Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. FunnyPuma Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) Witam Was serdecznie w kolejnej odsłonie gazetki. Podziękowania należą się dla @ marcinek;> za przygotowania napisów do gazetki. Mamy nadzieję, że wam się spodoba, miłego czytania! Użytkownik miesiąca Statystyki forum Stan Rekrutacji Piosenka miesiąca Film miesiąca Gra miesiąca Sala chwały statystk serwera Ranking wpisów na StrefoBoxie Aktualna lista serwerów Awanse/Degradacje/Rezygnacje Elita Sieci Top Donatorów Konkursy Najaktywniejsi Humor Pytania do użytkowników W tym miesiącu użytkownikiem miesiąca został @ ^Apple^ Gratulujemy. Tak prezentują się statystyki na koniec miesiąca. Stan rekrutacji wygląda następująco. Jeśli uważasz, że któraś z posad jest dla Ciebie, złóż podanie. Tytuł ten otrzymuje: Propozycją na film miesiąca jest: W tym miesiącu grą miesiąca zostaje: Najlepszym graczem w tym miesiącu zostaje @ GrzeN1u Tak prezentuje się ranking wpisów na SB Tak wygląda lista serwerów. @ Krip Moderator @ ALCMDZ Support serwera COD 201 @ tak. Admin serwera COD 201 @ Bufen Opiekun TS3 @ SheriffWiktor Właściciel TS3 @ Kacperek Redaktor @ Zoniuk Admin Only AWP #2 @ Kulka Admin COD 201 @ Hana_Montana Typer @ kce Admin DR+KL @ dottbuff Admin Surf Ski @ Matii Admin 1v1 @ iMm*3r4 Admin Only DD2 #1 @ _ziemniak1 Admin OM #2 @ RaiQ Admin Surf+Rpg @ svx. Opiekun 1v1 @ ALCMDZ Support/Admin Cod 201 @ tak. Admin COD 201 @ Wikusia Admin DC, Typer @ ^Mr.Yakuza^ Admin OM #2, Typer @ Krece-Gibona Admin Only DD2 #1 1.Najlepszy administrator: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 2. Najlepszy moderator: @ Drako 3. Najlepszy UBTeam: @ svx. 4. Najlepszy właściciel serwera: @ Trivor 5. Najlepszy opiekun serwera: @ mikey 6. Najlepszy admin serwera: @ Bufen 7. Najlepszy redaktor: @ Hana_Montana 8. Najlepszy grafik: @ marcinek;> 9. Najbardziej aktywna osoba na forum: @ Torf 10. Największy śmieszek: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 & @ V3nom^^ 11. Największy spamer: @ Bufen 12. Najbardziej zaufana osoba: @ ^Apple^ 13. Największy no-life: @ Bufen & @ SADZIK 14. Największa mądrala na forum: @ PawełSzmit 15. Największy lizus: @ Torf & @ Eqasus 16. Pomocna dłoń: @ ^Apple^ 17. Najmilszy: @ Hana_Montana 18. Najbardziej poważna/poważny: @ Virtual & @ Trivor 19. Największy napinacz na sieci: @ Błaszczyk & @ V3nom^^ 20. Największy podrywacz: @ ^Apple^ 21. Najbardziej pracowity: @ Andrzej. 22. Dama strefy: @ _Żelkowa_ 23. Gentleman strefy: @ ohSugarry 24. Najlepszy serwer na sieci: Only DD2 #1 O to wspierający w tym miesiącu. W tym miesiącu na forum były odbywane dwa konkursy: Jeden z nich do był list do świętego Trivora i poznaliśmy już wyniki zwycięzców o to oni: @ GRROSS @ Vashka @ M4TEO A drugim odbywanym się konkursem na forum był Konkurs z okazji Świąt Bożego Narodzenia. Konkurs polegał na wstawieniu wybranej pracy: Zdjęcie choinki. Zdjęcie ozdób świątecznych np. w pokoju, ogrodzie itd. Zdjęcie potraw wigilijnych. Rysunek przedstawiający motyw świąt z użytkownikami forum. Własne zdjęcie w klimacie świąt. Krótkie opowiadanie dotyczące świąt. Nagranie głosowe np. pięknie zaśpiewana kolęda (Zwycięzców jeszcze nie znamy ) Tak prezentuje się ranking najaktywniejszych w tym miesiącu Tuż przed świętami dziewczyna zwraca się do swojego chłopaka: - Kochanie, niedługo święta wielkanocne. Może byśmy tak się na święta pobrali? - Ależ skarbie, nie będziemy sobie psuli świąt. Jedna blondynka mówi do drugiej: - Jak spędziłaś Sylwestra? - Sam zszedł. Bandyta po raz trzeci obrabował ten sam bank przez okienko tego samego kasjera. - Widział go więc pan trzy razy - mówią policjanci. - Tak jest - odpowiada kasjer. - I co się panu rzuciło w oczy? - To że za każdym razem był lepiej ubrany. Przychodzi policjant do sklepu papierniczego. - Poproszę długopis. - Jaki? - Nooo... Taki do wypisywania mandatów! Zostało wysłane do użytkowników pytanie: "Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie?". A o to ich odpowiedzi. @ Drako [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Nigdy nie bawiłem się w postanowienia noworoczne, nie widzę w tym sensu. @ svx. [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Nie. @ mati [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] tak, ale nie powiem. @ HABUDDA [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Nie tym razem. @ mikey [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Otóż nie. @ bloomy [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Nie mam żadnego ponieważ i tak go nie dotrzymuje. @ Eqasus [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Tak, moim postanowieniem noworocznym jest codzienne wstawanie o co najmniej 9 rano. @ Nikusiaaa [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Moje postanowienie noworoczne to takie żeby mniej przestać pić a tak na serio żeby najlepiej układało mi się w życiu. @ wujas_ [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Co roku mam postanowienia, ale stosuję się do nich przez pierwszy miesiąc 🤣. Na chwilę obecną nie mam żadnych. @ Axelek [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Ogólnie nie mam jakiś niesamowitych nowych postanowień , najważniejsze dla mnie jest bycie dobrym człowiekiem i tej zasady się trzymam. Pozdrawiam wszystkich strefowiczów i do siego nowego roku. @ AlvaroRicoPolo [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Moje postanowienie noworoczne jest takie samo jak co roku, czyli pomaganie fundacji ECPU Polska. @ Torf [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Spożywać mniej alkoholu (co roku. takie postanowienie mam, ale jakoś nie wychodzi ) @ KakaKola.` [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Nie, raczej nie mam. Wychodzę z założenia, że jak mam coś zrobić to raczej nie ma dla mnie znaczenia kiedy to będzie. Czy po Nowym Roku czy w środę po obiedzie i kotlecie. Jeśli mogę sobie czegoś życzyć z tej okazji to zdrowia i pomyślności Wam, mojej rodzinie i sobie, żeby ten 2023 był lepszy, niż 2022. @ Lampard [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Tak mam, przestać palić papierosy. @ ^Apple^ [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Nie mam jakiś szczególnych postanowień noworocznych, chciałbym to co zawsze, aby w nadchodzącym roku jak najmniej towarzyszyły choróbska oraz różne jakieś wypadki, utrzymać swoją pracę, prowadzić spokojne życie no i nie być alkoholikiem jak co niektórzy uważają. @ Andrzej. [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Nie mam żadnego akurat. @ Krip [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Miałem zamiar rzucać szlugi, ale stwierdziłem pierdziele xD. Także nie, nie mam postanowień. @ LAN_CIECHOCINEK2K2 [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Nie, nie mam. Dziękuję Wszystkim za odpowiedzi. Mamy nadzieje, że podobała Wam się gazetka. Podzielcie się swoimi opiniami i widzimy się w nowej odsłonie gazetki. Edytowane 30 Grudnia 2022 przez FunnyPuma 7 9 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 30 Grudnia 2022 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Fajna gazetka. @ Torf i picie alkoholu? Przecież to karalne dawać dziecku alkohol. Halo policjaaa 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 O widzę, że grafiki jak wstawiam do postów to nie tylko mi się bugują i double'ują na końcu. Krótko, zwięźle i na temat - leci plusik. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Fajne fajne 1 Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 30 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Super wyszło wszystko 1 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Grudnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Spoko gazetka, dziękujemy donatorom za wpłaty na rzecz forum 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Super gazetka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 no powiem, że fajnie sie czyta 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 5 godzin temu, FunnyPuma napisał: 20. Największy podrywacz: @ ^Apple^ Kłamstwo nic do dodania nie mam 1 1 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Cytat @ Torf [P] Masz jakieś postanowienie noworoczne? Jeśli tak - jakie? [O] Spożywać mniej alkoholu (co roku. takie postanowienie mam, ale jakoś nie wychodzi ) A to ciekawostka Gazetka potężna jak zawsze 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 31 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 No i klasa koń 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 31 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Fajne 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 30 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi