Bufen Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) 1. Imię: Dawid 2. Nick na TeamSpeak: вυƒεṉ ( ͡° ͜ʖ ͡°) 3. Unique ID: 1P30+hd4EwVxV1GGoFE7VhmSt2w= 4. Data urodzenia: 08.05.1996r 5. Kiedy otrzymałeś bana?: dnia 06.01.2023 6. Jaki jest dokładny powód bana?: You are banned permanently. Reason: "Decyzja Właściciela " 7. Powód odwołania: Ban na ts3 8. Dane kontaktowe: wszedzię możecie mnie złapać 9. Napisz coś od siebie: Nie wiem o co im chodzi ustawiłem im wszystko i nie jestem byle jakim gościem zrobiłem premisie itp a oni że coś pozmieniałem + przyjmują podania jak lece bez sprawdzenia i potem wbijam i ban nie potrafia nic juz mi nie chodzi o żadne rangi tylko od banowanie mnie + NAPRAWIENIE PERMISJI CO DALEJ NIE POTRAFIĄ ZROBIĆ ! 10. Uwagi dodatkowe(jeśli są): wytłumaczyłem wyżej masakra z właścicielami nie ogarniają nic Edyt @ AlvaroRicoPolo daje haha a 1 dzień temu wyzywał mnie i ja jego itp dla jaj sam o tym dobrze wie i nazywanie funfelino itp nie wiem @ AlvaroRicoPolo kto Ci coś nagadał itp ale powiem ci że mu wychodzi to Edyt 2 @ Lenderek pije bo mogę i stać mnie na to a że wbiłem do swoich kolegów z ts na publiczny i nie wiem co im odjeb.. w tym momencie że nie mogę do niuch wchodzić to bym nie wbijał proste rozumiałbym jak bym wbił nie do swoich czy coś czy przeszkadzał to jasna sprawa jest ale chciałbym wszystko wytłumaczyć i wyjaśnić co i jak Edytowane 7 Stycznia 2023 przez Bufen 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lenderek Opublikowano 7 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 bufen przestań pić bo ci styki już przepala XDDD 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 7 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Chciałbym Tobie uświadomić, że kanał w strefie publicznej max 3 osoby służy do rozmów na którym mogą przebywać jak sama nazwa wskazuje 3 osoby. My jako admini TS mamy możliwość ominięcia limitu na kanale, więc po jakiego chu*a wchodziłeś na kanał i podsłuchiwałeś ich rozmowę, potem zrobiło się dla ciebie niewygodnie, bo coś źle zrozumiałeś i użytkownikowi old wjebałes bana na perma z powodem decyzja Opiekuna, aby tego nie było mało to zbanowałeś jeszcze dwie osoby bezpodstawnie. Dostałeś ode mnie najpierw degradacje za brak kompetencji do pełnienia owej posady. Ogólnie żadnych permisji nie zrobiłeś, ani nie poprawiłeś, bo są one zrobione w sposób poprawny. W sumie wracając do twojej degradacji sprawdziliśmy czy po usunięciu rangi opiekuna TS nie nadałeś sobie permisji klienta i okazało się, że nadałeś sobie od razu usunęliśmy uprawnienia i pytanie w jakim celu nadałeś sobie uprawnienia , bo chyba nie w dobrej wierze. Dostałeś przez to od @ SheriffWiktor bana na perma. Skargę odrzucam, a ban zostaje. 1 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 7 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SheriffWiktor Opublikowano 7 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 @ Bufen Chcę sprostować twoją SKARGĘ a dokładniej pkt. 9 Napisz coś od siebie . Na samym początku zdania napisałeś cytuję " Nie wiem o co im chodzi ustawiłem im wszystko i nie jestem byle jakim gościem zrobiłem premisje itp. " w skrócie piszesz że ustawiłeś WSZYSTKO i zrobiłeś PERMISJE czyli wszystko jest Perfect bo nie jesteś BYLE KIM sam to napisałeś. I przechodząc do ostatniego zdania piszesz cytuję " mi nie chodzi o żadne rangi tylko od banowanie mnie + NAPRAWIENIE PERMISJI CO DALEJ NIE POTRAFIĄ ZROBIĆ ! " i tutaj sam piszesz że trzeba NAPRAWIĆ PERMISJE a chwilę wcześniej mówiłeś że wszystko naprawiłeś i ustawiłeś ? To jak to jest w końcu zrobiłeś coś na tym ts ? POZA NADANIEM SOBIĘ PERMISJI KLIENTA + ZMNIEJSZENIEM PERMISJI WŁAŚCICIELA ? Gdybyś przeczytał REGULAMINY gdzie jako Administrator masz obwiązek to byś wiedział, że takich rzeczy nie możesz robić :0 Jest to Działanie na szkodę serwera TeamSpeak3 4 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi