Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ADMIN DD2 #1] - KakaKola.`

Erev.'

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1.  Nick: KakaKola.`
 2.  Wiek: 30 ( :( )
 3.  Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie
 4.  Doświadczenie z amx[1-10]: 6-7/10
 5.  Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/KakaKola.`/54.38.58.82:27015/
 6.  BanID(https://banid.pl/):  https://banid.pl/kto?to=0%3A1%3A602510603
 7.  Steam ID: 0:1:602510603
 8.  Profil do konta Steam: https://steamcommunity.com/id/erev937/
 9.  Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak jak pisałem w poprzednim podaniu - 10ego każdego miesiąca wesprę serwer jakąś kwotą :)
10. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Sprawny
11. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Jak to mówią... do trzech razy sztuka (chociaż jak ktoś ambitny to i 10 razy będzie próbować). Cóż mogę powiedzieć... Jestem z Wami już od 3 miesięcy. Zaczałem słabo, ale każdy popełnia błędy - grunt to pracować nad sobą i eliminować to co złe. Myślę, że większość już mnie zna i być może nawet trochę lubi (xD). Sadzę, że podczas pobytu tutaj udowodniłem, że mogę być osobą odpowiednią na stanowisko administratora. Staram się grać systematycznie, chociaż wiadomo, że w GT są "dziury" spowodowane czy to napiętym okresem światecznym czy sylwestrowym. Gram przeważnie nocami co jest jakimś na pewno plusem, bo większość adminów jednak mija te godziny nocne. Czasami ktoś jest w nocy, czasami nie ma nikogo, bo chłopaki też mają różne zmiany i nie zawsze są, czasami wypadnie, że biorą urlop od forum, a ja mam taką pracę, że tak naprawdę na tygodniu grywam tylko i wyłącznie w nocy, a na weekendy robię sobie dłuższe wojaże i zdarzy się, że gram również w dzień. Co prawda liczę się z tym, że według niektórych być może obecnie jest wystarczająca liczba adminów, ale... Dodatkowej pary rąk do pomocy nigdy za wiele, a sama rekrutacja jest otwarta. Nie ukrywam, że to podanie jest też pisane teraz, bo są osoby, które mnie namawiały do tego, więc być może byłbym osobą odpowiednią na to stanowisko. Czy sobie poradzę jako administrator? Tak. Czy jestem świadomy swoich praw i obowiązków? Tak. Czy poradzę sobie z normami admina? Tak.  Co oferuję? Przede wszystkim swoją dostępność w porach nocnych. Każda krytyka czy pochwałą mile widziana. 
12. Kontakt: Steam.
13. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak.

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Premium
Premium

Okres Próbny.

+Wiek

+Steam

+Gt

+Kultura

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Jestem na tak.
Na pewno za chęci, bo to już któryś raz kiedy kolega próbuje zostać adminem żeby pomóc nam utrzymywać porządek na serwerze. Ma dobry kontakt z resztą adminów i dogaduje się z nimi. Podczas jego gry na serwerze nie ma z nim problemów. Dodatkowo:
+ Składka
+ Godziny nocne.

• Dzięki 1

No i to by było na tyle..  :peepoLeave:

• Użytkownik

Nie zdążyłem zwrócić uwagi na Twoją obecność na serwerze - pewnie dlatego, że grasz nocą :)

Chyba jesteś z tych którzy cenią sobie feedback , wyciągają wnioski i lubią nad sobą pracować.

Najlepiej jak wypowiedzą się bardziej doświadczeni i stali gracze serwera.

Napisałbym, że mojej ocenie blisko do neutralnej ale po opisie uważam, że warto dać Ci szanse. 

TAK:

+ Grasz w godzinach nocnych

+ Twoje wypowiedzi brzmią dojrzale

• Dzięki 1

Jestem również na TAK!

+ Znam cię z serwera ( często grasz jak jestem to praktycznie też jesteś ) 

+ Grasz na serwerze i nie ma problemów z tb 

+ Posiadasz kulturę 

+ Składka 

+ Potrzebny też nocny admin 

Nie było z tb problemów na serwerze jesteś miłą osobą i pomocną jestem za okresem próbnym :) 

powodzenia dalej :) 

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Ode mnie również Tak

+ Nie ma problemów z Tobą

+ GT

+ Kultura

+ Składka 

+ Steam

+ Grasz w nocnych godzinach
Nie ma się do czego przyczepić a to już na starcie dobrze wróży ;) 

ff.jpg.7880f419d0f5cfaa4f274277362c7558.jpg

ff2.jpg.e4395769291622c73f2001860cb5d789.jpg

• Premium
Premium
6 godzin temu, KakaKola.` napisał:

Staram się grać systematycznie, chociaż wiadomo, że w GT są "dziury" spowodowane czy to napiętym okresem światecznym czy sylwestrowym

;>

GT + zakładając, że nie przycisnąłeś teraz z godzinami stricte pod podanie ten tydzień tylko bo 10 dni Cię nie było a teraz jesteś 7 dzień pod rząd.

Wiek +

Kontakt z forum i graczami +

Za starania +

Forum poprawiłeś +

Opinie od Adminów +

Na Tak :arrow-right-min:

1689091415_undefined-Imgur(1).gif.b5364a1feca939e5f68e97fc3b4adb1f.gif

• Moderator
Moderator

Jestem na tak

- Zgłasza i reaguje, jeżeli ktoś łamie regulamin

- Kulturalny 

- Steam

Przyjmuję na okres próbny. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]