Sponsor wujas_ Opublikowano 2 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 1. Imię: Bartłomiej 2. Wiek: 26 (za 3 miesiące 27) 3. Kontakt: steam, pw, dc i ewentualnie fb. 4. Twój nick na serwerze: wujas 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Z racji tego, że pracuje to głównie po 5-6h. Zawsze jak gram to jestem na tsie - nawyk z metina 🤣 6. Twoje doświadczenie z TS3: Posiadałem admina ts'a wiele razy czy to na sieciowych ts'ach czy to na ogólnych - nawet na jednym z większych na którym siedziało po 400 osób. Nazwę mogę podać na PW. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Jak wspomniałem wyżej mam doświadczenie i dość często przesiaduję na ts'ie. Jestem osobą myślę komunikatywną i zawsze próbuje się z każdym "dogadać". Często w godzinach w których siedzę nie ma nikogo z administracji (zazwyczaj siedzę w godzinach 8-16), ale zdarza się też tak, że jestem w godzinach popołudniowo-wieczornych. 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 2 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 +wiek + aktywny + komunikatywny + pomocny Jestem na tak, powodzonka 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 2 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi