Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[BŁĄD] -Podliczanie czasu przez forum.

M4TEO

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Premium

Opis błędu: No to tak... Wiem, ten temat jest zmorą tego forum ale mi się to nie podoba, poniewaz nabijam godziny siedze w kazdych kategoriach forum, pisze na chat boxie, jestem aktywny dzień w dzień,( Nie jedna osoba potwierdzi) mam juz napewno jakies 10 dni aktywności (PRZYNAJMNIEJ), a na forum pokazuje ze mam tylko jedyne 22 h :D 
Miejsce występowania: Forum
Rozdzielczość ekranu: -
Screen/Nagranie:

image.png.7b930ed7858a33c207967cbaa683c321.png

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Użytkownik∙

Administracja wałkuje non stop ten sam temat dla każdego użytkownika który pisze, ze jest ów problem. Dla niektórych prawidłowo działa, niektórzy się skarżą i są zdania podzielone. Moim zdaniem to jest kwestia JS/odświeżania wtyczki, coś mogło z nią pójść nie tak jeżeli naprawdę nie działa, ale mogę tylko gdybać. A może jest to na tyle irytujący problem z ta wtyczka, że pomimo napraw, to po odświeżeniu forum non stop resetuje się? Grunt moim zdaniem, że jakkolwiek, ale działa. Z reszta, czy to naprawdę aż tak ważny aspekt? Myśle, iż to nie jest na tyle ważne aby wyświetlało precyzyjny status przebywania na forum. Jeżeli naprawdę jesteś długo na forum i charakteryzujesz się wysoka aktywnością to po co Ci te cyferki? Osoby które maja wiedzieć o Twojej aktywności która przekłada się na poprawę życia/funkcjonowania forum i nie tylko, będą wiedziały o tym i nie będą wcale kierowały się cyferkami. 

Edytowane przez hk.
  • Lubię to! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

11 godzin temu, M4TEO napisał:

Opis błędu: poniewaz nabijam godziny siedze w kazdych kategoriach forum

Jeśli tylko masz forum odpalone, a nic na nim nie robisz to Ci czasu nie będzie naliczać. To nie działa jak na serwerze. Czas się nalicza tylko jeśli coś robisz na forum, np. podczas tworzenia jakiś treści na forum.

• Lubię to! 2
  • Wow! 1
  • Premium
Premium
3 godziny temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał:

Jeśli tylko masz forum odpalone, a nic na nim nie robisz to Ci czasu nie będzie naliczać. To nie działa jak na serwerze. Czas się nalicza tylko jeśli coś robisz na forum, np. podczas tworzenia jakiś treści na forum.

No właśnie w tym rzecz, ze ja robie, coś na tym forum, zresztą jest to codziennie widoczne na moim profilu, tak jak i na chat boxie :)

9 godzin temu, hk. napisał:

Administracja wałkuje non stop ten sam temat dla każdego użytkownika który pisze, ze jest ów problem. Dla niektórych prawidłowo działa, niektórzy się skarżą i są zdania podzielone. Moim zdaniem to jest kwestia JS/odświeżania wtyczki, coś mogło z nią pójść nie tak jeżeli naprawdę nie działa, ale mogę tylko gdybać. A może jest to na tyle irytujący problem z ta wtyczka, że pomimo napraw, to po odświeżeniu forum non stop resetuje się? Grunt moim zdaniem, że jakkolwiek, ale działa. Z reszta, czy to naprawdę aż tak ważny aspekt? Myśle, iż to nie jest na tyle ważne aby wyświetlało precyzyjny status przebywania na forum. Jeżeli naprawdę jesteś długo na forum i charakteryzujesz się wysoka aktywnością to po co Ci te cyferki? Osoby które maja wiedzieć o Twojej aktywności która przekłada się na poprawę życia/funkcjonowania forum i nie tylko, będą wiedziały o tym i nie będą wcale kierowały się cyferkami. 

Wiem, wiem, wiem...
Ale niestety to jest ważny aspekt z kilku względów. 
Jednym z nich jest np, Że na poszczególne rangi na forum trzeba mieć no te przynajmniej +/- 2 dni aktywnosci.

Tutaj daje ss-a do wypowiedzi powyżej 
image.png.4c07112d001b707a71f7018227bfd958.png

Pozdrawiam :D 

Edit : 
@ hk.
Masz rację , ze kto będzie miał wiedzieć to będzie wiedział, ale niektóre osoby, które kierują się właśnie tymi cyferkami.
Naprzykład napiszą ci w podaniu na opiekuna - Aktywność na forum, albo coś w tym stylu.

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Zasłużony

10 dni? ty nie wiesz chyba ile to jest 10 dni.

10 dni = 240 godzin

Jesteś w dalszym ciągu pewny, że przez tyle czasu pisałeś tematy lub na nie odpowiadałeś? Samo scrollowanie forum od góry do dołu nie jest do tego liczone.

• WTF 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

rozwiazany.png

• Przykro mi 1

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]