Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - czas honoru

damianoooooo123456

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick:chu     j
2. Nick oskarżonego:czas honoru
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 9.01. 19.47
5. Powód skargi: bezpodstawny kick 
6. Opis sytuacji: Wiem że to tylko kick a nie ban ale gram bez vipa i dużo trace po wywaleniu z servera.Otóż zapytałem sie na czacie gracza  czas honoru czy ma jeszcze admina.W odpowiedzi jego na mikro zaczoł mi grozić banem.Wiec nastepnie zapytalem sie go tak z ciekawosci na ile mi da tego bana.On nic nie odpisał na to pytanie.Więc chwile później zapytałem sie go czy odkąd odebrał admina banował już kogoś.W odpowiedzi dostałem kicka z powodem "ochłoń"
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): czas honoru potwierdzi całą sytuację.

• Ha ha 1
  • Wow! 1
  • Drako zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - czas honoru
  • Użytkownik

po pierwse pytanie to samo już zadajesz od pięciu dni jak tylko dowiedziałes się że mam adma po drugie krytykujesz już od kilku dni administracje i mnie  że dają już admina byle komu napisałes nawet że niedługo administracja serwera da admina L opinowi  i Banditowi  że serwer schodzi na psy słownie cię ostrzegałem kilka razy że opinie swoje wypisuj na forum nie na serwie  to się ciesz że tylko kika dostałes banna powinienes ża sam nick dostac bo tym nickiem obrażasz graczy a porównywanie mnie do poziomu Lopina  i Bandita i administaci  jest niestosowne jak dalej będziesz mnie prowokował to skonczy się straszenie banem tylko go poprostu dostaniesz z poważaniem czas honoru

• Lubię to! 5
  • Użytkownik

Ziomek pokaż mi screena jak cię porównywałem  do lopina i bandita bo sam jestem ciekawy.Wymyslasz sobie sytuację których nie było.I nie pisz mi że krytykuje administrację bo niczego takiego nie było.A jak uważasz że jest inaczej pokaż mi jakiś dowód.

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]