Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[OPIEKUN] - Eqasus

Eqasus

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Imię: Jakub
Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Jestem bardzo aktywny na serwerze, zaangażowany jako jeden z administratorów tego serwera, pomagam na tyle ile mogę / potrafię. Podczas mojej przygody jako administrator serwera OM#1 nie było na mnie żadnych skarg, mam również dobry kontakt z użytkownikami tego serwera. Staram się być obiektywny, a tego czasami brakuje wśród administratorów / opiekunów.
Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: OnlyMirage#1
Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem kilkukrotnie.
Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8
Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Oczywiście, nie stanowi to dla mnie większego problemu.
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/eqasus/
Coś o sobie: Tak jak już wyżej wspomniałem Jakub, 19 lat, aktualnie studiuję kryptografię na jednej z Gdańskich uczelni. Jestem osobą pracowitą, zaangażowaną w to co robię. Staram się należycie wykonywać swoje obowiązki, które zostają mi powierzone. 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Wow! 2
  • WTF 2
  • Użytkownik

@ Admin CS:GO ONLY MIRAGE #1 wypowiedzcie się
Wiek +
Doświadczenie +
SM +
Wsparcie finansowe +
Przyda się druga osoba do pilnowania serwera, jestem na tak

• Super 1
  • Użytkownik∙

Na nie

+wiek

-nie jesteś odpowiedzialny

-nie można zbytnio ci ufać :D

+gt

• Super 1

copy_88C6DF48-94A2-45E6-AD41-8C1.gif.812805b55f49b8f897efb4dd3c40404d.gif

• Użytkownik∙

+wiek
+doswiadczenie
+wsparcie finansowe

plus Chwalilem @ Eqasus  u wlasciciela serwera bo sprawia wrazenie dojrzalego i rozsadnego. 

Jestem na TAK

• Super 1
  • Ha ha 1

dyskusja z women :talktowall:

• Użytkownik∙

Jesteś osobą bezkonfliktową, z która można pogadać/popisać na każdy temat. Widać, że starasz się na danym stanowisku, które Ci przysługuję. - Widać dość solidne zaangażowanie. Grając trochę już w cs'a jak i na danym serwerze, myślę, że posiadasz dość kompetencji aby zostać owym opiekunem. Ale teraz zejdźmy na na ziemie.

Nie miałem nic przeciwko co do Twojej kandydatury na opiekuna.. 

Lecz jednak rezygnacja z błahego powodu? Admin nie powinien sobie dawać wejść na głowę, nie powinien brać do siebie to co inni myślą o danej sytuacji czy też osobie. Powinien posiadać swoje własne zdanie i pewne decyzje. - Ale czy to była na tyle pewna decyzja aby złożyć  rezygnacje i po chwili pisać w ten sam dzień kolejną? Myślę, że jest to dość kontrowersyjny temat, bo jednak przyszły opiekun powinien charakteryzować się twardą ręką. - Jesteś w stanie zapewnić właścicieli, że gdy walniesz tą ręką w stół to admini z danego serwera staną na baczność? Czy jednak gdy będziesz dostawać multum wiadomości, aby wejść Ci na głowę to na nowo pozwolisz się *omotać*? 

10 godzin temu, Eqasus napisał:

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, byłem kilkukrotnie.

Gdybym był dociekliwi, to napisałbym, że kilkukrotnie na naszej strefie.

Nic do Ciebie, nie mam prócz tej sytuacji, ale moim zdaniem powinieneś dać sobie czas w odstępie tygodniowym od czasu rezygnacji i po tym czasie złożyć kandydaturę. Skąd właściciel może wiedzieć, że nie rozczaruje się po akceptacji Twojego podania, że nie zrezygnujesz z podobnego powodu jak wyżej? Teraz wygląda to jakbyś skakał z kwiatka na kwiatek - oczywiście nie obrażając Ciebie, lecz po prostu jakbyś nie mógł się zdecydować i nie był pewny siebie, a takich osób, myślę, że nie poszukujemy na opiekunów i na inne stanowiska. Daj sobie czas, złóż podanie po pewnym odstępie czasowym i przemyśl pewne kwestie, udowodnij, że się nie mylę co do pewności i zdecydowania, a wtedy bede na duże tak. Podsumowując, w tym wypadku niestety ale jak na razie jestem na nie.

Edytowane przez hk.
  • Wow! 1

F8F82A03-1831-408D-BC37-C4A34D5DAEA1.png

• Premium
Premium

Witam.
Jak dla mnie. 
Jesteś osobą bez konfliktową, mozna z toba pogadac, od ostatniego czasu cechujesz się wielką aktywnością na forum, jak i pewnie na serwerze którym masz admina.
Ale tak jak u góry pan @ hk.   pięknie to ujął, i nic nie mogę dodać nic ując.

Podsumowując

+Wiek
+/-Argu
- Tak jak ujął to @ hk.

23 godziny temu, hk. napisał:

Nic do Ciebie, nie mam prócz tej sytuacji, ale moim zdaniem powinieneś dać sobie czas w odstępie tygodniowym od czasu rezygnacji i po tym czasie złożyć kandydaturę. Skąd właściciel może wiedzieć, że nie rozczaruje się po akceptacji Twojego podania, że nie zrezygnujesz z podobnego powodu jak wyżej? 

Tez nic do ciebie nie mam ale no...

+Sm

Mi to trudno ocenić czy na tak, czy na nie.
Więc pozostawiam głos na okres probny

• WTF 1

M4TEO.gif.bd326fd0573c9c128bb1f832fc68140b.gif.abaafa532586e45fe79bd650a861039c.gif

• Zasłużony

odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]