Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - EQASUS(XAMIERR)

_BLACK_

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick: BLACK
Nick oskarżonego: EQASUS(XAMIERR)
Powód skargi: Brak kompetencji do pełnienia tej roli 

SKARGA EQASUS(XAMIERR)
1. EQASUS=XAMIERR jak ubt pewnie pamięta był to admin który zasłynął niechlubnie swoim niedopowiedzialnym zachowaniem rozdawania banów na lewo i prawo  
tutaj kilka linków do banów które nałożył na uczciwych graczy

Było tego sporo także z tą twoją odpowiedzialnością to bym nie przesadzał
Te braki skutkowały skargą na ciebie ze strony członka zespołu ubt
https://strefaskilla.pl/temat/39501-skarga-xamierr/#comment-302324
Może się nasunąć pytanie skąd wogole mam pewność że XAMIERR to ty:
1. Ja i inni admini Mirage/Cache (serwera który niestety już nie istnieje)mamy pewność po twoim głosie że to jestes ty
2. Niestety wszystkie wzmianki o M/C zostały usunięte ale będę się wspomagał twoim podaniem do Ubt(co moim zdaniem było śmieszne biorąc pod uwagę twoją umiejętność oceny zawodników)
 image.thumb.png.7bee5e4905a733c77ceaedfff9cbff60.png
Imię: Jakub
Wiek (dokłada data): 22.08.2004r (17 lat)
 image.thumb.png.93524d2577515ccac5d192c906458fed.png
Imię: Jakub
Twój nick na serwerze: Eqasus
Aktualny wiek: 19
To by się zgadzało ponieważ podałeś swoją datę urodzenia 22.08 obchodziłes 18 urodziny, a 2023r. jest twoim 19 rokiem życia (właściciel serwera z tego co wiem ma świadomość kim ty jesteś)
3. Sam się przyznałeś że ty to Xamierr niestety nie pamiętam o której godzinie to miało miejsce stąd nie mam jak przywołać się na demko

"Staram się być zawsze obiektywny, a myślę, że jest to bardzo potrzebne jak i przydatne na tym stanowisku" 
Będąc obiektywny poświęcił byś więcej czasu na sprawdzanie graczy i mimo odmiennych zdań ubt ocenił byś sytuację obiektywnie a nie przez pryzmat własnych przemyśleń (nie zapytałeś reszty administracji tylko sam sobie go banowałeś) 

Opiekun czy admin powinien być szczery a nie tak jak ty kłamać w wywiadzie przyznałeś się że trafiłeś na forum przez to że dostałeś bana na jakimś serwie + jako XAMIERR dostałeś przyjętą skarge co oznacza że byłeś karany
Jedyne co cię wtedy uratowało to to że sam złożyłeś rezygnację

Cheatowanie/obraźliwa komunikacja:
Zarówno kilka miesięcy temu jak i dzisiaj posiadasz mute'a tzn. zostałeś wielokrotnie zgłaszany w wielu grach jakie grałeś 

Podsumowanie:
Uważam cię za niekompeteną osobę co do oceniania innych graczy i jest to zdanie OBIEKTYWNE ponieważ nie tylko ja tak uważam, a sądzi tak też Drako , Torf, michuu "W końcu przyszedł czas, że ktoś w końcu napisał prawdę o tym jak często przyjmuje się ludzi na stanowisko, a potem jest jak jest." Do dalszych przemyśleń Michała zapraszam tutaj:

Może nie powinienem tego robić ale pinguje @ Drako może pamięta jakieś szczegóły dotyczące Xamierra lub coś czego zapomniałem dodać

Edit: Oznaczę też @ NEDWHITE i @ shady ponieważ byliśmy razem adminami w czasie licznych skarg na Ciebie, więc żeby skarga była obiektywna niech wypowiedzą się też inne osoby, które wiedzą o co chodzi w temacie.   

Edit2:

Czy ty uważasz że ja nie mam co robić tylko latać po strefie i szukać takich ludzi jak ty? Wbiłem sobie wczoraj na serwa i słyszę twój głos odrazu zwróciło to moją uwagę stąd natychmiastowa skarga na ciebie zobacz admina masz od niedawna a to, że latałeś sobie jako użytkownik po strefie nie obchodzi mnie z braku argumentów uciekasz się do najbardziej bezsensownej rozmowy twój edit nic nie wnosi a nie przedstawiłeś żadnych sensownych argumentów

Edytowane przez _BLACK_
  • Super 2
  • Wow! 5
  • WTF 3
  • Użytkownik∙

Po pierwsze, dlaczego zaczynasz kłamać, że przyznałem się do bycia osobą, której nie znam? A po drugie, po prostu nie jestem tą osobą, którą wskazałeś wyżej, a skarga się do tego odnosi, więc nie wiem kompletnie o co chodzi xD 

P.S - Jeśli przyznałem się no to odrazu dawaj demko i rozpiska czasowa ;) To Ty mnie oskarżasz, więc to Ty musisz mieć dowód, nie ja. Chyba nie wiesz do końca na jakiej zasadzie to działa ;p 

@ shady  Jasne, że UBT / administracja forum na dostęp do SID-ów czy IP, więc to jest normalne, że zostanie wszystko sprawdzone. Po drugie, dlaczego wszedłem na profil tego użytkownika? Zacznijmy od tego, że sprawdzałem różne podania na redaktora / UBT / Moderatorów te odrzucone i te przyjęte, więc tak jak wyżej jest SS podania na UBT, to pewnie i je przeglądałem. Jakbym jakimś dziwnym trafem był "Xamierr'em" to po co miałbym wchodzić na jego profil, skoro mógłbym się po prostu na te konto zalogować? xD A to, że powiedziałem, że pierwszy raz słyszę taki nick to prawda, bo tak powiedziałem. Przecież nie jestem w stanie zapamiętać osób, których przeglądałem na szybko podanie z ciekawości.

Chciałbym też zaznaczyć, że @ _BLACK_ i @ shady dołączyli na strefeskilla oboje 22 stycznia 2022 roku i oboje mają wpisane na profilu miasto "Lublin". Proponowałbym administracji sprawdzenie jednego i drugiego użytkownika (z jakiego ip zostało stworzone konto na forum + z jakiego ip odbywało się ostatnie logowanie). Śmiem twierdzić, że może być to jakiś spisek, jest jakieś prawdopodobieństwo, że w/w użytkownicy to jedne wielkie multikonto. @ LAN_CIECHOCINEK2K2  sprawdziłbyś ich IP, czy to nie jest multikonto? Nie zapominajmy też o tym, że na strefieskilla jestem od 16.11.2022 czyli już prawie 2 miesiące. Większość z was wie, że ostatnio złożyłem podanie na opiekuna serwera. Dlaczego skarga została napisana akurat jak złożyłem podanie na opiekuna, gdy jestem tu już 2 miesiące? Wydaje mi się, że wynika to z tego, że komuś nie pasuje, że jest szansa, że zostanę opiekunem OM#1 i chce mnie z tego wykluczyć / pozbyć się mnie z forum / serwera.

Edytowane przez Eqasus
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 4
  • Tak sobie 1
  • Użytkownik

Byłem adminem wtedy na m/c i po głosie to jest obvious że to ty bo miałem z tobą git kontakt do czasu aż złożyłeś rezygnację po różnych skargach i poszedłeś na admina na inna serwerownie 

Co więcej Avatar jest  bardzo podobny 

Wątpię że Imię , wiek oraz wczensiej technikum informatyczne a teraz studia w podobnym kierunku  to czysty zbieg okoliczności .

Ubt ma dostęp do IP prawdopodobnie również do Hwidu więc na luzie można sprawdzić powiązania w kontach  bo na obu z nich dostał bana od adminów także info w sourcebansie jest 🙃

Chciałbym jeszcze zauważyć że po "powrocie" na strefę Equasus odwiedził profil xamierra. skoro go nie znałeś + xamierr ostatnio online był 20 stycznia 2022 r ciekawe skąd wziąłeś jego profil skoro wszystko na temat mirage/cache zostalo usunięte 😉 (dowód ⬇️)  

image-182.thumb.png.f3c24062af2e8c6e2c752e5896e62ace.png

Pierwszy raz słyszysz nick ? Ciekawe 🥱

Myślę że osoba która perfidnie klamie że nie była karana na strefie + zarzeka się że nie zna samego siebie nie nadaje się na funkcję admina a tym bardziej opiekuna 

Edit.

Może dlatego nie zalogowlaes się bo nie miałbyś żadnych szans na przyjęcie na admina/ opiekuna bo byłeś pośmiewiskiem forum ☠️

Gościu XDDDD

DOBRZE WIDZIALES NAS OBYDWU W TYM SAMYM CZASIE NA SERWIE A TERAZ GADASZ JAKEIS FARMAZONY ZE TO TA SAMA OSOBA XDDDD

Ale jako iż @ SADZIK jest zasłużoną osoba na forum to powołam się na niego bo doskonale widział nas obydwu na serwerze (podczas wrzucenia skargi przez Blacka )

ewidentnie widać że zabrakło ci argumentów i próbujesz zejść z tematu 😀

Edytowane przez shady
  • Lubię to! 1
  • Super 3
  • Ha ha 1

🥱🥱🥱

• Użytkownik

Mogę dodać od siebie, że byłem stałym graczem serwera MIRAGE/CACHE i byłem wielokrotnie banowany przez Ekutasa(Xamierra). Bardzo dobrze pamietam jego głos i gdy usłyszałem ekutasa na OM#1 to skojarzyłem go od razu z Xamierrem, ale wydawało mi się to dziwne i raczej niemożliwe. Teraz wszystko łączy się w jedną spójną całość :D 

• Super 3
  • Trzymaj się 1
  • Użytkownik

Tak się wczytałem i @ _BLACK_ i @ shady parę razy widziałem w tym samym czasie na serwie (najpewniej wczoraj o ile dobrze pamiętam). 2 różne osoby, 2 różne głosy XD

• Super 3
  • Użytkownik

Jako, że zostałem oznaczony, to się wypowiem.@ _BLACK_ i @ shady  to byli admini mirage/cache, dlatego mogę też potwierdzić, że są to 2 różne osoby i na forum i na steamie . Nie wygląda mi to na żaden spisek. Chłopacy wrócili na forum po przerwie na serwer, a jako że ich serwera już nie ma to trafili na mirka. @ liege był stałym graczem serwera, który często się wyzywał z Xamierem za te bany, które mu dawał. Myślę, że @ monogotbanned też mógł kojarzyć jego głos, bo równiez tak samo jak korek się z nim często wyzywał. A, że @ Xamierr  w tamtym czasie się dużo udzielał to skojarzyli go po głosie.  Sam szczerze, kojarzyłem jego głos, ale nie miałem pojęcia skąd. Nie pozostaje nic, jak tylko weryfikacja przez niebieskich i czerwonych.

Edytowane przez SADZIK
  • Super 5

pizda.png.5166cc2f6c693264ffd9cefd46273952.png

• Użytkownik

Powiem wam ze dla mnie Equasus to troche odpierolony lata bo to nie jest czyste jak celowniczek sie lockuje na randomowych typach😋🤘 ale whatever nie mam czasu pisac jakis demek wezcie sobie randomowe demo z serwra i ogarniecie ale na spekcie moze tego nie widac😘 I szczerze nie mam pojecia kto to jakis Xavier since sam mialem perma na pare miesiecy (🤘) a koreqq big love akurat bo wprowadzal pozytywna energie na serwer i dostawalismy bany za jakas gre slowna tak naprawde bo Equsus daje za byle gowno te bany ze nawet sie z kolega powyzywac nie da wiec to troche zal zal tymbardziej ze odpierodlony sb lata. Ja nic kociaki moje nie bede gadal

PS odnosnie tych minusowych punktow wsadzcie sb je w pizdy;D jakas niunia  przychodzi pisze ze  jest adwokatka i nic ja dostaje minusowe punkty za podanie definicji slowa "DejaHoe" I za bezsensowny tekst jaki napisalem chociaz ma sens wystaczy uzyc minimum mozgu 

6E1BC9A7-0200-49FB-B342-EDA32DBAF398.jpeg

Edytowane przez monogotbanned
  • Lubię to! 2
  • Super 4
  • Użytkownik

Co do Xamiera - no ogólnie beka, że można tak kłamać. Sam ostatnio wchodziłem na serwer ( nie wiedziałem o tej "dramie") i odezwał się xamier. Od razu powiedziełem, że kojarzę jego głos z takim xamierem - powiedziałem to tonem jasno sugerującym, że wiem mto to jest :D. Naprawdę nie wiem, po co takie pierdolenie że Ty to nie Ty. 

Mono trochę racji ma, jeszcze za czasów mirage/cache niejednokrotnie mówiłem Rąsi, że xamier na moje oko lata odpalony, bo staty robi zawsze gorsze niż ja, a często były sytuację, że dostawałem z deagla heady tak absurdalne, że faceit 3.500 elo takich nie strzelają... Niestety nie chciało mi się nigdy do tego przysiąść, żeby to weryfikować, bo poprostu nie miałem na to czasu i wolałem w wolnym czasie pograć MMy xD. Luźno napisane, bo adminem już nie jestem, ale jak ktoś będzie miał chęci, to myślę, że po analizie kilku demek, napewno coś by znalazł. Mi na to szkoda czasu :D. 

pozdro 

Edit: Ogólnie nic do xaimera nie miałem, jak były te niesłuszne bany dla korka (chyba dla korka), to trzymałem się z boku. Na ogół był raczej dobrym adminem, ale jakbym miał teraz się wypowiadać pod podaniem delikwenta, który ma "nowe" konto, global mute od czasu... nie wiem, 6msc?, zero odznak itd. to od razu takie podanie szło by do wyjebania. Admin z nowym kontem xDDDDD

Edytowane przez NEDWHITE
Chce coś dodać
  • Lubię to! 2
  • Super 4
  • Użytkownik∙

Waszym zdabiem jestem odpalony (jako Eqasus) ale nikt nic z tym nie zrobi, bo nikomu się nie chce... Trochę śmiechu warte... Może ciężko znaleźć coś ciekawego na moje oskarżenie? Byłem zbanowany - UBT bezdyskusyjnie mnie odbanowało po rozpisce demka przez clouda. Demka są ogólnodostępne, więc jeśli chcecie mnie wyrzucić to dajcie dowody, że jestem odpalony, jak się to potwierdzi to chylę czoła i odchodzę z administracji, jeśli natomiast jestem czysty to zostaję. Serio lepiej byłoby wam udowodnić i potwierdzić waszą tezę, że jestem odpalony niż wciskanie wszystkim kitu, że jestem jakąś inną osobą, która wróciła po przerwie. Dzięki ;)

@ NEDWHITE Po co kłamiesz, że mam global mute od 6 miesięcy? Koledzy Ci tak kazali napisać, czy o co chodzi? Mute dostałem niecały tydzień temu, więc proszę albo nie wymyślajcie tych swoich bzdur, albo się doinformujcie i potem piszcie. Widzę was 1 raz na serwerze, a wpierdzielacie się w moją osobę, która gra codziennie po kilka godzin. Tak, mam nowe konto. Od samego początku na serwerze mówiłem, że wróciłem po 2 latach przerwy i mam nowe konto, ponieważ miałem nie wracać do gierki i przed przerwą się ze wszystkiego wyprzedałem.

Edytowane przez Eqasus
  • Lubię to! 2
  • Ha ha 1
  • Fuu 2
  • Użytkownik∙
54 minuty temu, Eqasus napisał:

Byłem zbanowany - UBT bezdyskusyjnie mnie odbanowało po rozpisce demka przez clouda. 

Eqasus nie oskarżam cię ale jak dla mnie to trochę śmieszny argument bo np. na takiego nessy'ego trzeba było dać 10 permów żeby UBT(nie ubliżając nikomu) zauważyło.

Ale to prawda chłopaki powinni zrobić zgłoszenie z jakimś demkiem a nie rzucać oskarżenia jak murańscy

Edytowane przez Raku
  • Lubię to! 1

obraz_2024-03-15_002634697.png.9e939e5aa0329c7dbdc02ff1def4bd12.pngimage.png.12d62ef3275b69edca2ac656af09fed4.png

image.png.12ede2e1ccb162a99c98987149eaf3ca.png

• OLDSTAR

Nie wypowiadaj się. Jestem Twoją adwokatka. Przykro mi...

• Ha ha 12
  • Fuu 3
  • Użytkownik∙

Co do wyżej przedstawionych mi zarzutów to "ewidentnym dowodem" są dotacje dokonywane z obu kont. Ale tak jak mówiłem od początku, nie ma takiej możliwości aby Eqasus ---> Xamier to była ta sama osoba (w tym przypadku ja). Po prostu nie wierzę, że te dotacje zostały dokonane z jednego konta z prostego powodu. Mam aplikacje paypala i widzę całą historię transakcji.

• Ha ha 6
  • Fuu 2
  • WTF 4
  • Zasłużony

Wyrok w imieniu Administracji najwyższej na StrefieSkilla, I Wydział, w składzie: przewodniczący Administrator @ Andrzej. , przy udziale Junior adminów StrefySkilla @ sh1nga , @ LAN_CIECHOCINEK2K2  oraz @ ^Apple^ i oskarżyciela posiłkowego @ _BLACK_  po rozpoznaniu w dniu 10.01.2023 sprawy @ Eqasus , oskarżonego o wielokrotne zakładanie kont na forum (czytaj multikonto), oraz braku kompetencji do pełnienia roli Administratora serwera Only Mirage #1 przez wiele błędnych werdyktów w sprawie graczy.

Dokonując oceny zgromadzonego w sprawie materiału dowodowego, dostarczonego przez @ SADZIK  oraz @ sh1nga , w pierwszej kolejności należy odnieść się do wyjaśnień oskarżonego, złożonych w toku postępowania. Należy zatem wskazać, iż w sprawie będącej przedmiotem rozpoznania oskarżony nie przyznał się, do dokonania zarzuconych mu czynów. Oskarżony wypiera się postawionych mu zarzutów, lecz nie potrafi przedstawić konkretnych argumentów przeciwko wyżej wymienionym zarzutom. Zatem oskarżony zostaje zdegradowany ze stanowiska Administratora serwera Only Mirage #1 na mocy prawa StrefySkilla. Pouczam strony, że od wyroku Administracji I instancji przysługuje odwołanie. Termin do wniesienia apelacji wynosi 14 dni i biegnie od daty doręczenia wyroku z uzasadnieniem.

Dziękuję, to wszystko w tej sprawie.

• Lubię to! 4
  • Super 2
  • Dzięki 1
  • Ha ha 18

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

skargaprzy.png

• Dzięki 2

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]