Premium M4TEO Opublikowano 3 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 1. Imię: Mateusz 2. Wiek: 15 3. Kontakt: Dc, Forum, Oraz ts 4. Twój nick na serwerze: mateo 5. Ile czasu spędzasz na TS3: spędzam ostatnio sporo czasu na tsie, czasami po kilka godzin, jeśli jest z kim pogadać to nawet w nocy gadam 6. Twoje doświadczenie z TS3: Miałem juz nie raz admina na roznych komunikatorach, ogarniam te role, oraz myśle ze sie odnajde na tsie 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Jestem ostatnio aktywny, lubie pogadać na tsie z roznymi osobami, jestem w stanie poświęcić bardzo duzo czasu na serwerku , nie lubię faworyzacji, oraz będe pilnował porządku. Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 (edytowane) @ M4TEO zapraszam cię do rozmowy że mną na ts3 pisz pw kiedy możesz wpaść Po rozmowie i sprawdzeniu użytkownika odrzucam Edytowane 4 Stycznia 2023 przez Bufen 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SheriffWiktor Opublikowano 6 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Zostajesz przyjęty na okres próbny. 1 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi