Użytkownik V3nom^^ Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Imię: Krystian Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Na serwerze nie było Opiekuna od jakiegoś roku, chciałbym trochę wspomóc serwer i dążyć do tego, aby w rankingach był jak najwyżej. Chciałbym wprowadzić różne konkursy nad którymi już się zastanawiałem, różne zebrania administracji, jak i również integracja z nimi. Ze względu na to, że byłem prawą ręką Opiekuna na starej upadłej sieci mam doświadczenie w rozwiązywaniu spraw administracji, posługiwanie się sourcebansem (ale tutaj od tego jest UBT), rozpatrywanie skarg i podań. Serwer potrzebuje kogoś więcej niż admina, a opiekuna, który będzie utrzymywał porządek między graczami i adminami. Działania na serwerze to jedno - na forum też musi się coś zacząć dziać, żeby więcej użytkowników przywitało, dlatego moim głównym celem jest stworzenie konkursów, żeby każdy wiedział, że ten serwer nie żyje samym serwerem a również forum, które nie będzie polegało tylko na napisaniu podania o admina, czy skargi. A co do admina, mam dosyć długi staż aktualnie, nawet nie wiem czy nie najdłuższy z aktualnych adminów, dlatego też chciałbym się zająć nimi i kto wie - może i jakimiś przyszłymi adminami. Nie posiadam zgrzytów z żadnym z nich, jestem zawsze przyjaźnie nastawiony do każdego i potrafię w większości spraw podchodzić jak najłagodniej do gracza. Swoje permisje stosuje tylko w ostateczności i nie rzucam nimi na lewo i prawo, potrafię załagodzić sytuację pomiędzy każdym bez korzystania z owych permisji. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie, lecz tak jak wyżej jego prawą ręką. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Ta, do dogadania wszystko. Link do profilu steam: KLIK Coś o sobie: No hejka, jestem Krystian. 17-latek, który uczęszcza do technikum elektrycznego. Uwielbiam wszelakie sporty - zaczynając od lekkoatletyki, a kończąc na piłce ręcznej. Jestem opanowany, wyluzowany i przyjazny, potrafię z każdym się dogadać i konflikty staram się wyjaśniać w spokojnych i pokojowych relacjach. Jestem oczywiście zapoconym graczem cs'a, jak i również ostatnio GTA. Na strefie przesiaduje od równego roku, a na forum od lipca 7 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 + wiek + przekonał mnie dlaczego chce byc opiekunem +SM +hajs Na TAK. 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 + wiek + argumenty + sm + składka jestem na tak, gl 1 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Witam, Zacznijmy od tego iż wyżej wymieniony kandydat na opiekuna nadaje się najlepiej z całej administracji OM2. Ma najlepszy kontakt z graczami, reaguje szybko na u@ oraz na pv. Posiada swoją reputację na serwerze i nie sprawia żadnych problemów ani konfliktów między graczami co bardzo ważne. Z mojej strony: + wiek +/- SM + kultura i respekt wśród graczy + składka + ładnie napisane podanie Zdecydowanie na TAK. Powodzenia i zawsze do dyspozycji jestem (kolega po fachu) @ ^Mr.Yakuza^ Kolega po fachu - ktoś, kto wykonuje ten sam zawód, co osoba, o której jest mowa. W którym miejscu napisałem, żeby brał ze mnie przykład? Napisałem tylko, że jestem do dyspozycji gdyby miał jakieś pytanie . Co sobą reprezentuję? W sumie to chyba nic, ja tylko gram na serwerkach strefy, czasem z kimś pogadam nie rozumiem za bardzo o co chodzi? Mamy śmieszną historię, przyczepiłeś się kiedyś do mnie o to na serwerze, że jestem nikim i gram 10 dni i się rządzę. Wtedy Ci odpowiedziałem: "Hej jestem mikey opiekun Only AWP #1, gram tu ponad 2 lata" Od tamtego momentu się nie odezwałeś, nigdy już nie powiedziałeś mi Hej kiedy wbijałem na serwer i pisałem do Ciebie, wyszła jakaś drama chciałeś to naprawić nie wyszło, jak chcesz mogę udostępnić Twoje ukochane ss'y. Przecież to jedyne co robimy. Poza tym wole mieć fajną ekipę z którymi codziennie sobie pogramy i pogadamy niż kija w dupie i mieć zerowy kontakt ze wszystkimi tak jak ty to miałeś. Nie wytrzymałeś złożyłeś rezygnację, ale chyba IC brakuje tego bo nikt Cie już na poważnie brać nie może. Chociaż Misterem Jesieni zostałeś to jakieś osiągnięcie nie powiem, że nie. "Widzę ze długo myślicie cała ta wasza śmieszna ekipa żeby coś napisać , ciekawi mnie od samego początku kto taki twórczy jest , bo mikey No ty na 100 nie . " Nie wiem za bardzo o co chodzi z tą twórczością, po prostu odpisuje na komentarze w moją stronę, a z tym myśleniem żeby coś napisać to o co chodzi? Bo nie rozumiem, wam chodzi o to żeby kogoś sprowokować? Bo nie udaje sie to wam, ale za to nam jak najbardziej. Czemu po prostu nie możecie dać swojej kochanej reakcji HaHa. Napisać swoją opinię bez rzucania się do innych i mieć święty spokój. Jak chcecie popisać/pogadać to zapraszam przecież ja nie gryzę . Pozdrawiam 1 5 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Virtual Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Witam, zacznę od tego że jestem zszokowany komentarzami osób wyżej jako byłby to idealny kandydat na opiekuna paraliżu #2. Nie rozumiem jak można pisać plus przy wieku, umówmy się, 18 to powinien być minimum na admina, a co dopiero mówić na opiekuna. - Wiedza SM 7/10, myślę że wystarczy bo wątpię żebyś miał dostać dostęp od wielkiego T do ftp. +/- Totalny brak kultury u tego Pana, wszelkie odzywki do graczy nie są szczytem kultury. - Składka + Kiepsko napisane podanie, na kolanie napisane można by rzec. Do tego zbędny pomarańczowy kolor. - Podsumowując, nie widzę sensu przyjmować osoby, do której można tyle zarzucić. Nie pozdrawiam Oczywiście żartuję wszystko na + Na TAK POWODZENIA KRYSTIAN Edytowane 26 Grudnia 2022 przez Virtual 1 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #2 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 + argumenty + sm + składka jestem na tak 1 2 aha Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frankovsky Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Na nie -GT -Masz słaby kontakt z adminami +/- argumenty +sm +wiek 2 2 1 Odnośnik do komentarza
GROSZEK GRROSS Opublikowano 26 Grudnia 2022 GROSZEK Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Na nie -GT -słaby kontakt z adminami + argumenty + sm +wiek Edytowane 26 Grudnia 2022 przez GRROSS 2 2 Cytat Odnośnik do komentarza
Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 26 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Na nie -GT -Masz słaby kontakt z adminami +/- argumenty +sm Czekał czekał 🤣🤣 dobre jaja , a wy tam z only awp to dobrze dupsko liżecie se . Kolesiostwo to są wasze wypowiedzi . Jaka moja ekipa . Jak ja nawet adminem nie jestem 🤣 Widzę ze długo myślicie cała ta wasza śmieszna ekipa żeby coś napisać , ciekawi mnie od samego początku kto taki twórczy jest , bo mikey No ty na 100 nie . Patrząc na twoja wypowiedz pod moim podaniem ze słabo niepisane , wejdź na swoje i zobacz jak ty napisałeś Aż śmieszne to jest . Mówicie ze chłopaki są młodzi i są adminami , tak są , każdy był młody i od czegoś trzeba zacząć . Jeśli nie maja dobrego kontaktu z kimś to pisza to co uwazaj ja ich do niczego nie zmuszam . A co do pana który złożył podanie , który jest taki aktywny i zawsze odpowiada na u@ to daleko nie trzeba szukać , proszę wejść na ostatnia skargę na Batona i obejrzeć demo jak Admin reaguje na wyzwiska w kierunku jego osoby i osoby obrażającej . I to ma być opiekun ?? Widzę ze lubicie ss robić , wszystko komentować , tylko każdy już chyba zauważył ze te wasze wypowiedzi (chodzi mi o mikey , sadzik itp ) sa takie same , wy mówicie tu ze ktoś się z kimś trzymam , każdy ma do tego prawo . Drogi kolego hymm opiekunie , kolega po fachu .. xddd co ty sobą reprezentujesz ? Ty masz mu dawac przykład ? Z czego chyba z robienia ss i wstawiania na forum brudów na każdego 🤗 Moje odejście było moja decyzją żadne pionki nie miały na to wypływu 🫡 Droga koleżanko , ale ja tylko odpowiadam , koledzy tez tak robią . Czemu tylko u mnie widzisz ten problem 🤗 2 2 4 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Forever Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 + Wiek + SM + Argumenty - GT - Kultura ma serwerze --- Kontakt z adminami Podsumowując, absolutnie nic do Ciebie nie mam, odnajdujesz się jako admin itd. Ale no niestety oprócz kontaktu z graczami powinno się mieć jeszcze lepszy kontakt z adminami. Obecnie z tego co wiem prawie z nikim nie masz kontaktu, a nawet niezbyt Cię lubią. Nic osobistego, żeby była jasność nie zauważyła tutaj decyzja mojej kandydatury. Pisze co myślę. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik YankeSS Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 + bardzo ładne napisane podanie +/- SM +argumenty + Składka Jestem na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik W/S/A/D Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Na Nie -GT - argumenty +sm +/-wiek - Kultura ma serwerze - nierowne traktwoanie graczy Ogolnie go nie lubie, jest dziwny Edytowane 26 Grudnia 2022 przez W/S/A/D 2 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 +Argumenty +/-Wiek +/-SM -GT -Kultura -Kontakt z adminami Generalnie nic do Ciebie nie mam, jednak słaby masz z nami kontakt, a to podstawa w tej roli. Na małe nie. 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SADZIK Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Na tak - Dojrzały jak na swój wiek SM ujdzie w tłoku - Pomysłowość No i się nie dziwię że większość adminów daje na nie argumentując to jako kontakt z innymi adminami. Patrząc na zachowanie na serwerze większość z nich nie powinna być w ogóle dopuszczona do adminowania. Hurtowo brane randomy na admina i powiększanie swojej armii. Poziom adminów na om2 jest naprawdę fatalnie niski. Mam nadzieję, że się to wkrótce zmieni. No i po poście kolegi niżej widać, że panuje kompletne kolesiostwo. Wszyscy się trzymają za ręce w kółku wzajemnej adoracji. Opiekun nie ma być waszym kolegą. Ma być osobą, która trzyma was w ryzach. Zwracać uwagę na waszą aktywność i zachowanie, do której możecie się zwracać z pytaniami i propozycjami. Wszyscy powinni być tak samo traktowani, a patrząc na resztę kandydatów, Venom jest jedynym słusznym wyborem na ten moment. Panuje podział administracja i venom Więc idealnie, nie będzie miał problemu z pozbyciem się kolesiostwa między adminami yakuzy i jabłkiem Weź się młotku nie pogrążaj już bo to żałosne @ ^Mr.Yakuza^ . Jakie takie same wypowiedzi. Mogą być co najwyżej podobne, nawet jakbyś chciał się przyczepić do tego że są razem pisane to nie masz jak, bo nie mam z chłopakami kontaktu bo jestem u rodziny. Najwidoczniej mamy takie same zdanie na ten temat no i wystarczy w sumie spojrzeć na resztę adminów żeby zauważyć co się dzieje na tym serwerze. A jak już wspomniales o tych samych wypowiedziach to spójrz lepiej na wypowiedzi swoich przydupasow. Pod podaniem venoma wszyscy na nie te same argumenty kopiuj wklej, pod innymi podaniami wszyscy to samo na tak. Idź tam kup serwer jakiś za kilka kapci, bo się splakales i wypierdol wszystkich z niego, którzy ci nie pasują. Edytowane 27 Grudnia 2022 przez SADZIK 1 6 5 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik asdfghjkl Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Na nie -wiek +SM - GT -Kultura Nikt z administracji OM#2 by Cię nie chciał na opiekuna 2 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka `Paulinaa. Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) + dogaduje się z graczami + szybko reaguje na zgłoszenia + kultura + ładnie napisane podanie Ja jestem na tak. Serwer przez bardzo długi czas nie ma opiekuna, a jest on potrzebny żeby jakoś pilnować tego, co dzieje się w dziale serwera na forum. Nie mówię, że teraz nie jest to robione, ale jednak j@ nie są w stanie pilnować wszystkiego. Nie wiem skąd niektórym się wziął brak kultury u niego, gdzie Venom tyle razy upominał/banował graczy, którzy się źle odzywali i zachowywali, nie wyzywa innych, jest pomocny w różnych sprawach. Kontakt z innymi adminami może i ma słaby, ale to chyba działa w dwie strony, sam jeden na was wszystkich się nie uwziął. Prawda jest taka, że jest to aktualnie jedyna osoba, która nadaje się na opiekuna, bo żeby być opiekunem trzeba coś robić jako admin, a jak już sobie gdzieś tam kiedyś wspomniałam jest on jednym z kilku, którzy coś robią na tym serwerze. @ ^Mr.Yakuza^ Jaki w ogóle sens ma przytaczanie tu innych podań czy wypowiedzi? Jak już komentować tutaj jakieś podanie to tylko Venoma, a nie pod jego podaniem będziesz wypominał to, co ktoś pisał pod twoim albo jak napisał swoje. Zauważ, że każda wypowiedź to jest indywidualne zdanie na temat tego, jakim graczem w stosunku do innych jest Venom. Nie każdy będzie miał takie samo zdanie jak ty, a twoje reakcje "haha" do każdej wypowiedzi "na tak" pokazuje jak bardzo cię to odmienne zdanie boli. I co do reakcji na zgłoszenia to żaden normalny człowiek nie będzie się bawił w takie dziecinne rzeczy jak oglądanie i rozpisywanie demek. Wystarczy wejść na serwer, pograć i zobaczyć jak szybko inni admini reagują na cokolwiek, bo z tego, co ja widzę, to niektórzy mają admina, żeby mieć ciekawy kolorek nicku i nie wiem, być jakoś inaczej postrzegani? Bo jedyne, co się udało to mieć kolorek. Ale do argumentów innych osób, z którymi się nie zgadzam też się odniosłam. A dlaczego tylko u ciebie widzę problem? Bo ty ten problem masz największy. Edytowane 26 Grudnia 2022 przez `Paulinaa. 1 4 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Radowsky Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 + Estetyczne podanie +wiek +kultura +Dobry kontakt z graczami +sm +Szybko odpowiada na zgłoszenia Jestem na TAK. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 26 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) + Wiek (chociaż jak dla mnie taka osoba jak opiekun powinien mieć wymagania 18+ ale to zostawiam administracji wyższej) +/- SM + składka + podanie jak i argumenty zawarte w nim - GT - kultura (ale myśle że sie na spokojnie poprawisz a szczególnie gdy dostaniesz opiekuna) - co do kontaktu z adminami to nie mamy żadnego i z tego co piszą inni admini to z nimi też go nie posiadasz Osobiście widzę w tobie potencjał więc jak poprawisz kontakt z adminami i kulturę to jestem za ale narazie niestety musze dać głos na NIE Edytowane 26 Grudnia 2022 przez Raku usunięcie spacji 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik liege Opublikowano 27 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 +wiek +wsparcie finansowe +kultura +potrafi rozwiazywac konflikty miedzy graczami +/- sm Zdecydowanie na TAK 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Czupson_ Opublikowano 27 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Siema +wiek +sm +kultura +wsparcie finansowe +argumenty Jestem na TAK pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 29 Grudnia 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Napisz pw Odnośnik do komentarza
Użytkownik BaTOOON Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Chciałbym dodać od Siebie ze gracz @ V3nom^^ jak najbardziej powinien zostać opiekunem i wydaje mi się że takiego stanowiska brakuje na tym serwerze, jest odpowiednią osobą. To fakt jest młody ale sprawiedliwy i uczynny mam z nim dobry kontakt i widzę i słyszę ze jest lubianym adminem. Zasługuje JESTEM NA TAK 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Stycznia 2023 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 1 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi