Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Pewnego wieczora ojciec słyszy modlitwę synka: - Boże, pobłogosław mamusię, tatusia i babcię. Do widzenia, dziadziu. Uznaje, że to dziwne, ale nie zwraca na to szczególnej uwagi. Następnego dnia dziadek umiera. Jakiś miesiąc później ojciec ponownie słyszy dziwną modlitwę synka: - Boże, pobłogosław mamusię i tatusia. Do widzenia, babciu. Następnego dnia babcia umiera. Ojciec jest nie na żarty przestraszony. Jakieś dwa tygodnie później słyszy pod drzwiami syna: - Boże, pobłogosław mamę. Do widzenia, tatusiu. Ojciec - prawie w stanie przedzawałowym. Następnego dnia idzie do roboty wcześniej, żeby uniknąć ruchu ulicznego. Cały czas jest jednak spięty, rozbity, rozkojarzony, spodziewa się najgorszego. Po pracy idzie wzmocnić się do baru. Do domu dociera koło północy. Od progu przeprasza żonę: - Kochanie, miałem dzisiaj fatalny dzień... - Miałeś zły dzień? Miałeś zły dzień? Ty?! A co ja mam powiedzieć? Listonosz miał zawał na progu naszych drzwi! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 9 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 To chyba jakiś zart ze ja to wszystko mam przeczytać Odnośnik do komentarza
Bufen Opublikowano 9 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 następne dawaj dłuższe Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Raku Opublikowano 9 Stycznia 2023 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 XDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Patoos Opublikowano 9 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 XDD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Erev.' Opublikowano 9 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Odpowiem żartem na ten żart ( sam wymyśliłem dopiero): Co może powiedzieć kobieta, ale i user czytający ten komentarz? Mógłby być dłuższy. xDDDDDDD Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 9 Stycznia 2023 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Znam, stare ale git Odnośnik do komentarza
Sponsor wujas_ Opublikowano 9 Stycznia 2023 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 XDDDD Odnośnik do komentarza
Premium M4TEO Opublikowano 9 Stycznia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik FunnyPuma Opublikowano 9 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Stały Bywalec Paweł Szmit Opublikowano 9 Stycznia 2023 Stały Bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 XD Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi