Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - ohSugarry

mikey

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: mikey
Nick oskarżonego: ohSugarry
Powód skargi: Prowokacja/Mieszanie się w nieswoje sprawy
Opis sytuacji: Każdemu chyba już jest znajoma "wojna" o opiekuna na serwer CS:GO Only Mirage 2 i głupie nie potrzebne wypowiedzi. Nasz moderator @ ohSugarry z którym się nie znam, wtrąca się w nieswoje sprawy oraz komentuję obraźliwe dla mnie i w moim kierunku rzeczy. Zaczęło się od wiadomości

"Trochę dziwnie skreślać nagle wszystkich z administracji i trzymać się na grupce na dc i obgadywać wszystko wokół, nieprawdaż?"

Nie za bardzo wiedziałem o co chodzi kolega wyjął z kapelusza zdanie i obwinia mnie o jakieś obgadywanie na discordzie wszystkiego, czyli ciekawe czego konkretnie. Odpowiedziałem mu, lecz wiadomość została usunięta, rozumiem czemu ponieważ nie wrzuciłem ją w EDIT następnego posta tylko napisałem nową odpowiedź, ale wyższa administracja i tak to widzi.

"@ mikey nie zamierzam marnować czasu żeby coś z tobą wyjaśniać, bo nie mam co. Wyraziłem tylko swoje zdanie jaka jest rzeczywistość, która nie jest widoczna na forum w całości. I prosze nie rób burzy w czyimś podaniu, dzieki" 

Tutaj kolega mówi o wyrażaniu swojego zdania, którego najwidoczniej ja nie mogę mieć,, bo od razu coś jest nie tak. Ciekawe myślałem, że jest wolność słowa i mówi o robieniu burzy pod czyimś podaniem którą jak widać ON zaczął. Wystarczyło nie odpowiadać i tematu by nie było , ale koledze najwyraźniej się nudziło i rozmowę kontynuował. Ja napisałem w jaki sposób zrozumiałem tę wiadomość i to też chyba go zabolało ponieważ:

"No trochę źle to odbierasz, przykro mi. Nie musisz pokazywać tutaj swojej inteligencji. Sam tej wypowiedzi nie piszesz, wiem o tym doskonale, że robisz to z pomocą osób trzecich. Chyba że chcesz się kłócić ze mną nie potrzebnie to mogę dorzucić co nie co "

Chyba nie jest ciężko zrozumieć, że kolega stara się obrazić moją inteligencję :kekw: . Pisze o tym, że nie muszę jej pokazywać i sugeruje ponownie, że wypowiedzi sam nie piszę i korzystam z pomocy osób trzecich bo jestem zbyt głupi, żeby sam złożyć zdanie. 

Moje ulubione zdanie: "Chyba że chcesz się kłócić ze mną nie potrzebnie to mogę dorzucić co nie co". Więc odpisałem mu ponownie skoro kolega sam zasugerował KŁOTNIĘ, którą przyjąłem z dystansem i odpowiedziałem mu również z dystansem. Możliwe, że było to na tyle śmieszne, lecz dla niego bolesne i dostałem ostrzeżenie co ciekawe za "SPAM", a nie prowokację co mnie zdziwiło, od warna również się odwołam wklejając link do tej skargi bo podchodzą te zdarzenia pod siebie.

Notka z regulaminu punkt 3.5:

3.5 Zakazane jest prowokowanie innych Użytkowników, wszczynanie kłótni. Myślę, że dowody pokazują, że to kolega zaczął, a nie ja więc też jest to bez sensu.

Data i godzina zdarzenia: 26.12.2022-27.12.2022 godziny wieczorne
Miejsce zdarzenia: Podanie [OPIEKUN] - Forever
Dowody: Podanie [OPIEKUN] - Forever
Coś od siebie: Myślę, że jako moderator forum, kolega powinien zastanowić się nad swoim zachowaniem nie zaczynać kłotni następnym razem i zapoznać się z regulaminem bo chyba nie do końca go rozumie. Życzę powodzenia w dalszym moderowaniu wielu awansów oraz szczęśliwego nowego roku!

• Lubię to! 2
  • Ha ha 4
  • Wow! 1
  • WTF 1
  • Użytkownik

Coś tak czułem, że ta skarga wleci. Więc no dobra

5 minut temu, mikey napisał:

Każdemu chyba już jest znajoma "wojna" o opiekuna na serwer CS:GO Only Mirage 2

Czy każdemu? No nie wiem

5 minut temu, mikey napisał:

Nasz moderator @ ohSugarry z którym się nie znam, wtrąca się w nieswoje sprawy oraz komentuję obraźliwe dla mnie i w moim kierunku rzeczy

W nie swoje sprawy? Rozumiem, że jako użytkownik forum, nie mogę się wypowiedzieć w podaniu swojego kolegi z redakcji i nieco dokleić co sądzę o jego kandydaturze? No dobra. Lets go dalej. Nie wiem czym Cię tutaj obraziłem, ale dobra, może Ci chodzi, że przytoczyłem tutaj słowo o twojej inteligencji. No tak, bo wiem, że pisałeś to przy towarzystwie pewnych osób z jednej z grupki na dc o czym dobrze wiem i wiedzą to inne osoby. Ale no dobra, dalej:

15 minut temu, mikey napisał:

Wystarczyło nie odpowiadać i tematu by nie było

No to było skierowane akurat w twoją stronę xD. Przytoczyłem kwestie skreślania innych, na co odpowiedziałeś (Post został ukryty)image.thumb.png.5fbda809f0fb669ba7b6ff87eea8243d.png

Na co odpowiedziałem, że nie zamierzam marnować na Ciebie czasu, bo przytoczyłem tamto ostatnie zdanie o skreślaniu innych. Zacząłeś dalej. Teraz pojawiła się kolejna odpowiedź w tym ostatnie pytanie o problemie czytania ze zrozumieniem. I po co to było? Poprosiłem ładnie abyś nie zaczynał burzy pod czyimś podaniem. Nie ważne czy to byłoby edytowane w odpowiedzi czy post pod postem, nie zrozumiałeś. Ostrzegłem Ciebie później ładnie, że jak zaczniesz dalej, nie zastopujesz, to mogę dorzucić coś od Siebie na twoje konto. Nie zrozumiałeś, no to otrzymałeś warna, za prowokacje w moją stronę w wypowiedziach, gdzie masz dobrą świadomość, że pójdą w moją stronę ofensywnie, oraz za niepotrzebne wypowiedzi pod podaniem z trzecią osobą

29 minut temu, mikey napisał:

co ciekawe za "SPAM"

"Niepotrzebne rozpoczynanie konwersacji z moderatorem"

Podsumowując, na warna zasłużyłeś. Jeżeli przytoczenie tutaj twojej "inteligencji" Ciebie obraziło, to sorry. Następnym razem zastanów się czy skarga będzie miała sens. Ale to już wyżsi zadecydują o tym

• Lubię to! 4
  • Trzymaj się 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Premium
Premium

Zapoznałem się z tym co jeden i drugi prezentuje i głowa mała na was Panowie jak się to czyta.Człowiek się może poczuć jak w piaskownicy a wy już swoje lata macie.Pozwolę sobie powiedzieć kilka słów.

Wyjdźmy od tego, że OhSugarry popełnił błąd bo nawet nie powinien się wdawać w takie głupie dyskusje i wyciąganie jakiś brudów z dc itp. bo ten coś o tamtym powiedział i teraz się przerzucają argumentami kto ma racje to raz.

56 minut temu, ohSugarry napisał:

to mogę dorzucić coś od Siebie na twoje konto

Po drugie OhSuggary jeśli chcesz kogoś upomnieć to zrób to w oficjalny sposób na ogólnym mówiąc otwarcie o warnie bo teraz to brzmi jakbyś go straszył i to w dość nieudolny sposób.Pełnisz funkcję z której jesteś rozliczany Sugar a nie jakiś underground uprawiasz.

Po trzecie rozumiem mikey, że masz żal o Warna od Sugar'a i również się od niego odwołujesz ale sam popatrz co napisałeś do Sugarry.

"@ ohSugarry

Sorki, staram Ci się pokazać co to jest ta inteligencja. Miałem Ci nie odpisywać ale kurcze jest zabawnie! Słuchaj mój ukochany 16 latku jestem w szoku, że ty siedząc na discordzie z 20+ letnimi kumplami i koleżankami jesteś w stanie sam napisać bez udziału osób trzecich 1 zdanie! Super Ci idzie maturka jest Twoja chyba że sie poddasz wcześniej. Nie wiedziałem, że znamy się na tyle lub w ogóle i wiesz co robię i czy ktoś za mnie pisze i że żyjesz w moich gaciach chyba wygodnie musi być! Ja się nie kłócę, a ty wciąż dajesz się prowokować śmiesznymi komentarzami. Idź pograj w to GTA bo to już 2 dzień kiedy grasz 10h w tą samą grę! Pamiętaj, że za tydzień wracasz do szkoły trzymam za Ciebie kciuki i rozwijaj się, a może rozprawkę na maturce napiszesz na 4 punkty! " to Twoja wypowiedź mikey.

I powód Warna : 3.5 "Zakazane jest prowokowanie innych Użytkowników, wszczynanie kłótni."

W mojej ocenie Warn słuszny mikey bo przegiąłeś z tymi docinkami.Nie powinieneś tak pisać do użytkownika a co dopiero do moda.Nieprzemyślany był sposób działania OhSugarry i jego niepotrzebny udział w tych pseudo "dyskusjach".Dodam, że nie znam żadnego z nich więc nie trzymam niczyjej strony.Obiektywnie oceniam zarówno Mikey jak i Sugar'a.

Dziękuję, Dobranoc :spioch:

Edytowane przez Vashka
  • Lubię to! 2
  • Dzięki 1

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

Trzeba zacząć od pytania za co był warn? 

A no za odpowiedź do tego co napisał @ ohSugarry .  

Jeśliby nie było docinki od niego to czy byłaby ta odpowiedź?

No nie, to jasne, a skoro nie no to warna by też nie było.

Moderator powinnien łagodzić lub kończyć spory, a nie w nich uczestniczyć powodując eskalację konfliktu. No po prostu nie przystoi osobie na dość wysokiej randze funkcyjnej tak się zachowywać w takiej sytuacji jaka tam miała miejsce.

Obydwoje zasłużyliście tam na warna tylko, że jest problem, bo jedna osoba została ukarana, a druga nie. Dlatego uważamy skargę za słuszną i ją przyjmujemy.

Moderator otrzymuje minusa do dzienniczka.

10 godzin temu, ohSugarry napisał:

"Niepotrzebne rozpoczynanie konwersacji z moderatorem"

To zdanie jest albo wybitnie źle zformułowane albo po prostu bezsensu odnosząc się do wypowiedzi w podaniu, tak na marginesie.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 2
  • Ha ha 1
  • WTF 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]