Użytkownik∙ Eqasus Opublikowano 6 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Imię: Jakub Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jestem bardzo aktywny na serwerze, zaangażowany jako jeden z administratorów tego serwera, pomagam na tyle ile mogę / potrafię. Podczas mojej przygody jako administrator serwera OM#1 nie było na mnie żadnych skarg, mam również dobry kontakt z użytkownikami tego serwera. Staram się być obiektywny, a tego czasami brakuje wśród administratorów / opiekunów. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OnlyMirage#1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem kilkukrotnie. Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście, nie stanowi to dla mnie większego problemu. Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/eqasus/ Coś o sobie: Tak jak już wyżej wspomniałem Jakub, 19 lat, aktualnie studiuję kryptografię na jednej z Gdańskich uczelni. Jestem osobą pracowitą, zaangażowaną w to co robię. Staram się należycie wykonywać swoje obowiązki, które zostają mi powierzone. 2 1 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mati Opublikowano 6 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 @ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 wypowiedzcie się Wiek + Doświadczenie + SM + Wsparcie finansowe + Przyda się druga osoba do pilnowania serwera, jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Upishdzony Opublikowano 6 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Na nie +wiek -nie jesteś odpowiedzialny -nie można zbytnio ci ufać +gt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ czostkowy Opublikowano 6 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 +wiek +doswiadczenie +wsparcie finansowe plus Chwalilem @ Eqasus u wlasciciela serwera bo sprawia wrazenie dojrzalego i rozsadnego. Jestem na TAK 1 1 dyskusja z women Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 7 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) Jesteś osobą bezkonfliktową, z która można pogadać/popisać na każdy temat. Widać, że starasz się na danym stanowisku, które Ci przysługuję. - Widać dość solidne zaangażowanie. Grając trochę już w cs'a jak i na danym serwerze, myślę, że posiadasz dość kompetencji aby zostać owym opiekunem. Ale teraz zejdźmy na na ziemie. Nie miałem nic przeciwko co do Twojej kandydatury na opiekuna.. Lecz jednak rezygnacja z błahego powodu? Admin nie powinien sobie dawać wejść na głowę, nie powinien brać do siebie to co inni myślą o danej sytuacji czy też osobie. Powinien posiadać swoje własne zdanie i pewne decyzje. - Ale czy to była na tyle pewna decyzja aby złożyć rezygnacje i po chwili pisać w ten sam dzień kolejną? Myślę, że jest to dość kontrowersyjny temat, bo jednak przyszły opiekun powinien charakteryzować się twardą ręką. - Jesteś w stanie zapewnić właścicieli, że gdy walniesz tą ręką w stół to admini z danego serwera staną na baczność? Czy jednak gdy będziesz dostawać multum wiadomości, aby wejść Ci na głowę to na nowo pozwolisz się *omotać*? 10 godzin temu, Eqasus napisał: Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem kilkukrotnie. Gdybym był dociekliwi, to napisałbym, że kilkukrotnie na naszej strefie. Nic do Ciebie, nie mam prócz tej sytuacji, ale moim zdaniem powinieneś dać sobie czas w odstępie tygodniowym od czasu rezygnacji i po tym czasie złożyć kandydaturę. Skąd właściciel może wiedzieć, że nie rozczaruje się po akceptacji Twojego podania, że nie zrezygnujesz z podobnego powodu jak wyżej? Teraz wygląda to jakbyś skakał z kwiatka na kwiatek - oczywiście nie obrażając Ciebie, lecz po prostu jakbyś nie mógł się zdecydować i nie był pewny siebie, a takich osób, myślę, że nie poszukujemy na opiekunów i na inne stanowiska. Daj sobie czas, złóż podanie po pewnym odstępie czasowym i przemyśl pewne kwestie, udowodnij, że się nie mylę co do pewności i zdecydowania, a wtedy bede na duże tak. Podsumowując, w tym wypadku niestety ale jak na razie jestem na nie. Edytowane 7 Stycznia 2023 przez hk. 1 Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 7 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Witam. Jak dla mnie. Jesteś osobą bez konfliktową, mozna z toba pogadac, od ostatniego czasu cechujesz się wielką aktywnością na forum, jak i pewnie na serwerze którym masz admina. Ale tak jak u góry pan @ hk. pięknie to ujął, i nic nie mogę dodać nic ując. Podsumowując +Wiek +/-Argu - Tak jak ujął to @ hk. 23 godziny temu, hk. napisał: Nic do Ciebie, nie mam prócz tej sytuacji, ale moim zdaniem powinieneś dać sobie czas w odstępie tygodniowym od czasu rezygnacji i po tym czasie złożyć kandydaturę. Skąd właściciel może wiedzieć, że nie rozczaruje się po akceptacji Twojego podania, że nie zrezygnujesz z podobnego powodu jak wyżej? Tez nic do ciebie nie mam ale no... +Sm Mi to trudno ocenić czy na tak, czy na nie. Więc pozostawiam głos na okres probny 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi