Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 6 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 1. Nick: @ Smerf.LaLuś 2. Czas i data zdarzenia: Kilka minut temu 3. Powód bana: "celowych rozmów pod publikę oraz obrazy moderatora" 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Generalnie sytuacja jest dość śmieszna i dziecinna.. Nie wiem czy to jakiś uraz dumy przez ilość warnów i blokad jakie otrzymał ode mnie podczas okresu gdy byłem moderatorem, czy pokazanie nagłej wyższości, ale uważam dalej za śmieszne wlepianie mi 12h bana na SB bez upomnienia/ostrzeżenia, gdy wymiana zdań z Torfem zawsze opierała się na śmieszkowaniu i nigdy nie było sytuacji w której poinformował mnie, że czuje się urażony lub jest mu przykro/przeszkadza mu to. Uważam, że blokada nie powinna mieć miejsca, biorąc pod uwagę fakt braku jakiegokolwiek ostrzeżenia i poziomu "obelgi", którą uważa za obrazę moderatora. Zapraszam do dyskusji. @ Torf 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Stycznia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 12h bez upomnienia to za długo tym bardziej, że pierw powinno skończyć się na upomnieniu, blokadę ściągam i niech ta pomyłkowa zbyt długa blokada będzie uznana teraz już jako ostrzeżenie. Upomnienie słowne dla Torf za nie poprawne podejście do sytuacji 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Stycznia 2023 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi