Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - JuXi

terrciox

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS: JuXi
Admin banujący: C1Eecho^
Serwer: SURF + KLASY
Data zdarzenia: 01.01.2023
Opis sytuacji: Grałem normalnie na serwerze mapa surf ski gdy wbił gracz o nicku Browar(coś tam jeszcze) zabijałem go ona się trochę zmadował napisał że jeszcze raz go zabije to już sobie nie pogram na serwerze czy coś w tym stylu i potem wyszedł ja stwierdziłem  że zrobię sobie mała przerwę bo nie samą grą człowiek żyje jednak po powrocie wracam odpalam serwer a tam ban za reklamowanie
Wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : SLOWO Z FILTRA.166.52 : 27015 [AMXBans] Powod : ' reklama ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 386667242 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =======================================

Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Raczej nie ma z tego demka 

Hmmm.. Kiedy to miało miejsce. Konkretnie dzień chociaż, godzina +/-.

Nie ban, tylko ta sytuacja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]