Moderator old Opublikowano 7 Stycznia 2023 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 1. Imię: Marcin 2. Wiek: 29 3. Kontakt: GG: 2093838 4. Twój nick na serwerze: old 5. Ile czasu spędzasz na TS3: Nie potrafię tego opisać w godzinach, ale staram się być codziennie. 6. Twoje doświadczenie z TS3: Posiadałem admina na kilku serwerach głosowych, więc myślę, że sobie poradzę, a w ostateczności zapytam i poproszę o pomoc kompetentne osoby. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Dojrzały facet, który najpierw wymaga od siebie, a potem od innych. Daję przykład jako admin serwera CS 1.6 i to samo chcę robić na kanałach głosowych TS3. Posługuje się poprawną polszczyzną, jestem asertywny, stanowczy i nie daje ponieść się emocjom. Chcę pilnować porządku. Jeżeli będzie trzeba wspomóc rozwój finansowo również, pomogę. Najczęściej bywam w nocy, nad ranem, więc to jest moim największym atutem. Dziękuję. 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 7 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Twoje podanie zostało przyjęte z tego względu, iż jesteś odpowiednim kandydatem na owe stanowisko. W celu odebrania admina napisz mi na pw swoje uid, a w odpowiednim dziale zgłoś się po rangę na forum. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 7 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi