Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 30 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 {Q&A} Odpowiedzi: @ Hana_Montana [P] Ile masz lat? [O] 22 [P] Ulubione danie? [O] Kotlet mielony z ziemniakami i buraczkami. [P] Pomidorowa czy rosół? [O] Obie [P] Jaką sytuację ze swojego życia bardzo miło wspominasz? [O] Boże Narodzenie okres: 2008-2011 [P] Matematyka czy Polski? [O] Polski [P] Ulubiony sport? [O] Piłka Nożna. ⚽ [P] Co byś zmienił na forum? [O] Nic, wszystko jest OK. [P] Kogo byś zbanował na forum? [O] Czerwonych. [P] Dlaczego nie masz żadnej rangi na forum? [O] Bo nie chce mi się pracować na sieci, narazie. [P] Kogo najmniej lubisz z forum? [O] To już moja tajemnica. @ Eqasus [P] Jaki owoc najbardziej lubisz? [O] Banan. @ M4TEO [P] Czy masz osobę, której byś dał rangę zbanowany a jak to jaką? [O] Czerwonym [P] Czy masz osobę, której dałbyś właściciela sieci? [O] Ja 🙋🏻♂️ [P] Czy lubisz kebaba? [O] Tak [P] Dlaczego masz rangę sQubany? O co w niej chodzi? Skąd na nią pomysł? [O] Tak na szybko wymyśliłem, żeby jakąś mieć [P] Czy jeśli, @ Trivor zaproponowałby Ci moda za 200 zł to byś się zgodził? [O] Nie. @ FunnyPuma [P] Masz zakola? [O] Nie [P] Kebab z kurczakiem, czy z baraniną? [O] kurczakiem [P] KFC, czy MC? [O] Zdecydowanie MC [P] Kogo byś awansował, a kogo byś zdegradował na forum? [O] Nikogo, moi znajomi nie mają tutaj rang akurat @ wujas_ [P] Uczęszczasz na parady równości? [O] Kiedyś nie, od 2022 tak [P] Jakie masz plany na Sylwestra? [O] Nie mam żadnych. [P] Uprawiasz jakiś sport? [O] Nie [P] Kibiciujesz jakiemuś klubowi? [O] Tak, Lech Poznań [P] Pracujesz gdzieś? [O] Narazie nie [P] Masz prawo jazdy? [O] Nie mam i chyba raczej nie mam zamiaru robić. [P] Cola, czy Pepsi [O] Pepsi, bo słodsza [P] McDonald's czy Burger King? [O] Raczej MC @ hk. [P] Wymarzony zawód? [O] Piosenkarz [P] Pies, czy kot [O] Kot, jest słodszy. [P] Jakie masz podejście do życia? [O] Być sobą, nie poddawać się, mówić prawdę. [P] Co byś powiedział dla młodego siebie, jakbyś mógł cofnąć czas? [O] Nie wiem, nie zastanawiałem się. @ Amelia2115 [P] Ile masz cm? [O] Zależy czego a tak na poważnie to 175cm [P] Kiedy ostatnio byłeś na siłowni [O] Zapuściłem się, bo na początku 2022r. [P] Cycki, czy Dupa? [O] Cycki hahaha [P] Najmniej nie miła osoba z forum to? [O] Barszczyk Szczęśliwego Nowego Roku 2023 wszystkim! 🥳🎇🎆 Do następnego Q&A nominuję @ MANIA ❤️ 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 @ MANIA podejmujesz rękawice? 😃😝 2 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) 6 godzin temu, PawełSzmit napisał: [P] Jaki owoc najbardziej lubisz? [O] Banan. Dziwnie to zabrzmiało w Twoich ustach Pablo xd dla Ciebie też wszystkiego dobrego w Nowym Roku Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Vashka 2 1 Odnośnik do komentarza
OLDSTAR MANIA Opublikowano 31 Grudnia 2022 OLDSTAR Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Podejmuję. 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi