Użytkownik Forever Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Jaką masz propozycje?: Aby w liście serwerów która znajduje się na samej górze forum dodać pasek, dzięki któremu będzie można zjeżdżać i patrzeć serwery, a jednocześnie zajmie mniej miejsca (coś tak jak działa chatboxa). Po prostu przynajmniej na telefonie jest to na dłuższą metę irytujące, gdy jest tyle serwerów i trzeba zjeżdżać na dół i zjeżdżać. Screenshot/Nagranie/Przykład: coś tak jak tu Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 5 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Po pierwsze czemu byłeś na innym forum ?! A po drugie czemu masz włączone oszczędzanie energii przy 39 % ? tosz to w chuj baterii A tak serio mógłby być taki pasek bo faktycznie o ile na kompie tego nie czuć, bo zajmuje mało miejsca na ekranie to na telefonie się jedzie kawałek drogi choćby do chatboxa.Mnie osobiście by taka zmiana nie przeszkadzała.Dodał bym ten pasek też z tego względu, że serwerów robi się coraz więcej i będziemy coraz dłużej na ten dół jechać tym suwakiem Chyba, że zaś się Lampard z serwami zawinie to może zostać jak jest A co mi tam, Ja jestem na tak Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 5 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Imo nie jest to aż tak irytujące, wystarczy przeskrolować trochę. Ale dużo lepiej by wyglądało forum na telefonie. Jestem za. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 5 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Szczerze? Jestem zwolennikiem upraszczania forum/sieci itd, bo jednak w prostocie siła. Propozycja jak najbardziej spoko, lecz zastanówmy się czy naprawdę warto? Popatrzmy na nasze forum, głównie żyje ono serwerami, tak? można śmiało powiedzieć, że to nasza wizytówka. A teraz załóżmy, że ją chowamy. Chowając wizytówkę, tracimy zainteresowanie graczy (tak działa każda firma). Nie oszukujmy się, ale też tutaj dużą kwestią jest odbiór forum przez nowych użytkowników. Śmiem twierdzić, iż jako nowy użytkownik, bym się pogubił na forum, nie wiedział co to czego służy, a tym bardziej nie patrzyłbym na *zawijaną kategorię serwerów*, gdyż każde inne forum posiada normalny interfejs z tablicą serwerów. - Byłbym do tego przyzwyczajony i z automatu bym przewijał. Jeżeli dana osoba właśnie jest przyzwyczajona do listy na samym początku, to śmiało można również sobie wyobrazić, że pominie tego *zawijaka*, więc myślę, że 2-3 skrole nie zmęczą na tyle naszych palców aby przeglądać na telefonie dalszą część forum. *Fora są głównie przeznaczone dla użytkowników PC'tów. - i tego głównie się każdy jednak trzyma. Przystosowanie danej strony internetowej dla telefonów to tylko dodatek, więc myślę, że obejdzie się na ten moment bez tej propozycji, ale jestem za jej dodaniem, wtedy gdy naprawdę będziemy dużo posiadać serwerów. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 5 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2023 Za czasów fuzji serwerów było 2 razy więcej i raczej nikt nie narzekał na zbyt długie scrollowanie. Jestem pewny, że za jakiś czas niektóre serwery zniknął, więc tabelka optycznie się zmniejszy = mniej scrollowania. Nie wiem czy warto zwijać tabelkę. Przypnę się do wypowiedzi @ hk. , jesli będzie natłok serwerów, wtedy pomyślimy o modyfikacji belki. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi