Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Pytający --> @ Hana_Montana Odpowiadający --> @ M4TEO Cześć, cieszę się że zgłosiłeś się do wywiadu. Co Cię skłoniło do wzięcia udziału w wywiadzie? Hej, tak z ciekawości… chciałem zobaczyć o co chodzi oraz żeby mnie niektórzy lepiej poznali To się cieszę, że następna osoba zgłosiła się do wzięcia udziału w wywiadzie. Przedstaw się, napisz jak masz na imię, ile masz lat oraz skąd pochodzisz. Mam na imię Mateusz, mam 15 lat pochodzę z miasta spod warszawy Masz dziewczynę, rodzeństwo? Miałem dziewczynę, ale już nie mam, Rodzeństwa też nie mam Na pewno szybciej czy później znajdziesz się lepszą od byłej, a masz jakieś hobby? Tak, Granie w szachy, śpiewanie, oraz granie w gry komputerowe. Granie w szachy śpiewanie granie w gry komputerowe to są inne przeciwieństwa, więc wnioskuje, że jesteś osobą, która nigdy się nie nudzi i zawsze znajdziesz jakieś zajęcie. W jakim wieku nauczyłeś się pływać? 9 lat . Miałem bardzo surowego trenera, którego metody zaskakiwały niejednego. Na początku wrzucił mnie na głęboką wodę i miałem sobie sam radzić. Ale teraz mu zawdzięczam moje pływanie, ponieważ niejedne zawody wygrałem i umiem perfekcyjnie pływać. To gratulację. Uprawiasz/oglądasz jakąś dyscyplinie sportową? Nie, oglądam piłkę nożną oraz typowo e-sportowe mecze . To może słuchasz muzyki? Jakiego gatunku muzyki słuchasz, a którego byś nie mógł słuchać? Pop, a nie mógłbym Rock, albo Disco Polo. Na weselach to tylko się słucha Disco Polo i do tego się bawi. Dobra powiedz nam skąd się, wziął twój nick? Ymmm... Pomysł na nick jest czysto od imienia, a ta 4 w nicku? Ponieważ dużo osób ma Mateo to ja postanowiłem, że zamiast a dam se 4. Okej, a jakie jest twoje ulubione miasto w Polsce? Zdecydowanie moim ulubionym miastem jest Warszawka, ponieważ tam się częściowo wychowywałem. A do jakiego państwa byś chciał pojechać, a do jakiego nigdy? Chciałbym do Grecji, zobaczyć miasto Ateny, bardzo mnie ludzie zachęcali do pojechania tam, więc jadę, ze sobą zabieram rodziców, koleżanki mojej mamy, oraz 2 córki koleżanki mamy, a nie chciałbym do Tunezji, z kilku względów, jednym z nich jest: - Mam takie widzimisię To niezła brygada na wakacje. Może pomagasz jakoś charytatywnie? Niestety nie, ale kiedyś w szkole Pomagałem jako wolontariusz, mieliśmy grupkę osób, z którą pomagaliśmy . Robiliśmy paczki dla bezdomnych jak i dla domów dziecka robiliśmy zbiórki charytatywne na dzieci chore i inne rzeczy związane z wolontariatem. To bardzo dobrze, że w szkole pomagałeś bezdomnych czy dzieciom z domów dziecka. Masz jakiś swój ulubiony kolor? Tak niebieski oraz czerwony. To może także masz swoją ulubioną porę roku? Zdecydowanie moją ulubioną porą jest Lato Tak jak wszystkich prawie , a nagrywałeś coś może kiedyś na YouTube? Tak... Za dzieciaka jakieś 2 lata temu, ale spokojnie nie podam nazwy kanału, bo już go nie ma. XD Aj to szkoda. Jakie jest twoim zdaniem najładniejsze damskie imię? Aleksandra lub Amelia, dużo pań z tymi imieninami przewinęło się przez moje krótkie życie Prawda piękne imiona a szczególnie te drugie. Dobra przejdźmy, już do tematów z forum jak ci się podoba forum? Podoba mi się z kilku względów, przykładowymi są : - Dużo zajebistych ludzi - Dopracowane - Aktywna administracja - Forum jest zadbane, nie ma zbędnych błędów ani żadnych potyczek na chatboxie. Bym nie powiedział że nie ma żadnych potyczek na Chatboxie Byś chciał coś zmienić na forum? Tak szczerze? Nie widzę nic do zmieniania, oprócz wyjebania niektórych osobników z tych wyższych rang Ciekawe, to kto powinien dostać jakąś wyjątkową nagrodę/prezent na forum? . Jak dla mnie prezent powinien dostać każdy z wyższej administracji, oraz wszyscy którzy dokładają swoją cegiełkę do rozbudowania forum. Bardzo słusznie A, jakie masz zdanie o redaktorze @ FunnyPuma poznałeś go? Poznałem go, pogadaliśmy chwilę na tsie, oprócz tego nic więcej, więc trudno określić czy go dobrze poznałem, czy też nie, ale raczej nie XD. Dobra a zaglądasz czasem na naszego discorda? Tak zaglądam, od ostatniego czasu wbiłem i już miałem potyczkę słowną z niejakim Vanishem XD, poszło o to, że napisałem na discordzie -'" Czy wam też wyjebało forum ?" Vanish odpowiedział: "Żul ci jedynki wyjebał " A później ja mu odpisałem coś mocnego, nie będę przytaczał, i się dziecko uspokoiło. ( Jeśli nie dziecko to mentalnie max 13 lat) To bardzo ciekawa wymiana słów Dobra teraz następne pytanie: Kogo byś zbanował na forum? Trudne pytanie... No ale jakbym miał kogoś tak na przymus banować to raczej by to był @ D3X Musisz wybrać najgorszego moderatora forum kto to by był? Raczej @ vinaif . Okej, a dlaczego cs:go, a nie 1.6? Gram sporo w csa, bardziej mi przypadł na początku 1.6, ale mi się po prostu znudził, więc postanowiłem spróbować nowej giereczki a tu PYK. cs:go kupuje no i zajebiście mi się zaczęło grać, później trenowałem, stawałem się lepszy i lepszy, więc postanowiłem grać w cs:go do końca. Rozumiem szkoda, że nie zaglądasz na 1.6 to 1.6 też fajny cs Myślisz, żebyś się nadał na jakąś jeszcze rangę funkcyjną na naszym forum? Tak, na pewno na typera, oraz na UB: TEAM CSGO. Ciekawe widzę, że typera już dostałeś, więc gratulacje teraz czekamy na podanie na UB . Już trochę pytań ci, zadałem to może teraz jakieś, szybkie pytania jesteś gotowy? Pewnie, że tak Matma czy polski? Zdecydowanie Matma Mysz czy szczur? Yuukkk... no niech będzie Mysz Angielski czy niemiecki? Angielski USA czy Wlk. Brytania? Usa Piłka nożna czy ręczna? Piłka nożna Biały czy czarny ? Biały Dzień czy noc? Dzień Hamburger czy hotdog? Hamburger TV czy kino? Kino Dzięki za ten udany wywiad. Chcesz kogoś pozdrowić na koniec? Tak. Chciałbym pozdrowić @ Hana_Montana dziękuje za możliwość bycia w wywiadzie. @ Bufen pijak ale sympatyczny @ D3X Wkurwia mnie jak gram z nim w lola ale jest git @ Torf Nie poddawaj się Hubercik dasz rade tego moda dostać.! @ Andrzej. tak o Najlepszy właściciel @ Spanish_Inquisition dobry admin @ Dumbik Gentelman tego wariatkowa @ Pupciassienkas Gentelmenka tego wariatkowa 3 5 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 8 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zajebisty wywiad, bardzo mi się podobało ❤️❤️❤️ 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 8 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Fajnie wyszło 2 Odnośnik do komentarza
Sponsor ZnQ Opublikowano 8 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Super wywiad, świetnie się czytało 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 8 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Bardzo fajnie, bardzo przyjemnie. Mam swoje ulubione fragmenty! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 8 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 Całkiem fajnie wyszło 2 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 8 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 7 godzin temu, Hana_Montana napisał: Na pewno szybciej czy później znajdziesz się lepszą od byłej, a masz jakieś hobby? Tak, Granie w szachy, śpiewanie, oraz granie w gry komputerowe. 7 godzin temu, Hana_Montana napisał: W jakim wieku nauczyłeś się pływać? Skąd wiedziałeś, że potrafi pływać ? 7 godzin temu, Hana_Montana napisał: - Aktywna administracja Z tym stwierdzeniem bym nie szalał 7 godzin temu, Hana_Montana napisał: Raczej @ vinaif . Kurwa nawet nie wiedziałem, że taki ktoś istnieje Jakiś Arcy Mod musi być 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 8 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 10 godzin temu, Hana_Montana napisał: Musisz wybrać najgorszego moderatora forum kto to by był? Raczej @ vinaif . jak ja dopiero tu przyszedłem 1 2 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 8 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 10 godzin temu, Hana_Montana napisał: Musisz wybrać najgorszego moderatora forum kto to by był? Raczej @ vinaif . Kto to? 1 3 Odnośnik do komentarza
SCDBK HABUDDA Opublikowano 8 Stycznia 2023 SCDBK Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2023 10 godzin temu, Hana_Montana napisał: Musisz wybrać najgorszego moderatora forum kto to by był? Raczej @ vinaif . No trudno się tutaj nie zgodzić 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 19 Stycznia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi