Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 9 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 1. Twój nick:chu j 2. Nick oskarżonego:czas honoru 3. IP/SID oskarżonego: 4. Data i czas zdarzenia: 9.01. 19.47 5. Powód skargi: bezpodstawny kick 6. Opis sytuacji: Wiem że to tylko kick a nie ban ale gram bez vipa i dużo trace po wywaleniu z servera.Otóż zapytałem sie na czacie gracza czas honoru czy ma jeszcze admina.W odpowiedzi jego na mikro zaczoł mi grozić banem.Wiec nastepnie zapytalem sie go tak z ciekawosci na ile mi da tego bana.On nic nie odpisał na to pytanie.Więc chwile później zapytałem sie go czy odkąd odebrał admina banował już kogoś.W odpowiedzi dostałem kicka z powodem "ochłoń" 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): czas honoru potwierdzi całą sytuację. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 9 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2023 @ strazak990 ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik strazak990 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 po pierwse pytanie to samo już zadajesz od pięciu dni jak tylko dowiedziałes się że mam adma po drugie krytykujesz już od kilku dni administracje i mnie że dają już admina byle komu napisałes nawet że niedługo administracja serwera da admina L opinowi i Banditowi że serwer schodzi na psy słownie cię ostrzegałem kilka razy że opinie swoje wypisuj na forum nie na serwie to się ciesz że tylko kika dostałes banna powinienes ża sam nick dostac bo tym nickiem obrażasz graczy a porównywanie mnie do poziomu Lopina i Bandita i administaci jest niestosowne jak dalej będziesz mnie prowokował to skonczy się straszenie banem tylko go poprostu dostaniesz z poważaniem czas honoru 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik damianoooooo123456 Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Ziomek pokaż mi screena jak cię porównywałem do lopina i bandita bo sam jestem ciekawy.Wymyslasz sobie sytuację których nie było.I nie pisz mi że krytykuje administrację bo niczego takiego nie było.A jak uważasz że jest inaczej pokaż mi jakiś dowód. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Dobra króciutko, Nie ma voda nie ma dowoda. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Stycznia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi