Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

#55 Wywiad z Eqasus

Hana_Montana

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

wywiad.png.25d1fe3b1d60503c2ec6c1fee1c9f4bd.png.09d0c0757ada1bec9aa2538741b44836.png

image.png.373c33c98b36654b0ffaa645d4efb632.png

Pytający --> @ Hana_Montana

Odpowiadający --> @ Eqasus

image.png.88a688c757be0dff4fe8c1f29a8dbf5d.png

Witam naszego admina ONLY MIRAGE #1 oraz ts ! Fajnie, że zgodziłeś się na wywiad. Na samym początku przedstaw się, powiedz jak, masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz.

Nazywam się Jakub, za mną już 19 lat minęło, aktualnie studiuję na 1-szym roku kryptografię na jednej z gdańskich uczelni, pochodzę również z gdańska.

No to witamy cię Jakubie teraz powiedz nam co cię skłoniło do wzięcia udziału w wywiadzie. 

Cześć, również się cieszę możliwością wzięcia udziału w wywiadzie. Do wzięcia udziału w wywiadzie skłoniło mnie to, że mogę pokazać swoją osobę innym forumowiczom.

Podjąłeś bardzo dobrą decyzję, ale musisz wiedzieć, że pytania nie będą za łatwe. Przyjdźmy do pierwszego pytania :) 

Masz dziewczynę, rodzeństwo? 

Tak, mam dziewczynę, z którą jestem w związku od 3 lat, a mam siostrę dziesięcioletnią. 

To bardzo ci gratuluję takiego związku bo, trzy lata to już coś a gdzie najbardziej lubisz przebywać w wolnym czasie? 

Wolny czas staram się spędzać ze znajomymi, czasami zdarza się pouczyć na jakieś zaliczenie, czy pograć sobie po prostu na komputerze. Jak mam więcej dni wolnych, np. weekend czy jakieś święta, to staram się odwiedzać moich rodziców, którzy mieszkają dobre kilkaset kilometrów ode mnie.

Bardzo dobrze spędzasz czas wolny, bo znajomi i rodzina to jest to najważniejsze. Masz może jakieś Hobby? 

Wieczorne jeżdżenie rowerem. Uwielbiam jeździć rowerem późnymi wieczorami / nocą, ze względu na widoki, które akurat w gdańsku są bardzo ciekawe.

Potwierdzam gdańsku są piękne widoki wiem to, bo prawie co tydzień jestem w gdańsku, bo mam do niego 60 km. 

Widzę, że interesujesz, się motoryzacją to masz już na pewno jakieś swoje wymarzone auto, jakie to jest?

Oczywiście, że: Mercedes-AMG GT 63 S E Performance (dla ciekawskich za ponad 1mln) 

image.png.c7b4c2a1a527a50a8904ada5e7aa425c.png

Super auto mi też się ono podoba. Widzę, że to mercedes więc wolisz mercedesy czy BMW.

Od zawsze lepiej jeździło mi się mercedesem ze strony pasażera jak i kierowcy. Dla mnie nowe mercedesy salonowe lub takie kilkuletnie są wygodniejsze niż odpowiedniki pochodzące z BMW. Moja opinia jest też na pewno na korzyść merola z tego względu, że zawsze miałem z nimi większą styczność.

Ja akurat jestem innego zdania, że lepsze są samochody BMW, ale merole też są git. Teraz zmieńmy temat może teraz, zadam ci pytanie, czy wolisz bardziej oglądać KSW, czy Fame MMA?

Aktualnie dużo lepiej ogląda mi się FAME MMA. Kiedyś KSW poziomem sportowym reprezentowało bardzo wysoki poziom, który aktualnie upadł bardzo, bardzo nisko, dlatego wybieram FAME. 

A jaki jest twój ulubiony serial do tej pory i także film? 

Jednym z ulubionych seriali to NARCOS z netflixa. Jeśli chodzi o filmy to akurat oglądam dość mało, ale ostatnio oglądałem "SWAT, jednostka specjalna" i bardzo polecam.

Tego serialu jeszcze nie oglądałem, ale trzeba zacząć, bo dużo osób go chwali. Jak już jesteśmy przy filmach to na pewno, musiałeś w wigilię obejrzeć wraz z rodzinką "Kevin sam w domu"

Nie, nie oglądałem. W tym roku nie miałem czasu na oglądanie, gdyż byłem na dwóch wigiliach. Wigilia u rodziny mojej dziewczyny, następnie u swoich rodziców. Dwie wigilie były od siebie oddalone kilkaset kilometrów i nie miałem już siły, chęci.

Oj to szkoda, bo ja z rodzinką co roku oglądamy to taka nasza tradycja i zawsze tak samo co roku śmieszy nasz ten film. Dobra przejdźmy do tematów z forum to na sam początek, powiedz nam jak, trafiłeś na naszą sieć?

Dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się, że dostałem bana na OM#2 za cheaty od  @ cloud666  i musiałem założyć konto, żeby się odwołać i tak po prostu tu już zostałem, bardzo mi się spodobało.

Spodobał ci się ban czy forum :tf: A z kim masz, dobry kontakt z forum jest ktoś taki?

Myślę, że taki najlepszy kontakt, żeby pogadać, popisać to mam z @ Bufen 'em.

@ Bufen  To sympatyczny gość też go bardzo lubię :). A jest taka osoba, która cię denerwuje, irytuje z forum?

Dzięki Bogu jeszcze takiej osoby nie ma.

To chyba dobrze, :kekw: A jakie cechy charakteru potępiasz u innych osób?

Najbardziej potępiam osoby egoistyczne i leniwe.

Leniwe osoby potępiasz więc pół świata :Sad: Dobra a teraz najciekawsze pytanie, jak myślisz kto dostanie opiekuna na Only Mirage #2

Ciężko stwierdzić, ale z mojej perspektywy dostanie ją @ V3nom^^  za to, że jest najbardziej komunikatywny z obecnych kandydatów i moim zdaniem najbardziej obiektywny. Podkreślam, napisałem jak to, wygląda z mojej perspektywy i kto moim zdaniem dostanie, a nie kto powinien dostać, żeby niektórzy nie łapali mnie za słówka.

Yhm ciekawy wybór to jak już jesteśmy przy serwerach to Only Mirage #1 jest lepsze czy Only Mirage #2 i dlaczego?

Bardzo dobrze większość wie, że jestem członkiem administracji serwera OM#1. Niektórzy nie wiedzą, ale jestem osobą obiektywną, więc tutaj muszę troszkę temat rozwinąć. Według mnie OM#1 ma graczy spokojniejszych, mniej toxic i bardziej doświadczoną kadrę administracji serwera, jednakże ostatnio na tym serwerze pojawiały się błędy, które uniemożliwiały rozgrywkę na nim i występowały też inne, mniej poważne bugi. Jednak patrząc na to z perspektywy serwera OM#2 to społeczność jest strasznie toxic, kilka osób z administracji zachowuje się dziecinnie / zdarza się, że nawet obrażają graczy, są nieprofesjonalni i nie prezentują dobrej wizji serwera, tylko właśnie tą negatywną, ale na przykład na OM#2 nie widziałem żadnych błędów w rozgrywce, gdzie miało to miejsce na serwerze OM#1. W mojej ocenie te serwery są na równym poziomie z lekkim przychyleniem się ku OM#1.

Ja tutaj się niestety nie wypowiem, bo nie grałem na żadnym z tych dwóch serwerów.:BloodTrail: Dobra przechodzimy do następnego pytania: Czy jest coś, co byś zmienił na forum?

Aktualnie nie widzę konieczności zmian.

Myślałem, że coś więcej tutaj powiesz nam, ale niestety :( To może coś więcej nam powiesz na temat najgorszego serwera na forum, jaki to jest?

Grałem na prawie wszystkich serwerach CS:GO z tego forum, nie gram w CS 1.6, więc wypowiem się tylko z tych, co grałem. Niestety wypada tutaj na serwer OM#2, za toksyczną społeczność tego serwera, kilku niekompetentnych członków administracji i kolesiostwo, które tam panuje (admin-admin lub admin-gracz).

O to ciekawy temat, ale już tego nie będę ciągnąć, bo narobisz się wrogów na forum :kekw: To może przejdźmy do TeamSpeaka jest, coś tam do zmiany?

Według mnie akurat, jeśli chodzi o ts3, to nie widzę, tam konieczności jakichkolwiek zmian, jeśli chodzi o jego strukturę czy użytkowników / administratorów.

To bardzo dobrze ja też nie widzę, konieczności tam zmian więc właściciele mogą być dumni, że robią dobrą robotę. Przejdźmy do następnego pytania, kto jest najlepszym adminem serwerów cs:go?

Nie mam wybranego jakiegoś najlepszego czy ulubionego administratora CS:GO. Bardzo sobie cenię @ olmax 'a za jego aktywność i należyte wypełnianie obowiązków.

To gratulację @ olmax  teraz też to samo pytanie tylko o UBTeam CS:GO.

Bardzo aktywnym i przykładającym się do swojej pracy jest @ svx.

Bardzo dobry wybór @ svx.  bardzo dobrze wykonuję swoją robotę także to, zobaczyłem. A czy byś chciał próbować wkroczyć na rangę UBTEAM CS:GO? 

Pytanie, które najbardziej mnie zdziwiło. Nie myślałem nigdy nad tym, żeby zostać członkiem UBT CS:GO, jednak nie wykluczam tego w przyszłości.

Więc jest taka możliwość. @ Drako  bądź gotowy na podanie, które rozpatrzyć pozytywnie mam nadzieje.

A może grasz w jakieś inne gry niż CS:GO? 

Głównie gram i poświęcam czas na CS:GO, jedyną grą w którą gram oprócz cska to PUBG, na więcej gier nie mam czasu.

Jest jeszcze kilka ciekawych tytułów więc jak będziesz miał czas to ci kilka podeśle :pepegagun:Co myślisz, o redakcji robi dobrą robotę czy któryś z redakcji się ociąga?

Myślę, że redakcja przykłada się do swojej pracy. Według mnie jest na wysokim poziomie i niech tak zostanie, a co do redaktorów to nikt nie odstaje poziomem.

Dokładnie tak samo sądzę. Już niestety skończyły mi się pytania, ale zawsze mam, jakiś kilka szybkich więc jesteś gotowy?

Jasne, zawsze jestem przygotowany.

mmm.gif.2eee50dda088fcfd70ec6bc7a910fe74.gif

wywiady!!!.gif.41f9cdd857e38517492dbdaf1ede8f48.gif

Proste włosy lub kręcone włosy?

- Proste

Poranny prysznic lub wieczorny prysznic?

- Poranny prysznic zdecydowanie

Być wyjątkowo mądry lub wyjątkowo szczęśliwy?

- Wolę być wyjątkowo szczęśliwym człowiekiem

Być ściganym przez Godzillę lub King Kong?

- King kong

Być wampirem lub wilkołakiem?

- Wampirem

Grać bezpiecznie lub podjąć ryzyko?

- Bezpiecznie

Plaża czy góry?

- Plaża

Nowy telefon lub nowy laptop?

- Nowy telefon

Czarne lub białe ubrania?

- Czarne

Pupa czy piersi? 

- Pupa

Blondynka czy brunetka?

- Brunetka

Młodsza czy starsza? 

- Młodsza

Niebieskie oczy czy zielone? 

- Niebieskie, bo sam takie mam  

mmm.gif.4b4ed78ebd271a21a8b048d24fa09160.gif

To niestety koniec tego przyjemnego wywiadu, ale mam jeszcze jedno pytanie, które zawsze zadaje na sam koniec, chcesz kogoś pozdrowić na koniec?

Oczywiście, pozdrawiam @ mati

Bye until next time!

• Lubię to! 2
  • Super 3
  • Dzięki 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Dzięki mordo nie wiedziałem miło @ Eqasus  że masz takie zdanie 

A i tb @ Hana_Montana  nie wiedziałem że mnie bardzo lubisz 

A wywiad spoko się czyta super wyszło pozdrawiam :) 

• Super 2
  • Stały Bywalec

Spoczko wywiadzik

• Super 2

ExVS-EuWYBE4qax.thumb.jpg.3db2019bb9fc1c60983c287bef45c9de.jpg

• Użytkownik∙

Jak cos to ekutas  eqasus jest adminem om#1 a nie om#2 ale to taki szczegół, a tak to spoko wywiad:default_puff:

• Super 1
  • Ha ha 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• Użytkownik

Ten @ Eqasus to taka ciekawostka i to taka niezbyt ciekawa xD

Żartuje, dobra robota!

• Super 1
  • Zasłużony

baner (2).png

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]