Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 2 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): Tło Tematyka: CS:GO Kolorystyka: Ciemno czerwona (tak jak avatar) Rozmiar: Rozmiar zgodny z wymiarami panującymi na forum Napisy: Eqasus (mój nick) + Admin OM#1 + Admin Ts3 Format (png, jpg, gif): .GIF Dodatkowe informacje: Chciałbym, żeby nick był cały czas statyczny, a napisy o adminie, żeby pojawiały się i znikały (Admin OM#1 ; Admin Ts3, żeby to było dobrze zsynchronizowane i żeby się pojawiały / znikały napisy w jednym momencie) Chciałbym też, żeby napis "Eqasus" czyli mój nick był w górnej części tła, ale środkowej (góra - środek). Napis ADMIN OM#1, żeby był pod nickiem, ale już do lewej strony, a napis ADMIN TS3, żeby był pod napisem w/w Czy akceptujesz wymagania? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: Reputacja na forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 3 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 @ Eqasus https://imgur.com/a/akRUcMn 3 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 3 Stycznia 2023 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Miałem pytać, czy da radę dodać kolejną rangę, która nabyłem, ale mnie wyprzedziłeś, więc jesteś na bieżąco. Dzięki bardzo, wszystko pięknie! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 3 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 3 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi