Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - Tr0L

Tr0L

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick z CS:NieMaToJakMelanz/Cyk/ Tr0L
Admin banujący: Lanek
Serwer: cod
Data zdarzenia: niedawno
Opis sytuacji: 
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):  http://banycod.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=1545
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2212281207-de_oc2-1672225620-1672226820.zip 

Tutaj jest Moja rozpiska bo nawet widzę że nieogarnięte jest to że można sobie ustawić jasność lepiej i wiedzić i sprawdzać miejscówki :D Odwołanko leci :) 

http://805741.hltv2.pukawka.pl/hltv-2212281207-de_oc2-1672225620-1672226820.zip

Demko z HLTV, jakos jest jaka jest. Widać akcje. 

1:20 - Frank Castle gra teleporterem. Stoi za czerwonym kontenerem. Myśli w tej sytuacji czy tepać za białe skrzynki czy przechodzić za kontener i tepać się dalej. Gracz widzi już że jest akcja i obserwuje przez kontener. Moment kiedy się tepa i wcyhodzi już z prefirem. //  Tutaj było przeczucie bo każdy wie że gra teleportem więc można się domyślać że może się tu tepnąć na niewidce 

3:15 - widzi jednego który stoi, drugi który się respi. dla niepoznaki celownik idzie w prawo. // dla mnie to normalne sprawdzenie respa XD

3:20 - uznajmy, że była krew i mógł się spodziewać, że ktoś na tej niewidce tam siedzi. // Była krew i widać model gracza z niewidką HEH

3:35 - ciekawa akcja, teleporter którego nie słychać ani nie widać w tym miejscu kuca na pelerynie. Momentalnie lecą naboje w model. //Widać bardzo ładnie cień zwłaszcza na x1/4

4:20 - widzi, że ktoś jest. Zatrzymuje się, rzuca HE. Ok, widział na ekranie że są obrażenia. Tylko problem jest taki, że ten CT mógł stać w każdym miejscu. Modelu nie widać, strzela prosto w głowe. //  He rzucone normalnie xd po drugie krew na ścianie po obrażeniach

4:47 - HE w ręce, przeciwników nie ma - NIE RZUCAMY. Lecimy dalej. // To że przeciwników nie widać to nie znaczy że ich nie ma :)

5:20 - już wie, że tam stoi.  // Słychać strzały z wiertary więc wiem że kolega z drużyny strzela , więc i Ja strzelam :) a że trafiam w przeciwnika to fart :D 

5:30 - biały terro siedzi już na skrzynce i patrzy gdzieś w bsa. Gracz mimo to, wchodzi na tą samą skrzynke i widzi gościa który niewidoczny kuca na pelerynie. // Dokładnie 5:31 , jak skacze widać model głowy trochę wyżej niż skrzynka x1/4

8:17 - znów widzi, że teleportem się tepa. Znów w model. Wcześniej nie sprawdzał tego miejsca. //  Widać idealnie cień na ziemi x1/4

No i tyle w temacie :) Dopiero teraz do tego siadłem bo robota i sylwester ale nikt Mi nie będzie wpierdał że gram nieczysto skoro mam ustawioną jasność więc i lepiej widzę :) A to chyba zabronione nie jest :) Strzałka

xxaa.jpg

• Krip zmienił(a) tytuł na [ODWOŁANIE] - Tr0L

Dwóch z trzech ubt stwierdziło, że się palisz czyli większość. Następne odwołania będą traktowane jako spam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]