Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Cześć przychodzę do was bo na serwerze Jalibreak nie mam celownika i tak jak by serwer mi by się bagował a inni gracze mają normalnie zaznaczę że tylko na tym serwerze tak mam. (Sorry że z telefonu zdjęcia!) Tutaj nie mam celownika (Tylko na tym serwerze) Tutaj runda trwa a pisze mi że połowa osób nie żyje i jest tylko jeden ct a jest( 2 widać na zdj ) @ ALCMDZ Słyszałem że ty się dobrze znasz na takich rzeczach możesz dać jakąś poradę? @ Lampard / @ bloomy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) nawet jeśli wpiszesz crosshair 1? * ogólnie czasami hud znika po mapie bądź po ponownym wejściu do gry z powodu internetu i jego ograniczeń. - ciekawostka jeżeli crosshair 1 nie pomoże. @ ChampioN Ma tyle, ze jeżeli są problemy z internetem/ograniczenia, to powoduje ukrywanie hud’a Edytowane 30 Grudnia 2022 przez hk. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 1. Nie wiem co to za mod nie znam sie na nim 2. Zazwyczaj na JB nie ma sie celownika lub ma sie go tylko z bronia 3. Wiekszej bzdury od paru dni nie przeczytalem ze celownik znika przez slaby internet 4. Moze ten serwer taki jest ? Ewentualnie jest zbugowany przez plugin custom_team_names.amxx (Przeczytalem w google temat z przed 10lat) 5. Sproboj crosshair 1 albo hud_draw 1 ale no widze ze masz celownik na innych serwerach oraz widze ze masz hud (np: TIME na dole) 6. Moze jakas zabawa byla odpalona , sa takie wlasnie ze znika celownik i cos tam blabla "Assasin" to sie nazywalo @ Hana_Montana Obstawiam pewnie pełno bugów. z reszta pytaj właścicela co tam namącił z tej gotowej paczki. ad. > no mowie to jakis plugin czy coś . ja to tam nawet nie wchodze jak wszedlem na DD2 #2 to musialem reisntal csa robic 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) @ hk. Niestety nie działa Zawsze kiedy wchodzę na serwer to w 1 rundzie zawsze mam nie ważne czy to zabawa czy prowadzący prowadzi ale już w next rundach znika i nie pokazuje mi także czatu Edytowane 30 Grudnia 2022 przez Hana_Montana 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ChampioN Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) 50 minut temu, hk. napisał: nawet jeśli wpiszesz crosshair 1? * ogólnie czasami hud znika po mapie bądź po ponownym wejściu do gry z powodu internetu i jego ograniczeń. - ciekawostka jeżeli crosshair 1 nie pomoże. ty od kiedy celownik jest zależny od internetu ?!?!?!? XDDD Edytowane 30 Grudnia 2022 przez ChampioN 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 crosshair "1" i wyjdz z serwera i wejdz, albo cl_crosshairthicknes – Grubość celownika. cl_crosshairgap – Przerwa między kreskami celownika. cl_crosshairsize – Wielkość celownika. cl_crosshairdot – Kropka na środku celownika. cl_crosshairalpha – Przeźroczystość celownika od 0 do 255. 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 30 Grudnia 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Dalej nic niestety to się nie pogram na nowym jalibreak haha 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik bloomy Opublikowano 30 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 To spróbuj odinstalować i zainstalować cs na nowo nie wiem oco chodzi bo nigdy tak nie miałem, a to nie wina serwa bo nikt inny nie zgłaszał podobnych problemów 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 31 Grudnia 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 (edytowane) Jak masz na steamie to pliki gry zweryfikuj a jak nie to reinstall a celownik to napewno nie wina internetu :p Edytowane 31 Grudnia 2022 przez Raku 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik rocik997 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 Wpisz w konsoli crosshair 1 i cl_crosshairscale 1000 jeżeli nie zadziała spróbuj zrobić spójność plików. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Krip Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi