Użytkownik∙ hk. Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Imię: Hubert Wiek (dokładna data urodzenia): 23 -> 27.07.1999 Doświadczenie: Posiadałem ową rangę na naszej strefie. Myślę, że nie sprawiałem problemów ani nie było rzeczy/tematów które mnie przytłoczyły na tym stanowisku. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Kiedyś obiecałem sobie, że definitywnie skończę z forum, lecz serce mi na to nie pozwala (za duża sympatią je darze). Od tygodnia staram się systematycznie być aktywnym na forum. Nie potrafię usiedzieć w miejscu, samo głosowanie, aktywne udzielanie się w tematach jak i komunikacja na SB nie czyni mnie usatysfakcjonowanym. Dlatego też zaczynam od Typera, a czy na nim zakończę to się okaże w przyszłości. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Główną myślą prowadząca do złożenia podania była taka, iż chciałbym podziobać trochę sportów walki oraz piłki nożnej. Co prawda nie ograniczam się tylko do tych dyscyplin, więc jak trzeba, jestem wstanie zaopiekować się innymi kategoriami. Myślę, że krótko, zwięźle i na temat bez potrzebnego rozpisywania się, bez obrazy dla owej rangi, lecz myślę, że nie trzeba się dużo tutaj rozpisywać. Wymagania: - 50 postów na forum -> - Minimum 14 dni stażu na naszym forum -> - Minimum 16 lat -> Edytowane 1 Stycznia 2023 przez hk. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 + wiek + podanie + doświadczenie + staż + aktywność na forum Tak na dobrą sprawę to nie mam do czego się przyczepić, nawet jakbym chciał 😂 Wielkie TAK! Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 31 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 @ Typer zapraszam do wypowiedzi 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 31 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 +Wiek. +Aktywność +Doświadczenie +Podanie Jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 31 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 + Wiek + Staż +Aktywność +Podanie Myślę że bez zbędnego okresu próbnego, Na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 31 Grudnia 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 + wiek + doświadczenie + staż + podanie Na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 31 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 +Wiek +Doświadczenie +Aktywność +Staż +Podanie Nie widzę przeciwwskazań. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 31 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Ja również jestem na TAK + Wiek + Doświadczenie + Aktywność + Staż + Podanie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 31 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Jestem na Tak + Podanie ładnie napisane +aktywny na forum +chęci pomocy na forum +Doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 31 Grudnia 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Jestem na TAk +wiek +podanie +aktywność Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 1 Stycznia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Ojj hk. oczywiście że na NIE - aktywność - Chce mnie wyjebać z moda - Podanie - staż Oczywiście że NIE!!! żartowałem, oczywiście na TAK + Podanie +Aktywność + Doświadczenie + Staż ma forum + Chłop jest ogarnięty nic tylko brać Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 1 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 + aktywny + staż + wiek + miał już rangę Oczywiście, że na tak. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 Przyjmuje. Co dokładnie będziesz robił obgadamy na czacie Typerów. 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi