie. //edit z tego co pamiętam to spytałeś tylko na u@ i tylko ja ci odpisałem, oczywiście dla beki powiedziałem, że tak. 4 1 Link to comment
Użytkownik vinaif Posted December 26, 2022 Użytkownik Share Posted December 26, 2022 Jako iż jesteś pod moim okiem w redakcji też pozwolę się wypowiedzieć i wyrazić swoją ocenę. Minusem jest napewno tutaj wiek, ale to nie powinno Cię eliminować z kandydatury na opiekuna. Jesteś bezkonfliktowy i wg mnie wywiązujesz się ze swoich obowiązków nawet dobrze. Jesteś jeszcze młody i wiele przed tobą, ale nie widzę nic przeciwko, aby dać Tobie szanse. Pamiętaj że jako opiekun musisz dobrze obsługiwać się wgrywaniem pluginów itp. Jak dla mnie Okres próbny. 2 godziny temu, mikey napisał: a jedyne osoby które dają Ci na tak to Twoi "kumple" z którymi prowadzicie kółko wzajemnej adoracji w administracji oprócz jedynego normalnego admina @ V3nom^^ . Trochę dziwnie skreślać nagle wszystkich z administracji i trzymać się na grupce na dc i obgadywać wszystko wokół, nieprawdaż? @ mikey nie zamierzam marnować czasu żeby coś z tobą wyjaśniać, bo nie mam co. Wyraziłem tylko swoje zdanie jaka jest rzeczywistość, która nie jest widoczna na forum w całości. I prosze nie rób burzy w czyimś podaniu, dzieki No trochę źle to odbierasz, przykro mi. Nie musisz pokazywać tutaj swojej inteligencji. Sam tej wypowiedzi nie piszesz, wiem o tym doskonale, że robisz to z pomocą osób trzecich. Chyba że chcesz się kłócić ze mną nie potrzebnie to mogę dorzucić co nie co 3 1 4 1 1 Link to comment
Raku Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 - Wiek - Doświadczenie +/- GT + SM + argumenty + kontakt z adminami okres próbny 2 1 Link to comment
Użytkownik vinaif Posted January 10, 2023 Użytkownik Share Posted January 10, 2023 @ Trivor Link to comment
Sponsor ZnQ Posted January 10, 2023 SPONSOR Sponsor Share Posted January 10, 2023 Na nie - Wiek - Aktywność w podaniu piszesz, że będziesz już aktywny po czym za tydzień Urlop z powodem "Brak chęci" +/- SM Od opiekuna wymagałbym większej znajomości SM niż parę dodatkowym komend, których nie ma w sm_admin 1 Link to comment
Zasłużony Apple Posted January 20, 2023 Zasłużony Share Posted January 20, 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Link to comment
Recommended Posts