Premium M4TEO Opublikowano 26 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Opis błędu: No to tak... Wiem, ten temat jest zmorą tego forum ale mi się to nie podoba, poniewaz nabijam godziny siedze w kazdych kategoriach forum, pisze na chat boxie, jestem aktywny dzień w dzień,( Nie jedna osoba potwierdzi) mam juz napewno jakies 10 dni aktywności (PRZYNAJMNIEJ), a na forum pokazuje ze mam tylko jedyne 22 h Miejsce występowania: Forum Rozdzielczość ekranu: - Screen/Nagranie: Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 27 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) Administracja wałkuje non stop ten sam temat dla każdego użytkownika który pisze, ze jest ów problem. Dla niektórych prawidłowo działa, niektórzy się skarżą i są zdania podzielone. Moim zdaniem to jest kwestia JS/odświeżania wtyczki, coś mogło z nią pójść nie tak jeżeli naprawdę nie działa, ale mogę tylko gdybać. A może jest to na tyle irytujący problem z ta wtyczka, że pomimo napraw, to po odświeżeniu forum non stop resetuje się? Grunt moim zdaniem, że jakkolwiek, ale działa. Z reszta, czy to naprawdę aż tak ważny aspekt? Myśle, iż to nie jest na tyle ważne aby wyświetlało precyzyjny status przebywania na forum. Jeżeli naprawdę jesteś długo na forum i charakteryzujesz się wysoka aktywnością to po co Ci te cyferki? Osoby które maja wiedzieć o Twojej aktywności która przekłada się na poprawę życia/funkcjonowania forum i nie tylko, będą wiedziały o tym i nie będą wcale kierowały się cyferkami. Edytowane 27 Grudnia 2022 przez hk. 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 27 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 11 godzin temu, M4TEO napisał: Opis błędu: poniewaz nabijam godziny siedze w kazdych kategoriach forum Jeśli tylko masz forum odpalone, a nic na nim nie robisz to Ci czasu nie będzie naliczać. To nie działa jak na serwerze. Czas się nalicza tylko jeśli coś robisz na forum, np. podczas tworzenia jakiś treści na forum. 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 27 Grudnia 2022 Premium Autor Premium Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 3 godziny temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał: Jeśli tylko masz forum odpalone, a nic na nim nie robisz to Ci czasu nie będzie naliczać. To nie działa jak na serwerze. Czas się nalicza tylko jeśli coś robisz na forum, np. podczas tworzenia jakiś treści na forum. No właśnie w tym rzecz, ze ja robie, coś na tym forum, zresztą jest to codziennie widoczne na moim profilu, tak jak i na chat boxie . 9 godzin temu, hk. napisał: Administracja wałkuje non stop ten sam temat dla każdego użytkownika który pisze, ze jest ów problem. Dla niektórych prawidłowo działa, niektórzy się skarżą i są zdania podzielone. Moim zdaniem to jest kwestia JS/odświeżania wtyczki, coś mogło z nią pójść nie tak jeżeli naprawdę nie działa, ale mogę tylko gdybać. A może jest to na tyle irytujący problem z ta wtyczka, że pomimo napraw, to po odświeżeniu forum non stop resetuje się? Grunt moim zdaniem, że jakkolwiek, ale działa. Z reszta, czy to naprawdę aż tak ważny aspekt? Myśle, iż to nie jest na tyle ważne aby wyświetlało precyzyjny status przebywania na forum. Jeżeli naprawdę jesteś długo na forum i charakteryzujesz się wysoka aktywnością to po co Ci te cyferki? Osoby które maja wiedzieć o Twojej aktywności która przekłada się na poprawę życia/funkcjonowania forum i nie tylko, będą wiedziały o tym i nie będą wcale kierowały się cyferkami. Wiem, wiem, wiem... Ale niestety to jest ważny aspekt z kilku względów. Jednym z nich jest np, Że na poszczególne rangi na forum trzeba mieć no te przynajmniej +/- 2 dni aktywnosci. Tutaj daje ss-a do wypowiedzi powyżej Pozdrawiam Edit : @ hk. Masz rację , ze kto będzie miał wiedzieć to będzie wiedział, ale niektóre osoby, które kierują się właśnie tymi cyferkami. Naprzykład napiszą ci w podaniu na opiekuna - Aktywność na forum, albo coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 10 dni? ty nie wiesz chyba ile to jest 10 dni. 10 dni = 240 godzin Jesteś w dalszym ciągu pewny, że przez tyle czasu pisałeś tematy lub na nie odpowiadałeś? Samo scrollowanie forum od góry do dołu nie jest do tego liczone. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi