BeerM@n grzevhuj Opublikowano 3 Stycznia 2023 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 (edytowane) 1. Twój nick: GrzeN1u 2. Nick oskarżonego: bandit 3. IP/SID oskarżonego: BandiT" 10278 STEAM_0:1:515914602 4. Data i czas zdarzenia: przed chwilą 5. Powód skargi: obrażał mnie przez mikro, reszta na demku 6. Opis sytuacji: powiedziałem grzecznie, żeby zamknął pizde (i tak pewnie nie zrozumiał) no i mnie zwyzywał, z resztą to już nie pierwszy raz. 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): https://www87.zippyshare.com/v/phGEJUGR/file.html, od 17:01 +wszyscy obecni. Edytowane 3 Stycznia 2023 przez GrzeN1u 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 3 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Tak od siebie tylko dodam już pomijając rozwój sytuacji u Grzenia. BandiT bardzo często gra również wieczorami oraz w nocy (tak jak ja). Gość nie jest z PL jak wiemy, ale klnie i wyzywa wzorowo. I to faktycznie nie jest pierwszy raz jak kogoś obraża... Wielokrotnie słyszałem jak od niego padało, że wyruc*a czy zabije komuś matkę, siostrę czy rodzinę. A już jakieś epitety w stronę graczy typu "Ty ku*wo, Ty ch*już" są u niego już na porządku dziennym. Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Ban dodany na dzień. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi